- 28 Kas 2018
- 1,448
- 1,473
- Cinsiyetiniz nedir?
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Selamlar herkese.
@GÖKÇE hanım ile bugün 2 saatlik bir görüşme gerçekleştirdik. Kendisiyle ilk görüşmemiz. İletişime geçtiğim ilk anda samimiyetini hissedebildim, net ve eğlenceli cevaplarla programımızı oluşturduk. Buluşma günü detaylı konum bilgisini aldıktan sonra @GÖKÇE hanımın kendisi gibi küçük ve tatlı aşk yuvasına ulaştım
. Güzel bir kombin ve tatlı gülümsemesiyle karşıladı kapıda. Kendisi alımlı ve bakımlı bir hanımefendi zaten paylaşımlarından da belli, tanıyan ve takip eden arkadaşlar biliyordur. Kendisiyle muhabbet etmek çok güzeldi, gerçekten daha önce tanışıyormuşuz gibi aktı gitti sohbetimiz. Daha sonrasında yatak faslı tabii ki. Yatakta aktif çok büyük keyif aldım. Vaat ettiği her şeyi hakkıyla gerçekleştiriyor
.
@GÖKÇE ile tanışmamış ama görüşme fikri olup da kararsız olan arkadaşlara tavsiyem; beklemeyin. Kendisine teşekkür ediyorum, keyifli görüşmeler diliyorum.
@GÖKÇE hanım ile bugün 2 saatlik bir görüşme gerçekleştirdik. Kendisiyle ilk görüşmemiz. İletişime geçtiğim ilk anda samimiyetini hissedebildim, net ve eğlenceli cevaplarla programımızı oluşturduk. Buluşma günü detaylı konum bilgisini aldıktan sonra @GÖKÇE hanımın kendisi gibi küçük ve tatlı aşk yuvasına ulaştım
@GÖKÇE ile tanışmamış ama görüşme fikri olup da kararsız olan arkadaşlara tavsiyem; beklemeyin. Kendisine teşekkür ediyorum, keyifli görüşmeler diliyorum.