Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Sınırları zorlamak 💋

Dhdhhdhdhd Çevrimdışı
2 Haz 2009
10,704
11,511
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Dhdhhdhdhd Çevrimdışı
2 Haz 2009
10,704
11,511
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Dhdhhdhdhd Çevrimdışı
2 Haz 2009
10,704
11,511
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
AlexDe_Souza34 Çevrimdışı
24 Ağu 2025
1,468
1,680
41
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Tadından yenmez abi 2 saat ayarlayacaksak 3 ayarlarız.. 3 ayarlayacaksak 4 olurdu harika olurdu valla 🤩🧿

Dhdhhdhdhd Çevrimdışı
2 Haz 2009
10,704
11,511
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Dhdhhdhdhd Çevrimdışı
2 Haz 2009
10,704
11,511
Cinsiyetiniz nedir?
Bay

said06

Normal Üye
9 Eki 2025
17
44
45
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Mesela ?
Başka dilek ? Derken 😂
Meselasını bilmem de, iki arkadaş ayrı odalarda iki bayan çağırdık, bir ara aynı odada toplandık, yarım saat A level için nasıl hazırlandığını dinledim midem kalktı ki ben sevmem, artık gidin demek zorunda kaldım, 20.00 deki randevusuna trafik bahanesiyle 22.00 de gelmiş, 6 saatlik görüşme için anlaşmış 01.00 da tavrından ve bayağılığından rahatsız olduğu için arkadaşımda görüşmeyi sonlandırıyor, ücret iadesi yapacağına, daha birde bahşiş diye diretmiş, sen vermezsen arkadaşından alırım gibi yükselip benim kapımı çalmaya felan kalkmış, tabi engellemiş arkadaş. Biz bunları aynı gece yaşamışız ama arkadaş bana sabah anlattı. Yani Dilek hakkını daha düzgün bir bayan için kullan demek istedim.

AlexDe_Souza34 Çevrimdışı
24 Ağu 2025
1,468
1,680
41
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Meselasını bilmem de, iki arkadaş ayrı odalarda iki bayan çağırdık, bir ara aynı odada toplandık, yarım saat A level için nasıl hazırlandığını dinledim midem kalktı ki ben sevmem, artık gidin demek zorunda kaldım, 20.00 deki randevusuna trafik bahanesiyle 22.00 de gelmiş, 6 saatlik görüşme için anlaşmış 01.00 da tavrından ve bayağılığından rahatsız olduğu için arkadaşımda görüşmeyi sonlandırıyor, ücret iadesi yapacağına, daha birde bahşiş diye diretmiş, sen vermezsen arkadaşından alırım gibi yükselip benim kapımı çalmaya felan kalkmış, tabi engellemiş arkadaş. Biz bunları aynı gece yaşamışız ama arkadaş bana sabah anlattı. Yani Dilek hakkını daha düzgün bir bayan için kullan demek istedim.
Bunlar umarım doğru değildir 😏 resmen şaşırdım hocam..hadi a-level kısmını es geçtik diyelim de diğer mevzular hoş şeyler değil 😳

BEGÜM Çevrimdışı
21 Eyl 2024
2,420
12,583
26
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Siz kimsiniz tanışıyor muyuz bu anlattiginiz kimin için acaba öğrenebilir miyim öyle atıp tutmakla olmaz eğer benim içinse varsa diliniz gösterin

Dhdhhdhdhd Çevrimdışı
2 Haz 2009
10,704
11,511
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Hayatım neyin kampanyasını yapayım ki zevkin pazarlığı mı olurmuş😅 aksine bahşişi olur ben bu konuda çok iyiyim hiç mütevazi olamayacağım sınır tanımayan tanımayan biriyim fantezi dünyam çok geniştir daha ne olsun ne istiyorsun siz benden😂😂😂😂
Ekonomiye katkı 😂😂😂
En azından kendi ekonomimize 🤣🤣🤣

Dhdhhdhdhd Çevrimdışı
2 Haz 2009
10,704
11,511
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar