Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Shakira ile Terapi

ataxxx Çevrimdışı
5 Ocak 2024
565
526
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Dün @shakira ile 2 saatlik bir görüşme yaptım. Mesajıma hemen cevap verdi ve çok kısa ve net bir planlamadan sonra görüşme saatini ayarladık. Konum toplu taşımaya pek müsait olmayabilir. Ben aracım ile gittim ve park sorunu yoktu. Evi gayet güzel, düzenli ve temiz. Benim için çok önemli olmasa da ikramları gayet yeterli. Bende şarabımı alıp o şekilde gitmiştim zaten.
Kapı açıldığında görmüş olduğum manzara müthiş.:love: Mükemmel bir vücut ve harika göğüsleri karşılıyor sizi. @shakira gayet cana yakın, konuşkan ve sizi rahatlatan bir bir kişiliğe sahip. Adeta bir terapi gibi geldi bana. İşin sohbet kısmı bittiğinde ve odaya geçtiğimizde kendisi adeta bir dişi kaplan gibi yedi bitirdi beni.🥰 Yatakta yapmış olduğu dirty talking ile heyecanınız bir kat daha artıyor. Harika bir oral seks uzmanı diyebilirim ve bu nedenle ben her iki seansımı da güzel bir handjob ve cim ile bitirdim.
Seksin yanında, terapi niteliğindeki sohbetini de beğendiğim @shakira ya verdiği bu mutluluk için çok teşekkür ederim.
Tekrar görüşmek üzere harika kadın😘

Leventtan Çevrimdışı
30 Ağu 2017
509
683
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Referansınız ve paylaşımınız için her iki tarafa da teşekkürler.

27 Nis 2024
347
893
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Kendisine 4 kez gitmiş birisi olarak toplu taşımaya uygun olduğunu söyleyebilirim. En azından 15-20dk yürümeyi çok dert etmeyenler için :D Ki bu güzellik için 1 saat bile yürünür onu da baştan diyeyim ve arkadaşın referansından ayrılayım :D

emre41

Normal Üye
12 Kas 2022
22
24
34
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Kendisine 4 kez gitmiş birisi olarak toplu taşımaya uygun olduğunu söyleyebilirim. En azından 15-20dk yürümeyi çok dert etmeyenler için :D Ki bu güzellik için 1 saat bile yürünür onu da baştan diyeyim ve arkadaşın referansından ayrılayım :D
Ulaşımı anlatma şansın var mı. Metroya falan yakın mı özellikle

shakira Çevrimdışı
28 Kas 2023
235
337
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Dün @shakira ile 2 saatlik bir görüşme yaptım. Mesajıma hemen cevap verdi ve çok kısa ve net bir planlamadan sonra görüşme saatini ayarladık. Konum toplu taşımaya pek müsait olmayabilir. Ben aracım ile gittim ve park sorunu yoktu. Evi gayet güzel, düzenli ve temiz. Benim için çok önemli olmasa da ikramları gayet yeterli. Bende şarabımı alıp o şekilde gitmiştim zaten.
Kapı açıldığında görmüş olduğum manzara müthiş.:love: Mükemmel bir vücut ve harika göğüsleri karşılıyor sizi. @shakira gayet cana yakın, konuşkan ve sizi rahatlatan bir bir kişiliğe sahip. Adeta bir terapi gibi geldi bana. İşin sohbet kısmı bittiğinde ve odaya geçtiğimizde kendisi adeta bir dişi kaplan gibi yedi bitirdi beni.🥰 Yatakta yapmış olduğu dirty talking ile heyecanınız bir kat daha artıyor. Harika bir oral seks uzmanı diyebilirim ve bu nedenle ben her iki seansımı da güzel bir handjob ve cim ile bitirdim.
Seksin yanında, terapi niteliğindeki sohbetini de beğendiğim @shakira ya verdiği bu mutluluk için çok teşekkür ederim.
Değerli referans için teşekkür ediyorum 💋💋💋

Dhdhhdhdhd Çevrimdışı
2 Haz 2009
10,704
11,511
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Paylaşım için yaşayana yaşatana teşekkürler

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar