Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Sıcacık Bir Görüşme …

• Konbuyu başlatan slm
  • Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:37

slm

3 Ağu 2022
84
159
41
Cinsiyetiniz nedir?
Biseksüel Bay
Selamlar iyi akşamlar herkese . Vera hanımefendi ile tahminimin ötesinde güzel bir görüşme gerçekleştirdik . Özellikle şunu demeliyim ki yapılan güzel yorumları fazlası İle hakeden birisi . Sizi evinde tam bir misafir gibi ağırlıyor ve size sevgili gibi o kadar güzel yaklaşıyor Kİ anlatılmaz yaşanır . Özel anlarda gfe den tutun da pek çok güzelliği sonuna kadar yaşayan ve yaşatan bir hanımefendi… ben mutlu ayrıldım … kendisine çok çok teşekkür ediyorum … defalarca görüşülebilecek bir hanımefendi… kibarlığı ve nezaketi sağladığınız takdirde , dostluk , arkadaşlık , samimiyet , cinsellik vs pek çok şeyi kaliteli şekilde yaşayabileceğiniz birisi …
@Vera Ay

Fatih Hakan Sen Çevrimdışı
11 Eyl 2024
446
791
38
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Selamlar iyi akşamlar herkese . Vera hanımefendi ile tahminimin ötesinde güzel bir görüşme gerçekleştirdik . Özellikle şunu demeliyim ki yapılan güzel yorumları fazlası İle hakeden birisi . Sizi evinde tam bir misafir gibi ağırlıyor ve size sevgili gibi o kadar güzel yaklaşıyor Kİ anlatılmaz yaşanır . Özel anlarda gfe den tutun da pek çok güzelliği sonuna kadar yaşayan ve yaşatan bir hanımefendi… ben mutlu ayrıldım … kendisine çok çok teşekkür ediyorum … defalarca görüşülebilecek bir hanımefendi… kibarlığı ve nezaketi sağladığınız takdirde , dostluk , arkadaşlık , samimiyet , cinsellik vs pek çok şeyi kaliteli şekilde yaşayabileceğiniz birisi …
@Vera Ay
Referans için teşekkürler.

@Vera Ay 👏🔥💣

Kaan Kaan Çevrimdışı
30 Kas 2023
80
69
36
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
@Vera Ay
Paylaşım için teşekkürler😍😍

mugur69 Çevrimdışı
6 Ağu 2025
143
182
57
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Paylaşım için teşekkürler.😊

Faar Çevrimdışı

Faar

0
15 Ağu 2018
4,224
2,995
Cinsiyetiniz nedir?
sevişmenize sağlık yaşayana ve yaşatana teşekkürler

19 Şub 2026
114
146
33
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
@Vera Ay
Referans için teşekkürler

Dhdhhdhdhd Çevrimdışı
2 Haz 2009
10,704
11,511
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Paylaşım için yaşayana yaşatana teşekkürler

@Vera Ay 😍😍😍😍
🚑🚑🚑🚑🚑🚑 acil sevişmemiz lazım 🥰🥰🥰🤣🤣🤣🤣✅

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar