Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Simay’la Tanışma

mindalazal

Normal Üye
3 Haz 2026
3
23
36
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Simay ile geçtiğimiz günlerde tanışma şansına eriştim. Kendisi her şeyiyle mükemmel bir kadın. İletişimi, samimiyeti, güler yüzlülüğü insana kendisini çok rahat hissettiriyor. Gerçek bir kız arkadaş deneyimi yaşadım diyebilirim. Evi kolay ulaşılabilir, araç park sıkıntısı yok. Karşılamadan, en son vedalaştığımız zamana kadar ki misafirperverliği için kendisine minnettarım. Evi de kendisi gibi pırıl pırıl. Tanıştığıma gerçekten memnun olduğum nadir kadınlardan. Bir kadına nasıl davranılması gerektiğini bilmeyen, kendi öz saygısı olmayan bireylerin, hem kendi vaktini hem de Simay’ın vaktini çalmasını önermem 😊 Seni tanımama izin verdiğin ve beni misafir olarak kabul ettiğin için tekrar teşekkür ederim 💐

Patron83 Çevrimdışı
2 May 2026
61
49
43
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Benim yakın bir arkadaşımda geçen hafta misafiri olmuş ve çok güzel şeyler anlattı. İlk boş vaktimde kendisiyle bir program bende ayarlamak istiyorum.

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
15,803
13,217
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
paylaşım için teşekürler

onur80 Çevrimdışı
13 Ocak 2025
217
182
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Simay ile geçtiğimiz günlerde tanışma şansına eriştim. Kendisi her şeyiyle mükemmel bir kadın. İletişimi, samimiyeti, güler yüzlülüğü insana kendisini çok rahat hissettiriyor. Gerçek bir kız arkadaş deneyimi yaşadım diyebilirim. Evi kolay ulaşılabilir, araç park sıkıntısı yok. Karşılamadan, en son vedalaştığımız zamana kadar ki misafirperverliği için kendisine minnettarım. Evi de kendisi gibi pırıl pırıl. Tanıştığıma gerçekten memnun olduğum nadir kadınlardan. Bir kadına nasıl davranılması gerektiğini bilmeyen, kendi öz saygısı olmayan bireylerin, hem kendi vaktini hem de Simay’ın vaktini çalmasını önermem 😊 Seni tanımama izin verdiğin ve beni misafir olarak kabul ettiğin için tekrar teşekkür eder

Simay ile geçtiğimiz günlerde tanışma şansına eriştim. Kendisi her şeyiyle mükemmel bir kadın. İletişimi, samimiyeti, güler yüzlülüğü insana kendisini çok rahat hissettiriyor. Gerçek bir kız arkadaş deneyimi yaşadım diyebilirim. Evi kolay ulaşılabilir, araç park sıkıntısı yok. Karşılamadan, en son vedalaştığımız zamana kadar ki misafirperverliği için kendisine minnettarım. Evi de kendisi gibi pırıl pırıl. Tanıştığıma gerçekten memnun olduğum nadir kadınlardan. Bir kadına nasıl davranılması gerektiğini bilmeyen, kendi öz saygısı olmayan bireylerin, hem kendi vaktini hem de Simay’ın vaktini çalmasını önermem 😊 Seni tanımama izin verdiğin ve beni misafir olarak kabul ettiğin için tekrar teşekkür ederim 💐
yorumunuza katiliyor simay hanima nasil davranilirsa oyle davranir.ve gercekten kadin gibi kadin.nasil bir dilan polat varsa simay da iste oyle atasehir,in simayi..😁

Thorrr Çevrimdışı

Thorrr

Asgardlı
4 Kas 2021
8,621
7,307
33
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Referans için teşekkürler

Dhdhhdhdhd Çevrimdışı
2 Haz 2009
10,708
11,512
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Paylaşım için yaşayana yaşatana teşekkürler

Simay Çevrimdışı
9 Eki 2021
1,695
3,950
Değerli referans yazın için çok teşekkür ederim bende seni tanıdığım için çokkkk mutluyum seninle gecen zaman da çokkkk keyifliydi yakın zamanda tekrar görüşeceğiz öpüyorum seni çoooooook çokkkk 💋💋💋💋💋💋💋

Simay Çevrimdışı
9 Eki 2021
1,695
3,950
Benim yakın bir arkadaşımda geçen hafta misafiri olmuş ve çok güzel şeyler anlattı. İlk boş vaktimde kendisiyle bir program bende ayarlamak istiyorum.
Tesekkür ederim tatlım Yakın zamanda tanışmak dileğiyle o halde arkadaşınıda senide çokkkk çoooooooooook öptüm 🔥💋

mindalazal

Normal Üye
3 Haz 2026
3
23
36
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Değerli referans yazın için çok teşekkür ederim bende seni tanıdığım için çokkkk mutluyum seninle gecen zaman da çokkkk keyifliydi yakın zamanda tekrar görüşeceğiz öpüyorum seni
Tekrar görüşeceğimiz zamanı sabırsızlıkla bekliyorum 😊

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar