Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Seray ile mükemmel ötesi deneyim

Kzoo34

Normal Üye
11 Ara 2022
2
19
36
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Seray hanım ile dün gece ilerleyen saatten dolayi sadece 1 saatlik (malesef ki) bir görüşmemiz oldu. Keşke daha fazla vaktimiz olsaydı dedirtti bana geçirdiğimiz süre sonunda. Kendisi hoş sohbeti, misafirperverliği ve güzelliği ile büyüleyici bir bayan. Aurasını kesinlikle ilk andan hissedebiliyorsunuz. Biraz sohbet ve biraz birbirimize ısındıktan sonra duş ve ardından yaşananlar... Bu siteden çok fazla tecrübem olmasa da, genel olarak bu konuda tecrübeliyim fakat gerçekten Seray hanım çıtayı çok yükseltti. Geçirdiğimiz zaman tam anlamıyla kusursuzdu. En kısa zamanda tekrar kendisi ile görüştmeyi umut ediyorum.

Dhdhhdhdhd Çevrimdışı
2 Haz 2009
10,704
11,511
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Paylaşım için yaşayana yaşatana teşekkürler

master1710 Çevrimdışı
12 Eyl 2023
832
839
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Referans için teşekkürler.

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
15,807
13,226
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
referans için teşekkürler

MEHMET866 Çevrimdışı
2 Nis 2025
608
383
40
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Seray hanım ile dün gece ilerleyen saatten dolayi sadece 1 saatlik (malesef ki) bir görüşmemiz oldu. Keşke daha fazla vaktimiz olsaydı dedirtti bana geçirdiğimiz süre sonunda. Kendisi hoş sohbeti, misafirperverliği ve güzelliği ile büyüleyici bir bayan. Aurasını kesinlikle ilk andan hissedebiliyorsunuz. Biraz sohbet ve biraz birbirimize ısındıktan sonra duş ve ardından yaşananlar... Bu siteden çok fazla tecrübem olmasa da, genel olarak bu konuda tecrübeliyim fakat gerçekten Seray hanım çıtayı çok yükseltti. Geçirdiğimiz zaman tam anlamıyla kusursuzdu. En kısa zamanda tekrar kendisi ile görüştmeyi umut ediyorum.
Paylaşım için teşekkür eder umarım Seray hanım ile tanışmak bana da kısmet olur

Seray Yıldırım Çevrimdışı
23 Ara 2024
958
3,392
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Teşekkür ederim baby🥰 Tekrae görüşmek üzere🌼

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar