- 11 Ocak 2025
- 104
- 218
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Shakira ile 4 görüşme gerçekleştirdim. İlk görüşmede Kapı açıldığında muhteşem bir sürprizle karşılaştım kırmızılar içinde 2 sarışın güzellik kapıyı açtı. Sevgili @OLESYA Ve @shakira yı karşımda görünce, güzellikleri karşısında donup kalmıştım. Hoş sohbet muhabbet, ufak dokunuşlar derken harika bir duo tecrübesi olmuştu.
Daha sonra Shakira ile tekrar ve tekrar görüşmelere devam ettim. Sohbet ettik, içtik, dertleştik, dans ettik ve herzamanki gibi mutlu son.. tertemiz ve düzenli bir ev, tertemiz bir banyo, çeşit çeşit ikramlar ve her seanstan sonra özenle hazırlanan bakımlı mı bakımlı, güzel mi güzel Shakira (heleki deri kıyafetler benim gibi deri sevenler için çok sexy)
istekli sevişmesiyle her anı anlamlı kılan güzellik her şey için teşekkürler..
Herşey gönlünce olsun
Berk hakman'a benzettiğin partnerin (ben ne kadar benzetmesem de)
Daha sonra Shakira ile tekrar ve tekrar görüşmelere devam ettim. Sohbet ettik, içtik, dertleştik, dans ettik ve herzamanki gibi mutlu son.. tertemiz ve düzenli bir ev, tertemiz bir banyo, çeşit çeşit ikramlar ve her seanstan sonra özenle hazırlanan bakımlı mı bakımlı, güzel mi güzel Shakira (heleki deri kıyafetler benim gibi deri sevenler için çok sexy)
istekli sevişmesiyle her anı anlamlı kılan güzellik her şey için teşekkürler..
Herşey gönlünce olsun
Berk hakman'a benzettiğin partnerin (ben ne kadar benzetmesem de)