Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Sha Sha Shakiraaa

27 Nis 2024
347
893
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Herkese selamlar,

Taze taze bir referans yazmak istedim. Shakira'ya yazdığım 3. referans olabilir tam olarak saymadım ama umarım daha çok referans yazabilirim onun hakkında. Gerçekten her gittiğimde daha çok etkileniyorum. Cazibesi ve aurası üst düzey. Milyon kere gitsem gerçekten bıkmayacağım bir hanımefendi. Sadece yatak performansı olarak değil, sohbet muhabbet olarakta çok rahat konuşabileceğiniz birisi. Babam konusunda bile tavsiyeler verdi kendisi sağolsun :D İlk başta kesinlikle karşı olsam da acaba yapsam mı dedirtti bana :D :D

Bu kadının hiç mi olumsuz yönü yok thomas derseniz, sadece bir konu diyebilirim, boğaz kısmını öptürmeyi sevmiyor kendisi ama onun haricinde istediğiniz her yerini öpebilirsiniz. Boğaz öpmeye bayılan birisi olarak, bunu görmezden kesinlikle gelebilirim Shakira gibi efsane bir hanımefendi olunca.

Sizlere tavsiyem en azından kesinlikle 1 kez olsa bile denemeniz, ben normalde 2 kez bir hanımefendiye gitmem, Shakira'ya bu 5. gidişim oldu size öyle söyleyeyim ve hiçbirinde bile yaa keyif alamadım keşke başkasını deneseydim dememişimdir.

Detaylı sormak istediğiniz ama referans başlığında soramadığınız sorular olursa, DM kutum açık. Kendisini orada daha fazla da övebilirim :D :D Herkese iyi geceler, iyi günler dilerim. Sağlıcakla kalın.

Dhdhhdhdhd Çevrimdışı
2 Haz 2009
10,704
11,511
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Herkese selamlar,

Taze taze bir referans yazmak istedim. Shakira'ya yazdığım 3. referans olabilir tam olarak saymadım ama umarım daha çok referans yazabilirim onun hakkında. Gerçekten her gittiğimde daha çok etkileniyorum. Cazibesi ve aurası üst düzey. Milyon kere gitsem gerçekten bıkmayacağım bir hanımefendi. Sadece yatak performansı olarak değil, sohbet muhabbet olarakta çok rahat konuşabileceğiniz birisi. Babam konusunda bile tavsiyeler verdi kendisi sağolsun :D İlk başta kesinlikle karşı olsam da acaba yapsam mı dedirtti bana :D :D

Bu kadının hiç mi olumsuz yönü yok thomas derseniz, sadece bir konu diyebilirim, boğaz kısmını öptürmeyi sevmiyor kendisi ama onun haricinde istediğiniz her yerini öpebilirsiniz. Boğaz öpmeye bayılan birisi olarak, bunu görmezden kesinlikle gelebilirim Shakira gibi efsane bir hanımefendi olunca.

Sizlere tavsiyem en azından kesinlikle 1 kez olsa bile denemeniz, ben normalde 2 kez bir hanımefendiye gitmem, Shakira'ya bu 5. gidişim oldu size öyle söyleyeyim ve hiçbirinde bile yaa keyif alamadım keşke başkasını deneseydim dememişimdir.

Detaylı sormak istediğiniz ama referans başlığında soramadığınız sorular olursa, DM kutum açık. Kendisini orada daha fazla da övebilirim :D :D Herkese iyi geceler, iyi günler dilerim. Sağlıcakla kalın.

Paylaşım için yaşayana yaşatana teşekkürler

9 Tem 2014
479
411
Cinsiyetiniz nedir?
Referans için her ikinize de teşekkürler teşekkürler umarım bende kendisiyle tanışma şerefine erenlerden olurum

zamparamantino Çevrimdışı
16 Eki 2025
20
13
33
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
ne kadar abartmışsınız ya görüşmesek inanıcaz

27 Nis 2024
347
893
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
ne kadar abartmışsınız ya görüşmesek inanıcaz
Sende referans açsaydın, millet seninkini de okusaydı. Yalan mı doğru mu diğer referansları baz alarak millet karar verebilir bence. Çamur at izi kalsın ne güzel iş. 5 kez gittiğim birisi ile izin ver de aramdaki iletişim seninkinden iyi olsun ki ilk gittiğimde bile hiçbir sıkıntı yaşamamıştım onunla. Yine de dediğim gibi, lütfen sıkıntı yaşadıysan onunla, sen de referans aç millet görsün.

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar