- 5 Ocak 2024
- 565
- 526
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Dün @shakira ile 2 saatlik bir görüşme yaptım. Mesajıma hemen cevap verdi ve çok kısa ve net bir planlamadan sonra görüşme saatini ayarladık. Konum toplu taşımaya pek müsait olmayabilir. Ben aracım ile gittim ve park sorunu yoktu. Evi gayet güzel, düzenli ve temiz. Benim için çok önemli olmasa da ikramları gayet yeterli. Bende şarabımı alıp o şekilde gitmiştim zaten.
Kapı açıldığında görmüş olduğum manzara müthiş.
Mükemmel bir vücut ve harika göğüsleri karşılıyor sizi. @shakira gayet cana yakın, konuşkan ve sizi rahatlatan bir bir kişiliğe sahip. Adeta bir terapi gibi geldi bana. İşin sohbet kısmı bittiğinde ve odaya geçtiğimizde kendisi adeta bir dişi kaplan gibi yedi bitirdi beni.
Yatakta yapmış olduğu dirty talking ile heyecanınız bir kat daha artıyor. Harika bir oral seks uzmanı diyebilirim ve bu nedenle ben her iki seansımı da güzel bir handjob ve cim ile bitirdim.
Seksin yanında, terapi niteliğindeki sohbetini de beğendiğim @shakira ya verdiği bu mutluluk için çok teşekkür ederim.
Tekrar görüşmek üzere harika kadın
Kapı açıldığında görmüş olduğum manzara müthiş.
Seksin yanında, terapi niteliğindeki sohbetini de beğendiğim @shakira ya verdiği bu mutluluk için çok teşekkür ederim.
Tekrar görüşmek üzere harika kadın