- 21 Ağu 2025
- 69
- 85
- 31
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Merhaba,
Forumun yeni üyesi olarak ilk refaransımı Sineme yazmak istedim. Çok hızlı şekilde iletişime geçip 4 saatlik program ile Ataşehir'de bir otelde buluştuk.
Kendisi kesinlikle belirtilen yaşından daha genç gösteriyor, güzel sempatik ve sıcakkanlı yaklaşıma sahip. Vücudu gerçekten resimlerden daha güzel , minyon severlere kesinlikle tavsiye edilir
Yatağa geçtikten sonra sıcak bir masaj yaparak ortamın ısısını yükselttik
Pozisyonlarda gayet uyumlu istekli ve arzuluydu. Koltukta doggy pozisyonu muhteşemdi
Seans arası yumuşamak için girdiğimiz küvette bile footjob muhteşem keyifliydi.
Yataktaki inleme sesleri onunda ne kadar zevk aldığını gösteriyordu. Yatağın içinde ilgilenmesi de çok hoşuma gitti.
Kendisi akılda kalıcı umarım bende aklında kalmışımdır
NOT : Biraz gecikmeli attım referansı o da benim ayıbım olsun..
Forumun yeni üyesi olarak ilk refaransımı Sineme yazmak istedim. Çok hızlı şekilde iletişime geçip 4 saatlik program ile Ataşehir'de bir otelde buluştuk.
Kendisi kesinlikle belirtilen yaşından daha genç gösteriyor, güzel sempatik ve sıcakkanlı yaklaşıma sahip. Vücudu gerçekten resimlerden daha güzel , minyon severlere kesinlikle tavsiye edilir
Yatağa geçtikten sonra sıcak bir masaj yaparak ortamın ısısını yükselttik
Yataktaki inleme sesleri onunda ne kadar zevk aldığını gösteriyordu. Yatağın içinde ilgilenmesi de çok hoşuma gitti.
Kendisi akılda kalıcı umarım bende aklında kalmışımdır
NOT : Biraz gecikmeli attım referansı o da benim ayıbım olsun..