- 8 Ocak 2026
- 11
- 32
- 48
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Kendisi benim ricamı kırmayarak İzmire kadar uçakla geldi sağolsun. %100 ön ödememi yaptım. Bu konuda sonsuz güvenebilirsiniz, çünkü o tam bir profesyonel. Titizlikle hazırlık yaptı. Yaşımızında birbirine yakın olması sebebiyle her anlamda çok iyi bir uyum yakaladık. Kendisinden enerji ile ilgili birçok şey öğrendim
. Küçük sürprizler hazırlayarak onu mutlu ettiğime inanıyorum.
O sadece bir kadın değil, adeta ateşten bir fırtına.
Olgunluğun verdiği özgüven, bakışlarındaki derinlik ve tenindeki o baştan çıkarıcı enerji insanı ilk saniyeden etkisi altına alıyor.Onun yanında zaman yavaşlıyor, nabız hızlanıyor.
Gülüşü masum gibi görünse de içinde sakladığı tutku bambaşka bir seviyede. Ne istediğini bilen, arzularını cesurca yaşayan ve karşısındakini özel hissettirmeyi çok iyi bilen bir kadın.
Hem zarif hem vahşi…
Hem sıcak hem tehlikeli…
Onunla geçirilen anlar sıradan değil; iz bırakıyor.
Gerçek kadın enerjisini hissetmek isteyenler için unutulmaz bir deneyim.
Saatlerce aralıksız öpüştük. Biraz sanırım dudaklarını tahriş etmiş olabilirim
.Masaj yaptım inşallah beğenmiştir. Çikolata sosunu çok sevdiğim için dudaklarına döküp yaladım. Bırbirimize orallar yaptık her seferinde dakikalarca. Ve finali koltukta tamamladık. Müthis bir kadın ve çok iyi bir arkadaş kazandım. Bileklğimi cok beğendi kendisine hatıra olarak hediye ettim. Çok sevdiğim yüzüğüm kendisinde kaldı daha doğrusu unuttum.Tekrar görüşeceğimiz için yüzüğümü saklayacağını söyledi sağolsun. Bi ara 15 dakika falan birbirimize sıkı sıkı sarıldık, o esnada uyudu ve ben 15 dakika boyunca kendisini izledim. Çok güzel, kibar ve zarif bir hanım kendisi...
Alıntı Cevapla
O sadece bir kadın değil, adeta ateşten bir fırtına.
Gülüşü masum gibi görünse de içinde sakladığı tutku bambaşka bir seviyede. Ne istediğini bilen, arzularını cesurca yaşayan ve karşısındakini özel hissettirmeyi çok iyi bilen bir kadın.
Hem zarif hem vahşi…
Hem sıcak hem tehlikeli…
Onunla geçirilen anlar sıradan değil; iz bırakıyor.
Gerçek kadın enerjisini hissetmek isteyenler için unutulmaz bir deneyim.
Alıntı Cevapla