Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Sonunda ''Güzellik'' ile tanıştık..

Alican77 Çevrimdışı

Alican77

Normal Üye
22 Ocak 2021
43
124
39
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Sonunda @imge ile tanıştık. :) Karşılıklı olarak birkaç kez uygun anı yakalayamamış olmanın arttırdığı merakla program yapmaya çalışıp sonunda başarılı olduk. Beklenenin ''güzel'' olduğunu bilirdik, bekleyiş merakı, merak arzuyu arttırır derler, ne kadar da doğru demişler. @imge kesinlikle tanışılması gereken müthiş bir insan. İyi ki çabalamış, tekrar denemiş ve uygun anı her iki taraf için de yakalamışız. İlk kez tanışmış olmamıza rağmen fevkalade bir frekans yakalayıp güzel ve tatlı bir sohbete koyulduk. Ricamı kırmayarak talebim üzere hazırlanmış olması, güzelliğiyle mest etti diyebilirim. İnsan beklemeye değmiş diyor açıkçası. Çok nazik, çok kibar adeta kırılgan bir çiçek yapısında olduğundan doğru üslup ve doğru yaklaşımın önemli olduğunu düşünüyorum. Üniversiteden bu yana hiç bu kadar soft bir ilişki yaşamamıştım. Yüzünün güzelliğine dalmışken ufak ufak yaklaşmalar, dokunuşlar ve dudakların birleşmesinden bizim için artık vaktin geldiği anlaşılmış, odaya geçmiştik. Bu serüvende sürat aramayın, yavaşça ilerleyip anın keyfini uzatmayı tecrübe etmelisiniz. Pamuk tenli pürüzsüz vücudunun her bir noktasında gezindim üzerindekileri çıkarırken. O anlarda dudaklarındaki teslimiyet her ifadenin ötesindeydi. Birlikte olurken sarılmak, hoşlandığını tespit ettiğin şekilde dokunmak, öpmek bunlar anlatırken yaşandığı andan hep biraz daha eksik kalır. Öyle güzel kokuyor ki teni, yanından kalkmak güç geliyor. İşi duygusallığa dökmüş diyebilirsiniz, duygusuz hangi iş zevk vermiş düşünün.
İmge 'düş' demek, ne de güzel düşünmüş bunu, sanırım bu kez birlikte düşledik.. Bir dahaki sefer için var bir hayalimiz, tekrar görüşmek üzere güzellik..

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,722
11,018
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Detaylı paylaşım için teşekkürler...

20 Eyl 2021
97
67
47
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
güzel paylaşım için teşekkürler bizde tanışmak isteriz imge hanımla.

Fury Çevrimdışı

Fury

Normal Üye
18 Mar 2020
49
42
33
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşım için teşekkürler

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
15,978
13,351
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
paylaşımınız için teşekürler sevişmenize sağlık ikinizede tebrikler

RangerG Çevrimdışı
17 Mar 2020
731
1,627
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Keyifli ve duygu yüklü paylaşım için teşekkürler ☺️ İmge düşlerin kadını 😇

Nikola Çevrimdışı

Nikola

0
11 Ocak 2019
434
579
Cinsiyetiniz nedir?
Aşk romanı kıvamında güzel paylaşım için teşekkürler

14 Eki 2021
37
30
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Ne kadar romantik bir buluşma olmuş, her iki tarafa da teşekkürler. :)

GÜNEŞ1975 Çevrimdışı

GÜNEŞ1975

İyi Forumlar ...
22 Ağu 2021
2,728
3,094
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Sonunda @imge ile tanıştık. :) Karşılıklı olarak birkaç kez uygun anı yakalayamamış olmanın arttırdığı merakla program yapmaya çalışıp sonunda başarılı olduk. Beklenenin ''güzel'' olduğunu bilirdik, bekleyiş merakı, merak arzuyu arttırır derler, ne kadar da doğru demişler. @imge kesinlikle tanışılması gereken müthiş bir insan. İyi ki çabalamış, tekrar denemiş ve uygun anı her iki taraf için de yakalamışız. İlk kez tanışmış olmamıza rağmen fevkalade bir frekans yakalayıp güzel ve tatlı bir sohbete koyulduk. Ricamı kırmayarak talebim üzere hazırlanmış olması, güzelliğiyle mest etti diyebilirim. İnsan beklemeye değmiş diyor açıkçası. Çok nazik, çok kibar adeta kırılgan bir çiçek yapısında olduğundan doğru üslup ve doğru yaklaşımın önemli olduğunu düşünüyorum. Üniversiteden bu yana hiç bu kadar soft bir ilişki yaşamamıştım. Yüzünün güzelliğine dalmışken ufak ufak yaklaşmalar, dokunuşlar ve dudakların birleşmesinden bizim için artık vaktin geldiği anlaşılmış, odaya geçmiştik. Bu serüvende sürat aramayın, yavaşça ilerleyip anın keyfini uzatmayı tecrübe etmelisiniz. Pamuk tenli pürüzsüz vücudunun her bir noktasında gezindim üzerindekileri çıkarırken. O anlarda dudaklarındaki teslimiyet her ifadenin ötesindeydi. Birlikte olurken sarılmak, hoşlandığını tespit ettiğin şekilde dokunmak, öpmek bunlar anlatırken yaşandığı andan hep biraz daha eksik kalır. Öyle güzel kokuyor ki teni, yanından kalkmak güç geliyor. İşi duygusallığa dökmüş diyebilirsiniz, duygusuz hangi iş zevk vermiş düşünün.
İmge 'düş' demek, ne de güzel düşünmüş bunu, sanırım bu kez birlikte düşledik.. Bir dahaki sefer için var bir hayalimiz, tekrar görüşmek üzere güzellik..
Tebrikler. İmge hanım ilgi çekiyor.... (y) (y) 🧿

İMGE Çevrimdışı

İMGE

LİVE YOUR DREAMS😜
13 Haz 2021
2,189
6,458
Okurken o anlara bir daha gittim ne hoş ifade etmişsin düşündüklerini 🥰❤ O değerli zamanı benimle paylaştığın ve bu satırlarla yeniden yaşattığın için teşekkür ederim tatlım🙏🏻🤍😇 ne zaman istersen bişeyler düşleyebiliriz😁 çok öpüyorum seni bebeğim 💋😘

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar