- 21 Eyl 2019
- 53
- 167
- 37
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Elimde valizimle Kadıköy sokaklarında konaklayacak yer ararken, yola düşmeden önce attığım mesaja WhatsApp'tan bildirimin gelmesiyle kısaca kendimden ve referanslarimdan bahsedip çok hızlı bir şekilde randevusunu kaptım. Daha önceki konulardan bildiğim kadarıyla rakıyla arası oldukça iyi. Bir büyüğe danışır mıyız dedim ve büyüklere saygıda kusur olmayacağı cevabını alıp düştüm yola, güzel tarifiyle kapısında bitiverdim. Siyahın bütün zarafetini üzerinde taşıyan dişil enerjisi çok yüksek bir hanımla karşılaştım. Nasıl anlatsam ki siyah file çorap, ince topuklu terlikler, kemik gözlükleri, kırmızı ruju ile mükemmel görünüyordu. Rakının da vermiş olduğu sıcaklık ile çenemiz epey düşmüştü. Muhabbet hiç bitmesin istiyor insan ama yanında bu kadar sexy bir hanım varken nereye kadar. Duş sırası geldi, banyo tertemiz havlu mis gibi, havlu belimde çıktım duştan, yatak odasında buluştuk. Önce üzerimizdeki fazlalıklardan Kurtulup dudaklar birleşti, ipek gibi teni inanılmaz bir kokusu var rakı değil Nazlisu sarhoş ediyor insanı. Elleri dili çok maharetli, oral can alıcı yatak odası ambiyansı da siyahın 50 tonuna uygun dekore edilmiş. Güzel bir bitiriş ile tekrar salona geçip muhabbete devam ettik. Her anlamda terapi gibiydi yakın zamanda iki kez görüştük. sanırım bu 222 kez olacak gibi hissediyorum. Yanından ayrılırken hem ruhen hem fizikten inanılmaz rahatlamıştım. Yakın bir zamanda bir büyüğüm ile tekrar ziyaret edeceğim günü iple çekiyorum.