- 19 Nis 2021
- 10,359
- 23,988
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bayan
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Offff bebiş yaa efsane olmuş ,, Salı bence baya bi sallansın yani ,,Tünaydın Salı'yı sallayalım mı ?
dün geceden güzel bir görsel
![]()
Aman dikkat et meleğim kafan çarpmasınTünaydın Salı'yı sallayalım mı ?
![]()
doyamıyorum izleyee izleye cansel ulusoyumTünaydın Salı'yı sallayalım mı ?
![]()
Sende çok özlendin bebeğimÖzlendinyine muhteşemsin
Canımsın teşekkür ederim bebişimOffff bebiş yaa efsane olmuş ,, Salı bence baya bi sallansın yani ,,![]()
Yok bebişim bu defa çok dikkat ettim merak etme senAman dikkat et meleğim kafan çarpmasınışıklar altında parlayan bir yıldız gibisin. Çok özledim seni çokkkk. Öpüyorum bal dudaklarından
![]()
Canımsın yaa yerim seni laf ta dinlenmiştamam tama sustuk bakalım
Ben de çok teşekkür ediyorum güzellik günüme anlam kattığın için ,,Canımsın teşekkür ederim bebişimbiz seninle Salı'yı salladık
çok pis sallarız
![]()
Evet farkettimSallantiyi İstanbuldan hissettim. Muhtesemsin güzellik![]()
Yok yakmayımburaları yaktın geçtin be Güzellik![]()
Doyma bebeğim güzel güzel izledoyamıyorum izleyee izleye cansel ulusoyum
Rica ederim sende benim günüme çok güzel unutulmaz bir anlam kattın herşey için teşekkür ederimBen de çok teşekkür ediyorum güzellik günüme anlam kattığın için ,,
Dediğin gibi Salı 'yı baya bi salladık yani ,, Seviliyorsun bebişş![]()
Rica ederim sende benim günüme çok güzel unutulmaz bir anlam kattın herşey için teşekkür ederimsende çok ama çok seviliyorsun
![]()
Dunyadan uzayda keşif için seçilmiş en seksi kadin gibisin, fotoda uzay gemisi çıkmış. Passangers (uzay yolculari) diye bir film vardi. Ben de olsam o filmde seni uyandirirdim.Tünaydın Salı'yı sallayalım mı ?
![]()
sen nasıl istersen öyle olur benceYok yakmayımsallayım sadece
olmaz mı
![]()
İzlemek ile nasıl yetişebilirim ama benTünaydın Salı'yı sallayalım mı ?
![]()
Hiç izledim o filmi merak ettim şimdiDunyadan uzayda keşif için seçilmiş en seksi kadin gibisin, fotoda uzay gemisi çıkmış. Passangers (uzay yolculari) diye bir film vardi. Ben de olsam o filmde seni uyandirirdim.![]()
Bencede öyle olursen nasıl istersen öyle olur bence![]()
Koşabilirsin mesela belki ozaman yetişirsinİzlemek ile nasıl yetişebilirim ama ben![]()
Çok teşekkür ederim çok seviyorum kırmızıyı ayrı seviyorumÇorapların kırmızılığı çok HOT olmuş![]()
Filmi izlemelisin bebekkkk, uyanma kismini sonra tekrar düşünürsün belki. Seninle uzay gemisinde olmak da ufff ufff. Yolculuklar bitmesin....Hiç izledim o filmi merak ettim şimdi
Bende senin beni uyandırmanı isterdim biliyormusun
Seksilik içinde ayrıca teşekkür ediyorum
bebekkkk
![]()
Tamam izlicem canımFilmi izlemelisin bebekkkk, uyanma kismini sonra tekrar düşünürsün belki. Seninle uzay gemisinde olmak da ufff ufff. Yolculuklar bitmesin....
Bize gezegen mi yok bebekkkk. Çogalip dururuz birinde, biraz oksijen, domates, zeytin, biraz peynir, eccik rakı, eccik viski yaşar gideriz nolcek.Tamam izlicem canımözellikle uyanma kısmı çok merak uyandırdı bende kötümü... iyimi...
valla biz seninle uzay gemisinde olsak gökyüzü dar gelir bize
uzaydan kovarlar bizi
![]()
Oda doğru gezegen mi yok sankiBize gezegen mi yok bebekkkk. Çogalip dururuz birinde, biraz oksijen, domates, zeytin, biraz peynir, eccik rakı, eccik viski yaşar gideriz nolcek.
Çok özledim seni tenini herşeyiniTünaydın Salı'yı sallayalım mı ?
![]()
Ben de oksijensizlige hiç dayanamam. Hallederiz bebekkkkOda doğru gezegen mi yok sankierzak önemli onlar olmazsa olmaz
aç kalırız biliyorsun ben hiç açığıla dayanamam
![]()
Yetinebilirim olacaktı ama yaKoşabilirsin mesela belki ozaman yetişirsin![]()
kururduk en ön koltuğa taktık 3D gözlükleriTünaydın Salı'yı sallayalım mı ?
![]()
Özledim tenin kokusunu özledim,özledim o sesini tontiş yanaklarını özledimÇok özledim seni tenini herşeyini![]()
Bir birimize oksijen veririz sorun yok suni teneffüs yaparızBen de oksijensizlige hiç dayanamam. Hallederiz bebekkkk
Yazım hatası olur böyle şeyler sorun yokYetinebilirim olacaktı ama ya![]()
Ohhh en güzeli 3D olmazsa olmaz daha büyük ve net herşeykururduk en ön koltuğa taktık 3D gözlükleri![]()
![]()
Bak yaaa yine yatağın üstüne cikmiş yaaaaTünaydın Salı'yı sallayalım mı ?
![]()
Hayy alllah yaaa yine miBak yaaa yine yatağın üstüne cikmiş yaaaa![]()
Uzaktan izliyoruz şimdilik seni güzel insanTünaydın Salı'yı sallayalım mı ?
![]()
ŞahaneTünaydın Salı'yı sallayalım mı ?
![]()
En kısa zamanda çok yakından izlemek dileğiyleUzaktan izliyoruz şimdilik seni güzel insan![]()
İnşallah diyorum ilk fırsattaEn kısa zamanda çok yakından izlemek dileğiyleteşekkür ediyorum
![]()
yok çıkarmıyorumOhhh en güzeli 3D olmazsa olmaz daha büyük ve net herşeysakın çıkarma gözlüklerini
![]()
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!