Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Aynen sığmaz günaydın canımBazı anlar kelimelere sığmaz. Cesaretin var mı? Günaydın![]()
Sınırları ortadan kaldıralımBazı anlar kelimelere sığmaz. Cesaretin var mı? Günaydın![]()
Kelimerle anlatılmayacak , sadece yaşayarak hissedebileceğimiz güzel kadın.. GünaydınBazı anlar kelimelere sığmaz. Cesaretin var mı? Günaydın![]()
Orada olmak istiyorumBazı anlar kelimelere sığmaz. Cesaretin var mı? Günaydın![]()
günaydın güzellik![]()
Cesaret var daBazı anlar kelimelere sığmaz. Cesaretin var mı? Günaydın![]()
Vay vay.. keşke olsa demek geliyor içimdenCesaret var da
Kampanya zamanı gelmedi mi ?![]()
Güzel olmaz mı @AlexDe_Souza34 ne dersin ?Cesaret var da
İsteyenin bir yüzü kara demişlerVay vay.. keşke olsa demek geliyor içimden![]()
Tadından yenmez abi 2 saat ayarlayacaksak 3 ayarlarız.. 3 ayarlayacaksak 4 olurdu harika olurdu valla![]()
Başka Dilek tut, daha çok değecek birşey için meselaİsteyenin bir yüzü kara demişler
![]()
Mesela ?Başka Dilek tut, daha çok değecek birşey için mesela![]()
Meselasını bilmem de, iki arkadaş ayrı odalarda iki bayan çağırdık, bir ara aynı odada toplandık, yarım saat A level için nasıl hazırlandığını dinledim midem kalktı ki ben sevmem, artık gidin demek zorunda kaldım, 20.00 deki randevusuna trafik bahanesiyle 22.00 de gelmiş, 6 saatlik görüşme için anlaşmış 01.00 da tavrından ve bayağılığından rahatsız olduğu için arkadaşımda görüşmeyi sonlandırıyor, ücret iadesi yapacağına, daha birde bahşiş diye diretmiş, sen vermezsen arkadaşından alırım gibi yükselip benim kapımı çalmaya felan kalkmış, tabi engellemiş arkadaş. Biz bunları aynı gece yaşamışız ama arkadaş bana sabah anlattı. Yani Dilek hakkını daha düzgün bir bayan için kullan demek istedim.Mesela ?
Başka dilek ? Derken![]()
Cesaret olmazmı, siz bizi neler bekliyor onu anlatınBazı anlar kelimelere sığmaz. Cesaretin var mı? Günaydın![]()
Bunlar umarım doğru değildirMeselasını bilmem de, iki arkadaş ayrı odalarda iki bayan çağırdık, bir ara aynı odada toplandık, yarım saat A level için nasıl hazırlandığını dinledim midem kalktı ki ben sevmem, artık gidin demek zorunda kaldım, 20.00 deki randevusuna trafik bahanesiyle 22.00 de gelmiş, 6 saatlik görüşme için anlaşmış 01.00 da tavrından ve bayağılığından rahatsız olduğu için arkadaşımda görüşmeyi sonlandırıyor, ücret iadesi yapacağına, daha birde bahşiş diye diretmiş, sen vermezsen arkadaşından alırım gibi yükselip benim kapımı çalmaya felan kalkmış, tabi engellemiş arkadaş. Biz bunları aynı gece yaşamışız ama arkadaş bana sabah anlattı. Yani Dilek hakkını daha düzgün bir bayan için kullan demek istedim.
Teşekkür ederim canımKelimerle anlatılmayacak , sadece yaşayarak hissedebileceğimiz güzel kadın.. Günaydın![]()
Hayatım neyin kampanyasını yapayım ki zevkin pazarlığı mı olurmuşCesaret var da
Siz kimsiniz tanışıyor muyuz bu anlattiginiz kimin için acaba öğrenebilir miyim öyle atıp tutmakla olmaz eğer benim içinse varsa diliniz gösterinMeselasını bilmem de, iki arkadaş ayrı odalarda iki bayan çağırdık, bir ara aynı odada toplandık, yarım saat A level için nasıl hazırlandığını dinledim midem kalktı ki ben sevmem, artık gidin demek zorunda kaldım, 20.00 deki randevusuna trafik bahanesiyle 22.00 de gelmiş, 6 saatlik görüşme için anlaşmış 01.00 da tavrından ve bayağılığından rahatsız olduğu için arkadaşımda görüşmeyi sonlandırıyor, ücret iadesi yapacağına, daha birde bahşiş diye diretmiş, sen vermezsen arkadaşından alırım gibi yükselip benim kapımı çalmaya felan kalkmış, tabi engellemiş arkadaş. Biz bunları aynı gece yaşamışız ama arkadaş bana sabah anlattı. Yani Dilek hakkını daha düzgün bir bayan için kullan demek istedim.
Ekonomiye katkıHayatım neyin kampanyasını yapayım ki zevkin pazarlığı mı olurmuşaksine bahşişi olur ben bu konuda çok iyiyim hiç mütevazi olamayacağım sınır tanımayan tanımayan biriyim fantezi dünyam çok geniştir daha ne olsun ne istiyorsun siz benden
![]()
HahahaEkonomiye katkı
En azından kendi ekonomimize![]()
Teşekkür ediyorumHahaha
Ya o kadar tatlı söylüyorsun ki Düşüneceğim bunu senin için![]()
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!