Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Sınırsız Eğlence

huertas Çevrimdışı

huertas

0
Normal Üye
12 Ocak 2018
13
14
Cinsiyetiniz nedir?
öncelikle referans yazısını geç yazdığım için çok özür dilerim, böyle bir alışkanlığım olmadığı için biraz üşendim açıkçası begüm hanım inşallah bu durumdan dolayı anlayış gösterir. Yaklaşık iki ay önce Begüm Hanımla yazıştık konuştuk ve bir görüşme gerçekleştirdik. evinin konumu giriş çıkış otopark hepsi gerçekten çok rahat. evi küçük ama gayet yeterli, temizdi evi çok beğendim. yaklaşık 4 saatlik bir program yaptık ve bana çok sert bir akşam yaşattı evin her bölgesinde nerdeyse her türlü pozisyonda seviştik. çok uzun zamandır bu kadar tatmin olmamıştım utangaçlık bile yapmış olabilirim yer yer, beni aurasıyla istek ve arzusuyla aşırı memnun etti. son olarak ikinci kez görüşme talep eder miyim sorusuna cevabım kesinlikle evet olacak. maalesef bir aydır işlerim yoğundu fakat ilk boşlukta tekrar gideceğim. herşey için çok teşekkürler

forbiddenwalter Çevrimdışı
21 Nis 2023
93
184
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Cok merak ettigim bir aura. Beylikduzu benim icin dünyanın öbür tarafi olmasaydı keske. Referans için teşekkürler.

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
15,836
13,236
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
paylaşımınız için teşekürler

BEGÜM Çevrimdışı
21 Eyl 2024
2,422
12,586
26
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
öncelikle referans yazısını geç yazdığım için çok özür dilerim, böyle bir alışkanlığım olmadığı için biraz üşendim açıkçası begüm hanım inşallah bu durumdan dolayı anlayış gösterir. Yaklaşık iki ay önce Begüm Hanımla yazıştık konuştuk ve bir görüşme gerçekleştirdik. evinin konumu giriş çıkış otopark hepsi gerçekten çok rahat. evi küçük ama gayet yeterli, temizdi evi çok beğendim. yaklaşık 4 saatlik bir program yaptık ve bana çok sert bir akşam yaşattı evin her bölgesinde nerdeyse her türlü pozisyonda seviştik. çok uzun zamandır bu kadar tatmin olmamıştım utangaçlık bile yapmış olabilirim yer yer, beni aurasıyla istek ve arzusuyla aşırı memnun etti. son olarak ikinci kez görüşme talep eder miyim sorusuna cevabım kesinlikle evet olacak. maalesef bir aydır işlerim yoğundu fakat ilk boşlukta tekrar gideceğim. herşey için çok teşekkürler
Bu hoş ve tatlı referansın için çok teşekkür ederim canım benim için de çok güzel bir programdı ❤️bu arada biraz geç gördüm paylaşımını üzgünüm bunun için aktif değildim bir süredir😇 tekrar bir araya gelmek dileğiyle hayatım 🥰❤️😘

Dhdhhdhdhd Çevrimdışı
2 Haz 2009
10,699
11,507
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Paylaşım için yaşayana yaşatana teşekkürler

Faar Çevrimdışı

Faar

0
15 Ağu 2018
4,232
2,995
Cinsiyetiniz nedir?
Sevişmenize sağlık, yaşayana ve yaşatanlara teşekkür ederiz

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar