- 28 Kas 2018
- 1,449
- 1,471
- Cinsiyetiniz nedir?
Selamlar herkese. Bugün sevgili @shakira ile 2. görüşmemizi gerçekleştirdik. Sabahtan iletişime geçip 3 saat sonrası için program teklifimi kabul etti. Davetkar ve çok şık bir kıyafetle kapıda karşıladı beni hem de kocaman topuklularıyla. Ev yine çok temiz ve düzenli, güzel bir müzik açmış ve yerinde duramıyor kıpır kıpır dans ediyor. Esprili bir yaklaşımı var eğlenceli bir hanımefendi ve bunun yanında tahrik edici bir şekilde yaklaşımları ve dirty talk denen illeti çok iyi yapıyor, tabii dayanmak kolay değil. Soğuk içecek ikramıyla beraber hafiften bi öpüşmeli koklaşmalı sohbet sonrasında duşa gönderdi beni, saçımı vücudumu elleriyle kuruladı. Duştan sonra adres yatak odası ve misyoner türevleriyle ilk seansı keyifli bir şekilde bitirdik. Seans arasında yine çok eğlenceli kıpır kıpır arada tıbbi bilgiler olmazsa olmaz, çok dikkatli ve ilgili, her iki işte de prof.
ikinci seansa doggy ile başlamak istedi ve yine güzel bir mutlu sondan sonra duşlarımızı aldık evli evinde kaldı yolcu yoluna baktı 
Benim için çok eğlenceliydi ve keyifliydi. Umarım kendisine karşı bir kusurum olmamıştır, tekrardan teşekkür ediyorum kendisine.
Benim için çok eğlenceliydi ve keyifliydi. Umarım kendisine karşı bir kusurum olmamıştır, tekrardan teşekkür ediyorum kendisine.