- 4 Tem 2025
- 865
- 2,791
- 36
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bayan
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Öğrencin olmak istiyorum. Parmağım meşgulSerinin sonu . Bir sonraki görseller öğretmen modunda olacak. Öğrencim olmak isteyenler parmak ( yada) kaldırsın
Ders Biyolıji , Konu Anatomi
![]()
Parmak ( yada ) kaldırdım öretmenimmmmmmmmSerinin sonu . Bir sonraki görseller öğretmen modunda olacak. Öğrencim olmak isteyenler parmak ( yada) kaldırsın
![]()
Serinin sonu . Bir sonraki görseller öğretmen modunda olacak. Öğrencim olmak isteyenler parmak ( yada) kaldırsın
![]()
Öğretmen kim öğrenci kim olacakSerinin sonu . Bir sonraki görseller öğretmen modunda olacak. Öğrencim olmak isteyenler parmak ( yada) kaldırsın
![]()
Ayyy çok ayıpÖğrencin olmak istiyorum. Parmağım meşgulbunu kaldırsam olur mu?
![]()
Sen ben hepimizÖğretmen kim öğrenci kim olacak![]()
Tşk ederimParmak ( yada ) kaldırdım öretmenimmmmmmmm
Şahane ..
örtmennnnnnnn paylaşımınızı 4 gözle bekliyorum
Maşallah sana ..![]()
Haftaya o yatakta neler olacak düşünmek istemıyorumSerinin sonu . Bir sonraki görseller öğretmen modunda olacak. Öğrencim olmak isteyenler parmak ( yada) kaldırsın
![]()
Bende bilmiyorumHaftaya o yatakta neler olacak düşünmek istemıyorum
Sende tam öğretmen tipi varSen ben hepimizne istersek o
NedenVioleta ile görüştüysen çok boş geçecek![]()
Gerek yok bu tiplere
Ders : Fizik
Konu : kaldırma kuvveti yada kaldırac olabilir mi
Bu fotoğraf da güzel ama...Serinin sonu . Bir sonraki görseller öğretmen modunda olacak. Öğrencim olmak isteyenler parmak ( yada) kaldırsın
![]()
KaldırdımSerinin sonu . Bir sonraki görseller öğretmen modunda olacak. Öğrencim olmak isteyenler parmak ( yada) kaldırsın
![]()
Ama ben daha öğretmen olarak ceza vermedim ki sana aaaaa aşk olsun amaSerinin sonu . Bir sonraki görseller öğretmen modunda olacak. Öğrencim olmak isteyenler parmak ( yada) kaldırsın
![]()
Günaydın,rica ederim poz veren kadın güzel olunca fotoğraf güzel çıkıyor ki...Tşk ederim![]()
Öğrencin olup bana ders vermeni istiyorumSerinin sonu . Bir sonraki görseller öğretmen modunda olacak. Öğrencim olmak isteyenler parmak ( yada) kaldırsın
![]()
Aa patlıcan ayol o!Ayyy çok ayıp![]()
böle ögretmeni görünce saygıdan tüm uzuvlar ayaga kalkarSerinin sonu . Bir sonraki görseller öğretmen modunda olacak. Öğrencim olmak isteyenler parmak ( yada) kaldırsın
![]()
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!