- 2 Haz 2009
- 10,697
- 11,452
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Evet sevgili forumdaşlar, geç kalmış bir referans yazısı ile karşınızdayım, yine yeni sayılır. @Vip Sevda ile daha önce de birkaç kez güzel görüşmelerimiz olmuştu. Aradan zaman geçince hem kendisini hem de son görüşmemizi yazmak istedim. @Vip Sevda öncelikle resimlerdeki gibi hoş bir hatun, fotoğraflarla gerçeği arasında benim gördüğüm kadarıyla bir fark yok. Hatta resimlerden daha iyi . İlk andan itibaren sakin, dinginlik veren, sempatik ve güler yüzlü bir tarzı var. İnsan daha kapıda kendini rahat hissediyor. Yabancı uyruklu olmasına rağmen sohbeti gayet mantıklı, akıcı ve anlaşılır. Konuşurken iletişim kurmakta zorlanmıyorsunuz, ben zorlanmıyorum bu da ortamın daha doğal ve samimi geçmesini sağlıyor. Ama o sakinlik özel anlara açılan o kapıdan içeri girince ortadan kayboluyor, içinden resmen bir canavar çıkıyor. Enerjisi tamamen değişiyor ve o dingin görüntünün altında oldukça tutkulu, istekli ve partnerine uyum sağlayan bir kadın olduğunu görüyorsunuz. Kendisi ile sevişmek gerçekten hoş, haz dolu ve keyif veren bir deneyim. Özellikle öpüşme enerjisi bence en güçlü yönlerinden biri. Yapmacık gelmeyen, doğal ve isteyerek öpen birisi olması benim çok hoşuma gidiyor. Birlikteliğin her anında enerjisinin düştüğünü hissetmiyorsunuz ve bu da görüşmeyi daha keyifli hale getiriyor. En son görüştüğümüzde evini değiştireceğini söylemişti, değiştirdi mi bilmiyorum ama bulunduğu ev hem ulaşım açısından kolay bir yerdeydi hem de otopark sorunu yaşamıyordunuz. Evin genel temizliği, banyonun düzeni ve havluların temizliği de gayet iyiydi. Ben ikram konusuna çok takılan biri değilim. Gitmeden önce canım ne çekiyorsa sorup kendim almayı tercih ediyorum, bu bana daha rahat geliyor. Ama masada birçok ikram vardı, görmedim desem @Vip Sevda ’ya haksızlık etmiş olurum. Evini değiştirdiyse de eski evindeki düzeni ve temizliği düşününce yeni evinde de aynı özeni göstereceğini tahmin ediyorum. Sonuç olarak hem güler yüzü, hem sohbeti, hem de içeride hiç bitmeyen enerjisiyle benim tekrar görüşmekten keyif aldığım isimlerden biri. Evet sevgili @Vip Sevda ,bana ayırdığın zaman, güler yüzün ve içeride hiç bitmeyen enerjin için teşekkür ediyorum. Umarım yakın zamanda yeni yerine geçersin, nasip olursa orada da tekrar görüşürüz. Kıyafetler şahane idi zaten tek parça kıyafete bayılırım
Keyifli forumlar,
saygı ve sevgi ile…

Keyifli forumlar,
saygı ve sevgi ile…