Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
O siyah senin tenin de öyle bir duruyor ki insanın gözleri parlıyor çok güzel olmuş cok sexysinSiyah sever misin?
![]()
Ne dil yeter seni anlatmaya, ne göz çok güzel ve harikasınızSiyah sever misin?
![]()
Teşekkür ederim bebeğimGerçekten doğal güzellik bu yeminle bitki örtüsü gibi baktıkça için açılıyor![]()
Umarımgerçekten çok güzel fotoğraf
tanışmak dileğiyle
Bir insan bu kadar mı şahane olur. Sen ne giysen severim…Siyah sever misin?
![]()
Teşekkürlersen giydikten sonra rengin pekte bir onemi yok![]()
Çok tatlısınızBir insan bu kadar mı şahane olur. Sen ne giysen severim…![]()
Ne demek? Bayılırım. İşte bak düştüm.Siyah sever misin?
![]()
Unutulmadığıma sevindimBakışların hala gozumun onunde oldugundan fotolara bakinca hakikaten cok fenaaa oldummmmbakmaz olaydim. Beylerr imgeyle gorustuyseniz sonrasinda uzak yerlere gidecekseniz 2 kere dusunun.
Çok teşekkür ederim balımİçinden sen çıkacaksan her renge varım benYine mükemmel kareler
Sana özel İtalya'dan kahve çekirdeklerim geliyor. Söz verdiğim gibi çok yakında kahve ritüeli yapmak için çalacağım kapını
![]()
Sevmeyen var mı?Siyah sever misin?
![]()
Çok teşekkürlerNe kadar güzelsiniz, fotoğraflar muhteşem
Teşekkür ederimSiyah sevilmez mi bence en asil kadına en çok yakışan renk siyah fakat size acayip güzel yakışmış![]()
Teşekkür ederimGerçekten çok güzel
YaaaGözümüzü o güzel teninizden alamadığımız için siyahları göremedik Imge Hanımcım![]()
Seni yerim yakışıklıSiyah kendisine en çok yakışan kadını buldu![]()
harikasınSiyah sever misin?
![]()
Teşekkür ederimsiyah renk beyaz teninde muazzam olmushangi otel acaba ?
Bu vücutta sevmemek olmaz müthişsinziSiyah sever misin?
![]()
Bu saatten sonra gel de çalışSiyah sever misin?
![]()
Siz de öyleBu vücutta sevmemek olmaz müthişsinzi
Yaaa kıyamam kiBu saatten sonra gel de çalış..ne yaptınız @İMGE hanım’cım
![]()
Teşekkür ederimbu fotoğraflardan sonra sevmeme gibi bir lüksümüz var mı![]()
Siz gerçek olması istenen güzel bir rüya gibisinizYaaa kıyamam ki![]()
Ben teşekkür ederim güzel yorumunuz içinSiz gerçek olması istenen güzel bir rüya gibisiniz
Teşekkürler bu harikafotoğraflar için..
Ne gibiCok baska bi havaniz var
Siyah beyaz süper görüntülerrSiyah sever misin?
![]()
AşkımmmmSiz gerçek misiniz ? Eğer siz gerçekseniz biz rüyada olmalıyız, böyle güzellikler ancak rüyalarda olabilir çünkü
Müthiş seksi pozlar
![]()
Insana ateş basıyor ya izlerkenSiyah sever misin?
![]()
TeşekkürlerSiýah ın kadınla mükemmel buluşması harika pozlaren yaķın zmanda görusmek dilegiyle
Çok teşekkür ederim yorumunuz içinHarika fotolar, cok guzel bir ten rengi. Ama saç rengi olarak hep koyu renk hatirliyorum ben. Yeni saç ve yeni fotolar mi? Bu renk de guzel ama benim hafizamda hep koyu renkli @İMGE kalmış. Gerçekten güzel fotolar. Harika görünüyorsun.
Geçmiş olsunForum dışında kendi ayağıma sıktığım günler kahrolsun ya,nasıl tanışamadik sizinle![]()
Canım öptüm kocamanBu sekizinci renk olmalı
rengi....
@İMGE
Literatüre böyle geçecek belliki.
![]()
Sağolun efenimRönesans heykeltıraşlarına ilham kaynağı olacak vücud.
Çok teşekkür ederim yorumunuz içinama son 1 yıldır sarı ve tonlarını kullanıyorum saç rengi olarak
saçın uzunluğu sıkça değişse de renk sarı
![]()
Ahahahah bence deYapma be... neyse, siyah seviyoruz ve matematik sorusu çözmüycez, idare ederiz gibi...![]()
Soru basit o doğru, hatun seksi kafa orda karisiyo zaten.Ahahahah bence desorduğum çok basit bi soruydu aslında
cevabımı çok geç aldım
idare ederiz ederiz
![]()
Aynen o kadar karıştı ki denkleme döndü ahhahahahSoru basit o doğru, hatun seksi kafa orda karisiyo zaten.![]()
Cem ylmz dediği gibi; akli (beyni) yok, fikri var. Bi ara çözelim bu denklemi.Aynen o kadar karıştı ki denkleme döndü ahhahahah![]()
Senin üstündeyken kesinlikle siyah severizSiyah sever misin?
![]()
Bu yorumu nereye çeksem bilemedim ahahhahaSenin üstündeyken kesinlikle siyah severiz![]()
Benim deEn sevdiğim renk siyahtır
Bence de çözelim benim de kafam karıştıCem ylmz dediği gibi; akli (beyni) yok, fikri var. Bi ara çözelim bu denklemi.![]()
TeşekkürlerÇok iddialıvarım diyor
![]()
Özellikle 1, 2 ve 6 numaralı fotolar çok hoş.Siyah sever misin?
![]()
6 benim de favorimÖzellikle 1, 2 ve 6 numaralı fotolar çok hoş.
Siyah, artık sevilir bir renk oldu.![]()
Favorilerin denk düşmesine mutlu oldum.6 benim de favorimteşekkür ediyorum
![]()
Mutlu olmanıza mutlu oldumFavorilerin denk düşmesine mutlu oldum.![]()
Sevmek nedemek bulaşabilirsekSiyah sever misin?
![]()
Çok teşekkür ederimAçık ara forumda gördüğüm en seksi fotoğraflar , dünya gözüyle görüşmek de kısmet olsa keşke
Mis kokulu Kadın, seni bir daha görmek için sabırsızlanıyorum. Sen ne giysen yakışır sana …Siyah sever misin?
![]()
AşkımmmmMis kokulu Kadın, seni bir daha görmek için sabırsızlanıyorum. Sen ne giysen yakışır sana …
Rönesans tablosu gibisiniz her noktanız sanat.Siyah sever misin?
![]()
Evet güzelsin kelebekSiyah sever misin?
![]()
Çok teşekkür ederim umarım tanışırızMuhteşem yakışmış. Hele sizin gibi asil bir bayanda olunca. Forumda tanışmayı ve sevişmeyi çok istediğim bir güzelliksiniz![]()
Çok teşekkür ederimHarika görünüyorsunuz , müthiş bir paylaşım![]()
Bayılırım siyaha, senin üzerinde başka boyuta geçmiş, sevgiyle kalSiyah sever misin?
![]()
Sana her renk çok yakışıyor hatta renkler seninle daha güzel oluyor. Memişlere özgürlük verdiğin pozlara bayıldımmmmSiyah sever misin?
![]()
AhahahahahBREAKING NEWS!
"Marmara açıklarında, sebebi açıklanamayan bir nedenle yüzlerce geminin demir attığı tespit edildi. Mürettebatın dürbünle karaya doğru bakarken yüzlerine yansıyan mutluluk ifadesi ise gizemini hala koruyor "
Siyah rengi ile bile günümüzü renklendirmiş oldun, teşekkürlerSiyah sever misin?
![]()
Çok etkileyici olmuşSiyah sever misin?
![]()
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!