Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bilmem severim galibaŞaplak, beğendiğin kalçayı takdir etmek için tek elle yapılan bir alkıştır
Ekli dosyayı görüntüle 121842
Çooooooppkkkkkkk alkışşŞaplak, beğendiğin kalçayı takdir etmek için tek elle yapılan bir alkıştır
Sen nasıl sevilmezsin seksi kadınŞaplak, beğendiğin kalçayı takdir etmek için tek elle yapılan bir alkıştır
Şaplak daha iyi tabir edilemedi.Şaplak, beğendiğin kalçayı takdir etmek için tek elle yapılan bir alkıştır
hemde nasılŞaplak, beğendiğin kalçayı takdir etmek için tek elle yapılan bir alkıştır
Kalçadan kalçaya değişir İmge kalçası sevilirŞaplak, beğendiğin kalçayı takdir etmek için tek elle yapılan bir alkıştır
Şaplak, beğendiğin kalçayı takdir etmek için tek elle yapılan bir alkıştır
Bunu İmgesöz olarak kayıt altına alıyorum..Şaplak, beğendiğin kalçayı takdir etmek için tek elle yapılan bir alkıştır
şu kalçaya şaplak atmaya kıyamazsın kiŞaplak, beğendiğin kalçayı takdir etmek için tek elle yapılan bir alkıştır
Doya doya hissetmek, dokunmak, öpmek varken şaplak atmak nedir yaaa @İMGEŞaplak, beğendiğin kalçayı takdir etmek için tek elle yapılan bir alkıştır
Şaplak en sevdiğim aktivitedir, yapmaktan en çok hoşlndığımdır.Şaplak, beğendiğin kalçayı takdir etmek için tek elle yapılan bir alkıştır
Türk Dil Kurumu "Şaplak" kelimesinin anlamını güncellediŞaplak, beğendiğin kalçayı takdir etmek için tek elle yapılan bir alkıştır
Bu mükemmel tanımlama , sizin kalçalarınız ile çok güzel uyum sağlıyorŞaplak, beğendiğin kalçayı takdir etmek için tek elle yapılan bir alkıştır![]()
Seni sevmeyi çok severımŞaplak, beğendiğin kalçayı takdir etmek için tek elle yapılan bir alkıştır
Böyle şeyler söyleme, taparım bakŞaplak, beğendiğin kalçayı takdir etmek için tek elle yapılan bir alkıştır
umarım birgün banada nasip olur bu güzellikle tanışıp görüşmemeŞaplak, beğendiğin kalçayı takdir etmek için tek elle yapılan bir alkıştır
Şaplak, beğendiğin kalçayı takdir etmek için tek elle yapılan bir alkıştır
Cok etkileyiciyi cok guzel,,, bi görüsemedik yaaaŞaplak, beğendiğin kalçayı takdir etmek için tek elle yapılan bir alkıştır
Bunu da beğenmeyen pembe nüfus cüzdanı çıkartsınŞaplak, beğendiğin kalçayı takdir etmek için tek elle yapılan bir alkıştır
Özlü söze bak özlü sözeŞaplak, beğendiğin kalçayı takdir etmek için tek elle yapılan bir alkıştır
hemde nasıl![]()
Teşekkür ediyor kendileriKalçadan kalçaya değişir İmge kalçası sevilir
Rica ediyorum sevgi ve selamlarımı iletiyorum kendilerineTeşekkür ediyor kendileri![]()
Rica ediyorum sevgi ve selamlarımı iletiyorum kendilerine![]()
Dikat dikkat!! Şaplağın tanımı değişmiştir! Yeni tanım tarafımca beğenilmiş olup saygılarımı sevgilerimi sunarım Sayın İmge HanımŞaplak, beğendiğin kalçayı takdir etmek için tek elle yapılan bir alkıştır
O da bir seçenekGenelde onları masaj yağı ile birlikte ellerimle sıkmayı tercih ediyorum![]()
Bu kalçaya tek el yetmez.Şaplak, beğendiğin kalçayı takdir etmek için tek elle yapılan bir alkıştır
Sevmez miyizzzŞaplak, beğendiğin kalçayı takdir etmek için tek elle yapılan bir alkıştır
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!