Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Sn. Meltem Hanımla 1 yıl sonra yeniden...

vecnatuy

Normal Üye
23 Tem 2022
46
151
29
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
@TAKSİM MELTEM hanımla yaklaşık olarak 2 hafta önce görüştüm. İşim erken bitince ve hâliyle taksime yakın olunca anlık olarak randevu talebinde bulundum. Kendisine anlık randevu talebimi kabul ettiği için teşekkür ederim.

1 yıl aradan sonra yeniden görüştük. kendisi biraz beni sorguya çekti. Baktım sorguda kızarmaya başladım tuttum elinden yatağa doğru ilerledik. Çok güzel ve özel anlardı.

üstümdeki yükü aldığı için kendisine teşekkür ederim. görüşmek üzere...

Dhdhhdhdhd Çevrimdışı
2 Haz 2009
10,697
11,452
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Paylaşım için yaşayana yaşatana teşekkürler

TAKSİM MELTEM Çevrimiçi
11 Eyl 2023
744
3,289
@TAKSİM MELTEM hanımla yaklaşık olarak 2 hafta önce görüştüm. İşim erken bitince ve hâliyle taksime yakın olunca anlık olarak randevu talebinde bulundum. Kendisine anlık randevu talebimi kabul ettiği için teşekkür ederim.

1 yıl aradan sonra yeniden görüştük. kendisi biraz beni sorguya çekti. Baktım sorguda kızarmaya başladım tuttum elinden yatağa doğru ilerledik. Çok güzel ve özel anlardı.

üstümdeki yükü aldığı için kendisine teşekkür ederim. görüşmek üzere...
Sorguya başlayınca senin yüz kızardı, benim keyfim yerine geldi 🙈 O anları ben de unutmadım, enerji yine tam yerindeydi 🔥 Bir dahaki sefere sorguya değil, doğrudan cezaya geçelim 😉

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar