Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Sibirya kaplanı

rezaazer Çevrimdışı
9 Eyl 2024
250
293
46
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Çarşamba günü @MILF Zlata ile randevulaştım. Sabah mesaj attım, çok hızlı cevap verdi ve öğleden sonra için bir randevu ayarladık.Evi Taksim Meydanı'na yakın ve oldukça rahat. Kapıyı açtığında, aman Tanrım, ne kadar güzeldi, tıpkı beyaz bir Rus orkidesi gibiydi. Vücudu bir heykeltıraş tarafından yontulmuş gibiydi . Çok misafirperver ve samimi . Bir süre konuştuk ve macera kanepede başladı ve oradan yatak odasına geçti. Yatakta, sanki o beyaz orkideden bir Rus kaplanı çıkmış gibiydi. Performansı muhteşemdi. Uzun bir maratonun ardından, ter içinde kalmışken ilk tur sona erdi. Kısa bir aradan sonra ikinci tur başladı. İlk tur kadar muhteşemdi.Onu kelimelerle anlatamam. Kesinlikle gidip kendiniz deneyemlisiniz. @MILF Zlata unutulmaz anlar için çok teşekkür ederim.

MILF Zlata Çevrimdışı
3 Tem 2025
1,221
2,319
40
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Çarşamba günü @MILF Zlata ile randevulaştım. Sabah mesaj attım, çok hızlı cevap verdi ve öğleden sonra için bir randevu ayarladık.Evi Taksim Meydanı'na yakın ve oldukça rahat. Kapıyı açtığında, aman Tanrım, ne kadar güzeldi, tıpkı beyaz bir Rus orkidesi gibiydi. Vücudu bir heykeltıraş tarafından yontulmuş gibiydi . Çok misafirperver ve samimi . Bir süre konuştuk ve macera kanepede başladı ve oradan yatak odasına geçti. Yatakta, sanki o beyaz orkideden bir Rus kaplanı çıkmış gibiydi. Performansı muhteşemdi. Uzun bir maratonun ardından, ter içinde kalmışken ilk tur sona erdi. Kısa bir aradan sonra ikinci tur başladı. İlk tur kadar muhteşemdi.Onu kelimelerle anlatamam. Kesinlikle gidip kendiniz deneyemlisiniz. @MILF Zlata unutulmaz anlar için çok teşekkür ederim.
🫣🤩🤩🤩 Оооо! Duygularınız için çok teşekkür ederim. Bu tür yorumları seviyorum. Toplantı sırasındaki zevkinizi, duygularınızı ve coşkunuzu yansıtıyorlar! Teşekkür ederim, Türk kaplanım ! 😁😁😘🤗🤗🤗❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥Yeni ateş için gel

Dhdhhdhdhd Çevrimdışı
2 Haz 2009
10,578
11,338
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Paylaşım için yaşayana yaşatana teşekkürler

akua Çevrimdışı

akua

0
3 Nis 2011
1,948
1,590
Cinsiyetiniz nedir?
Yaşatanın ve yaşayanın yüreğine sağlık

rezaazer Çevrimdışı
9 Eyl 2024
250
293
46
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
🫣🤩🤩🤩 Оооо! Duygularınız için çok teşekkür ederim. Bu tür yorumları seviyorum. Toplantı sırasındaki zevkinizi, duygularınızı ve coşkunuzu yansıtıyorlar! Teşekkür ederim, Türk kaplanım ! 😁😁😘🤗🤗🤗❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥Yeni ateş için gel
Ben teşekkür ederim. Sen eşsiz sin. Yeniden görüşme dileğiyle 😘🔥❤️‍🔥

Deezy Çevrimdışı
24 Ağu 2020
47
42
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Böyle güzel yorumlar duymak çok güzel ikinizinde sevişmesine sağlık

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar