- 3 Ağu 2025
- 1,168
- 3,939
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Sevmediğini bile insana sevdirircesine bir kadınlık, ve davetkarlık, çok başarılı
Ama en önemlisi sen olmazsan anlamsız be seksi kadın
Çok teşekkür ederimSevmediğini bile insana sevdirircesine bir kadınlık, ve davetkarlık, çok başarılı![]()
Forum olarak bu güzelliği bizimle paylaştığınız için biz teşekkür ederiz, Mükemmel kadınÇok teşekkür ederim![]()
İstanbul 'a geldiğimde ilk ziyaret sana olacak bundan emin olabilirsiniz. Çünkü o sıcak su,köpük ve seni yaşamak istiyorum
yanında olmak isterdim
Ooooofffff kulağa baya ateşli geliyor
Hayal mi edelim yada en iyisi gerçeğini yaşayalım
Ben çok istiyorum da senin yaş takıntın var..olgun olsun,elit olsun,kibar olsun,sevişmeyi bilsin dersen ,sabunlu da olur,köpüklü de..
Ve tanrı kadını yaratmış @Eda Brunette
Zamanı durdurarak
Teşekkürler @Mr_MuratForum olarak bu güzelliği bizimle paylaştığınız için biz teşekkür ederiz, Mükemmel kadın![]()
Hayal kurulacak bir fotoğraf daha Eda ile düşler yaşanılacak üçleme sıcak su, köpük ve Eda Brunette
Güzel sözlerin için ben teşekkür ederim
Çok teşekkür ederim
@alex1010 görüşmek dileğiyleİstanbul 'a geldiğimde ilk ziyaret sana olacak bundan emin olabilirsiniz. Çünkü o sıcak su,köpük ve seni yaşamak istiyorum![]()
Görüşmek dileğiyleyanında olmak isterdim
Uygun zamanda diyeyim
O göğüsler çok özlendi de denk gelemedik
Teşekkür ederimHer zamanki gibi mükemmel
Gerçeğini yaşayalımHayal mi edelim yada en iyisi gerçeğini yaşayalım
Denedikte olmadıGerçeğini yaşayalım![]()
Her zaman sıcak olmak dileğiyle
Ben tutarımİnsan orda Eda hanımin yanında olsa heyecandan eli ayağına dolanirda köpüğe basar ayağı kayarsa düşüp şeyini kırar![]()
Hemen yazayım o zamann
Görüşmek dileğiyleHayal kurulacak bir fotoğraf daha Eda ile düşler yaşanılacak üçleme sıcak su, köpük ve Eda Brunette
TeşekkürlerÇokkkk güzellll![]()
Olur tabikiOfff bu harika fotoğtafınızı görünce bir anda öyle bir yükseldim ki. Ama şimdi sizi böyle görünce gelirsem gerçeğini de isterim, olur mu ki?
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!