- 10 Şub 2026
- 208
- 959
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Anal da var mı içeriklerdeEkli dosyayı görüntüle 132707
Bir süredir aranızdayim ... Ve öneriler ve isteklere özel bir seans hazırlayacağız sizinle mavisler ... Bu seansın icerigini beraber belirleyecegiz en çok yorum aldığım 3 extra servisi içerecek size özel premimum seans için yorumlara ...![]()
Merhaba @TANTRIC UMAY Hanımcım, burada çok ekstra çıkacaktır, önemli olan sizinde beğendiğiniz ekstralar olsun ki karşılıklı uyumu yakalansin, o yuzden siz seçenekleri belirtirseniz daha iyi olur, tabi benim fikrimEkli dosyayı görüntüle 132707
Bir süredir aranızdayim ... Ve öneriler ve isteklere özel bir seans hazırlayacağız sizinle mavisler ... Bu seansın icerigini beraber belirleyecegiz en çok yorum aldığım 3 extra servisi içerecek size özel premimum seans için yorumlara ...![]()
Çok farklı bir detaysınEkli dosyayı görüntüle 132707
Yaşasın aylardır beklediğim haberler bunlar @TANTRIC UMAY hanımla hemen kavusmaliyiz artikkEkli dosyayı görüntüle 132707
Derhal WhatsApp a gecmeliyim..ayyyy mutlu oldum birdenEkli dosyayı görüntüle 132707
Owwwww ne seksiEkli dosyayı görüntüle 132707
Seks Hiç yokken birden bu kadarı fazla olmazmi sence ?Bence ten uyumundab emin olunan bireylerde özel birliktelik olmalı. Masaj öncesi ve sonrası![]()
@TANTRIC UMAY en azından 1 seans olmalı tabi![]()
cim-cif olsa yeter bana facefuck yutma falan da çilek olurEkli dosyayı görüntüle 132707
Masaj sonrası güzel bir birliktelik benceEkli dosyayı görüntüle 132707
Mutlaka duşta köpük ile başlayıp, masaj ile devam etmeli ve beraber zirveye çıkarak...Ekli dosyayı görüntüle 132707
Sınırsız ve extra çok iddali olmuş ...Ekli dosyayı görüntüle 132707
Herkesten birer extra istek yazmasını istedim aslında ama arasından en çok istek yapılan 3 extra isteği seansa ekleyeceğimSınırsız ve extra çok iddali olmuş ...
Sana da yakışır .
Merak ile bekliyoruz ne kadar sınırsız
Ne kadar extra![]()
Ekli dosyayı görüntüle 132707
sexy güzellikEkli dosyayı görüntüle 132707
Hangi 3 extra ?Herkesten birer extra istek yazmasını istedim aslında ama arasından en çok istek yapılan 3 extra isteği seansa ekleyeceğim
Ekli dosyayı görüntüle 132707
Masaj terapiler inin haricindeki extra servisler olmasını istediğiniz siz yazacaksınız herkesin seansı kendine özel olacak kesinlikle yapmam dediklerimi yazma tabi sınırlar değişmez ...Hangi 3 extra ?
Deeptroat, cim, birlikte duşEkli dosyayı görüntüle 132707
Masaj terapiler inin haricindeki extra servisler olmasını istediğiniz siz yazacaksınız herkesin seansı kendine özel olacak kesinlikle yapmam dediklerimi yazma tabi sınırlar değişmez ...
sonuçlar ne zaman belli olur acabaMasaj terapiler inin haricindeki extra servisler olmasını istediğiniz siz yazacaksınız herkesin seansı kendine özel olacak kesinlikle yapmam dediklerimi yazma tabi sınırlar değişmez ...
Aslında evet ben olmadı seçeneklerin olduğu bir yazı paylaşayım siz oradan kendinize uyanlari seçin daha sağlıklı ilerleriz@TANTRIC UMAY hanım selam. Biz sınırsız konusunu anlamadık. Sınırlar içindeki sınırsız demek istiyorsunuz sanırım
Teşbihte hata olmaz derler. Örneğin Kuzey Kore Demokratik Halk Cumhuriyetinde de demokrasi var.
Yani...
Sizinki de öyle bir sınırsızlık galiba![]()
Bak sınırları zorlarımmmmHerkesten birer extra istek yazmasını istedim aslında ama arasından en çok istek yapılan 3 extra isteği seansa ekleyeceğim
Sınırsız sınırlıAslında evet ben olmadı seçeneklerin olduğu bir yazı paylaşayım siz oradan kendinize uyanlari seçin daha sağlıklı ilerleriz
Bayıldım ya gülmekten zorla sen zorla sen yaz ben sana özel bir şey yapacam watsapta gelBak sınırları zorlarımmmm
Kendimi özel hissettimBayıldım ya gülmekten zorla sen zorla sen yaz ben sana özel bir şey yapacam watsapta gel
Ne olsun isterdin ? Diye soruyorum çok net bir soru ..sen ne istersin ?@TANTRIC UMAY hanım selam. Biz sınırsız konusunu anlamadık. Sınırlar içindeki sınırsız demek istiyorsunuz sanırım
Teşbihte hata olmaz derler. Örneğin Kuzey Kore Demokratik Halk Cumhuriyetinde de demokrasi var.
Yani...
Sizinki de öyle bir sınırsızlık galiba![]()
A levelHerkesten birer extra istek yazmasını istedim aslında ama arasından en çok istek yapılan 3 extra isteği seansa ekleyeceğim
Ne olsun isterdin ? Diye soruyorum çok net bir soru ..sen ne istersin ?
Masaj terapiler inin haricindeki extra servisler olmasını istediğiniz siz yazacaksınız herkesin seansı kendine özel olacak kesinlikle yapmam dediklerimi yazma tabi sınırlar değişmez ...
Ağza tercih ettiğim birşey degil öğurme refleksi olursa anın büyüsü bozulur denedim daha önce sevmedim vücuda ayaklara yada yüz tabi bu kişiye göre değişir anı yaşamak lazım kurgudan uzak ...Masaj hizmetlerimiz cinsel birleşme ve penatrasyon içermez.
YASAKLARIM
Ağız ve yüze boşalma
69 pozisyonu
French kiss
Özetle bunlar hariç değil mi? Arkadaşlar , cim , a-level vs. boşuna coştu değil mi![]()
Cim isteyen birinin hazırlık yapması gerekir bir kaç gün önceden yediğine ictigine dikkat etmelisin yoğunluk ve koku kısmını tolere edebilmek ..biliyorsun 6 duyumu aynı anda kullanıyorumDaha önce burası vasıtasıyla seninle görüşmüş biri olarak,
Sizin bj ve cif ile karşınızdakini cildirtacaginizi düşünüyorum. (Cim de derdim ancak tercihiniz dışı anladığım kadarıyla)
Bir İstanbul seferinde tekrar görüşmek üzere diyelim![]()
Daha net açıklayıcı olmak gerekiyor tabi herkes için geçerli değil bir çok kişi ne kast ettiğimi anlamış zaten daha önce böyle bir teklif sunmustum aslında deneyimlemek isteyenler için kısa süreli bir kampanya tabi tekrarlanabilir faydalanmak isteyenler icin ancak normal seans ücretlerim zaten 200 euro'dan başlıyor ki nuru 250 Euro forum için aldığım ücreti yarı yarıya indirmek tam ücret ödeyen danışanlarıma da çok haksızlık olur ... Bu yüzden sinirsiz premimum seansla herkese göre bir seans içerigi oluşturmak istedim acikcasi ...Öncelikle merhaba
Sınırsız kelimesi yanlış anlaşıldı. Bu forumda sınırsızın anlamı zaten sizinde gördüğünüz gibi a-level vs vs.
Neyse bunları geçtik. Konu bende daha net.
Sorunuza şöyle cevap vereyim : sizin servisleriniz kapsamında bir değişiklik istemiyorum. Mevcut servisleriniz benim için yeterince ilgi çekici.
Sadece daha önce nuru yapıyorum deyip ovalayan bir çok hatun gördüğüm için konuya dikkatli yaklaşıyorum.
Servis ücretlerinde bir süre değişiklik önerebilirim. Belki bir müddet tanışma kampanyası gibi bir şey olabilir. Bu sayede bizler sizi tanımış ve kendi riskimizi azaltmış oluruz.
Umarım net olabildim![]()
Bence herkesin sesi olmuşsunşahsen 200 250 euro masaj için kimseye vermezdim.Ne olabilir içerikte ?kaliteli bir masaj güzel spalarda 100 euro,portakal suyundan cilt bakımına kadar yapıyorlar zaten.Sonra herhangi bir partner ile de 100-150 euroya görüşülüyor.Birliktelik olmayan masaja kim neden 250 euro versin.1 ay hiç kadın görmemem ve görünce fiziğinden, yüzünden çok etkilenmem lazım o da yok gibi..Yaş da küçük değil.Kısaca anca seans 100 euro ve mutlu son olması lazım ilgimi çekmesi için.
1 ay hiç kadın görmemem ve görünce fiziğinden, yüzünden çok etkilenmem lazım o da yok gibi..Yaş da küçük değil.
Tabi istediginiz spada masaj servisi alabilirsiniz benim spalarda verilen klasik masaj servisim yok . yaptığım iş çok farklı ki klasik masajla kıyaslama yapmamaniz gerekir . Almanya'daki tantric solonlardan bahsetseniz bir anlamı olurdu bu sözlerin ki orada da cinsel birleşme içermez ve 150 Euro civari ücretler .. ( genel kültür bilgisi olsunşahsen 200 250 euro masaj için kimseye vermezdim.Ne olabilir içerikte ?kaliteli bir masaj güzel spalarda 100 euro,portakal suyundan cilt bakımına kadar yapıyorlar zaten.Sonra herhangi bir partner ile de 100-150 euroya görüşülüyor.Birliktelik olmayan masaja kim neden 250 euro versin.1 ay hiç kadın görmemem ve görünce fiziğinden, yüzünden çok etkilenmem lazım o da yok gibi..Yaş da küçük değil.Kısaca anca seans 100 euro ve mutlu son olması lazım ilgimi çekmesi için.
Neden olmasın? Siz sıradan bir insan olmadığınızı kendini geliştirmiş bir kadın olarak görüyorum. Sapyoseksüel bir insan olarak ten uyumu olan bir kadınlar masaj sonrasında birlikte olmak ister insan bence.Seks Hiç yokken birden bu kadarı fazla olmazmi sence ?
Yapılsa bile İlk görüşmede o enerjinin yakalanması çok zor bunu yaşayacaksım bile daha önce tanıştığım seans alan uyum yakaladigim danışanlarıma tercih ederdim . Ki benim işim zaten sana o anı kontrol etmeni sağlamakken kendimi kontrol edemezken bu nasıl mümkün olabilir ... İkisi çok farklı şeyler seks ve cinsel terapiNeden olmasın? Siz sıradan bir insan olmadığınızı kendini geliştirmiş bir kadın olarak görüyorum. Sapyoseksüel bir insan olarak ten uyumu olan bir kadınlar masaj sonrasında birlikte olmak ister insan bence.![]()
Hanım efendi şuanki bu açtığınız konunun amacı bizim isteklerimiz mi ? Premium sınırsız seans konusu ?Yapılsa bile İlk görüşmede o enerjinin yakalanması çok zor bunu yaşayacaksım bile daha önce tanıştığım seans alan uyum yakaladigim danışanlarıma tercih ederdim . Ki benim işim zaten sana o anı kontrol etmeni sağlamakken kendimi kontrol edemezken bu nasıl mümkün olabilir ... İkisi çok farklı şeyler seks ve cinsel terapi
Profilimde yazan extra servisler extra ücretle tabi ya hani böyle ve bütçe daha da artıyor seans almak istediğiniz de bende bunun yerine herkesin kendine özel seçeceği extralarla dolu bir seans olsun dedim iliski buna dahil değil tabiki seanslarimin hiç biri içermiyorHanım efendi şuanki bu açtığınız konunun amacı bizim isteklerimiz mi ? Premium sınırsız seans konusu ?
İlişki yapıyormusunuz , premium ve sınırsızda bunu duyalım
Bende konuyu takip ediyordum siz kendiniz erkek üyelere tek Seans ve içinde sizin istediğiniz 3 ekstra belirleyin ona göre tabiri caizse ekstralar ve masaj dahil tek bir paket şeklinde bir kampanya yapacağım dediniz ve üyeler çoğunlukla masaj sonrası cinsel birleşme istedi ve bazı uç istekleri saymayalim ortak olan Bir kaç istek belli oldu ama finalde siz profilinizde yazılanların dışında bir şey yapmayacağım diyorsunuz o zaman böyle bir konu açmanın hiç gereği yok ki zaten profilinizde ki detaylara göre size yazan yazıyor ekstrayi siz belirleyin dediğiniz anda burda ki erkek üyelere yüzde 99 u ilişki ve cim cif isterProfilimde yazan extra servisler extra ücretle tabi ya hani böyle ve bütçe daha da artıyor seans almak istediğiniz de bende bunun yerine herkesin kendine özel seçeceği extralarla dolu bir seans olsun dedim iliski buna dahil değil tabiki seanslarimin hiç biri içermiyor
İlk yazdiginiz cümleyi kast ettim bütçe extra isteklere artmasin tek seanslık extralarla dolu bir kampanya yapacağım yani kesinlikle yapmadığım yasaklarım kısmından tercih yapılmaması gerekir tabiki .. kampanyadan daha çok terapiyi sevemese bile tanışma seansında herkese hitap edebilmek amacim ... Bu arada tesekkur ederim sizeBende konuyu takip ediyordum siz kendiniz erkek üyelere tek Seans ve içinde sizin istediğiniz 3 ekstra belirleyin ona göre tabiri caizse ekstralar ve masaj dahil tek bir paket şeklinde bir kampanya yapacağım dediniz ve üyeler çoğunlukla masaj sonrası cinsel birleşme istedi ve bazı uç istekleri saymayalim ortak olan Bir kaç istek belli oldu ama finalde siz profilinizde yazılanların dışında bir şey yapmayacağım diyorsunuz o zaman böyle bir konu açmanın hiç gereği yok ki zaten profilinizde ki detaylara göre size yazan yazıyor ekstrayi siz belirleyin dediğiniz anda burda ki erkek üyelere yüzde 99 u ilişki ve cim cif ister
Çok netim insanlar yarım saat sohbet sonrasında birbirlerine olan ten uyumunu anında yakalar ve anlar. Ben iradeli bir erkek olarak şunu net bir şekilde söylüyorum kadın çırılçıplak karşımda yatsın ve ona sadece masaj yapmamı, duş aldırmamı ve sarılıp gitmemi istesin (beni sınamak isteyen dudaklarıma yapışsa bile ona dokunmadan evinden o gece ayrılabilirim)Yapılsa bile İlk görüşmede o enerjinin yakalanması çok zor bunu yaşayacaksım bile daha önce tanıştığım seans alan uyum yakaladigim danışanlarıma tercih ederdim . Ki benim işim zaten sana o anı kontrol etmeni sağlamakken kendimi kontrol edemezken bu nasıl mümkün olabilir ... İkisi çok farklı şeyler seks ve cinsel terapi
herkesin enerjisi farklı bizim aramizdaki de öyle olacak kıyaslamamak gerekli ki hele sesli ön görüşme yapmadan randevu oluşturmayan benim ileÇok netim insanlar yarım saat sohbet sonrasında birbirlerine olan ten uyumunu anında yakalar ve anlar. Ben iradeli bir erkek olarak şunu net bir şekilde söylüyorum kadın çırılçıplak karşımda yatsın ve ona sadece masaj yapmamı, duş aldırmamı ve sarılıp gitmemi istesin (beni sınamak isteyen dudaklarıma yapışsa bile ona dokunmadan evinden o gece ayrılabilirim)
Ben bu seansı yaşadım Umay hanım. Beni hafife almayın![]()
Birliktelik yaşayacağımız bir görüşmede görüşmek dileğiyle sevgi ile kalınherkesin enerjisi farklı bizim aramizdaki de öyle olacak kıyaslamamak gerekli ki hele sesli ön görüşme yapmadan randevu oluşturmayan benim ilebir seansta buluşmak üzere sevgiler
![]()
Kendi premimum seansina ekleyebilirsin hepsiniFoot fetish ve hand job dahil bir domina seansı ilginç olabilir sanki![]()
O zaman dansKendi premimum seansina ekleyebilirsin hepsiniseveriz
Kundilli diyorsunO zaman dans![]()
![]()
Konunun nereye bağlanacağını merak ediyorum şahsen. İstekler çok farklı.
Detay verme şansınız var mıAslına bakarsanız bir kaç premimum seans yaptık ancak herkesin seans içeriği kendine ozeldi tabi ücret standart
20 bin 2 saat Tantra nuru kasirik bir seansti extra oral ve riming ve foodjop sohbet edip birşeyler içip akışta ilerledik daha detay kişiye özel içerik olduğu için onda kalsın ..Detay verme şansınız var mı
Fiyat biraz yüksek olmakla birlikte Rimming ve oral detayları kulağa hoş geliyor20 bin 2 saat Tantra nuru kasirik bir seansti extra oral ve riming ve foodjop sohbet edip birşeyler içip akışta ilerledik daha detay kişiye özel içerik olduğu için onda kalsın ..
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!