- 3 Ağu 2025
- 1,172
- 3,961
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Ne kadar soğuk olursa olsun sizin ateşinin yeter
Çerçevelet duvara as, ama önce sahibinden izin al. Müsade var mı Eda hanım
Sizinle Sıcak Soğuk Farketmez
Kombin o kadar o kadar yüksek ki.. bir bütün bakıyorum tabi ki
Kahvesi sıcak olan hatun sendin değil mi?
Çok klas, çok şık, çok alımlı, çok........... @Eda Brunette
Duyduğuma gör kahveyi ikram tarzın enteresanmış. Bana da bir gün sunum yaparsın umarımEvet benim![]()
Bende arşivdeyim sanırsam seviyoruz Eda hanımıUzun zamandır foruma girmeyince neler olmus neler @Eda Brunette gelmiş buralaraGerçi bizi görmezden geliyor wpden yazıyorum bizi arsive aldı herhalde
![]()
Bu ne muhteşem güzellik. senin ateşin yeter. beni bilirsin ben soğuk tercih ederim.
Rüya gibisin, hayallerimdesin....
Görüşmek dileğiyleKıyafet , duruş , eda , çok yazılan Eda Hanım'da hepsi çok güzel durmuş . Selamlaşmak , hatta tanışmak ve daha başka şeyler de yapmak lazım gibi ...
Teşekkür ederimSıcak tabiki de , sizin gibi seksi bir kadının yanında soğuk kelimesinin lafı olamaz![]()
Teşekkürler @kingcrimsonİkisi de değil. Alev alev![]()
Görüşmek dileğiyleSenle en sıcak anlar
Sesli güldümÇerçevelet duvara as, ama önce sahibinden izin al. Müsade var mı Eda hanım![]()
Belki soğuk isteyen vardırKonu @Eda Brunette olunca sıcak soğuk fark eder mi![]()
Bilmeyen için roka da aynı kuzu kulağida. Ama bilen için kaymaklı baklava misaliBelki soğuk isteyen vardır![]()
![]()
Alev alırsa şaşırmadışarda hava soğuk gibi ama @Eda Brunette yanımda olsa eminim ki ortamı çok ısıtır
Sıcak denedik gayet güzeldi
Seninle olunca fark etmez gülen gözlümMemnuniyetle![]()
Haftaya müsaitsen güzellik sıcağı da soğuğu da yaşamak isterim seninle
Teşekkürler @Secret manSizinle Sıcak Soğuk Farketmez![]()
@Eda Brunette hanıma ulaşmak sabır ve şans istiyor.fotolar harika, size birkaç kez wapp ten yazdım ama cevap alamadımnasıl iletişim kurabiliriz?
Sevgili @volkangokcenfotolar harika, size birkaç kez wapp ten yazdım ama cevap alamadımnasıl iletişim kurabiliriz?
Görüşmek dileğiyleSizinle yanmak yaşanılasıca….
cevabınız için teşekkürler, bir dahakine öyle yaparım. görüşmek üzere..Sevgili @volkangokcen
Geç gördüğüm mesajlara uygunluğunuzu bilmediğim için dönüş yapmıyorum. WP'den geri dönüş yapmam için uygun olduğunuz saatleri yazarsanız daha sağlıklı iletişim kurabilirim.
Eğer dönüş yapmadıysam mesajınızı görmemişimdir. Tekrar yazabilirsiniz. Görüşmek dileğiyle![]()
Anlayışınız için ben teşekkür ederimcevabınız için teşekkürler, bir dahakine öyle yaparım. görüşmek üzere..
Böyle karşılanmak mı
Sevgili @Gwen61 güzel yorumun için çok teşekkür ederimPolemikten ve kaostan uzak işini layıkıyla yapan esmer güzeli becerikli kız![]()
Senin elinden olunca hiç fark etmez
Teşekkürler @HERDİF24Muhteşem ötesi
Yanmayı anladım da taktını anlayamadımYanıyor yanıyorrrr bu ne taktın beniii
Scarpin detaylı fotoğraf için biz teşekkür ederiz
Soğukta olsa senin yanında sıcaklık olacak zaten sen ol yeter
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!