- 31 Ocak 2025
- 122
- 4,074
- 32
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bayan
Kullanıcı adı:
İsim: Selin akay
Semt: Atasehır
Boy: 1.70
Kilo: 60
Göğüs Ölçüsü 85
Bel Ölçüsü: 60
Kalça Ölçüsü: 80
Göz Rengi: Kahverengi
Saç Rengi: Sarı
Ten Rengi: Buğday
Vücut Tipi: Balık Etli
Randevulaşma Yöntemi: Anlık olarak randevu alabilirim. Sorunuz, Anlık olarak randevu almıyorum. Sormayınız, 1 Gün önceden iletişime geçmelisiniz., 2 Gün önceden iletişime geçmelisiniz., 3 gün önceden iletişime geçmelisiniz.
Görüşme Yeri Tercihim: Referanssız görüşme almıyorum, İncall - Evimde Görüşme Kabul ediyorum, Outcall - Otel Görüşmesi Kabul ediyorum, İncall - Outcall Görüşmeler yapıyorum
Şehir Dışı Program: Hayır Yapmıyorum
Sigara Kullanımı: Kullanıyorum yanımda kullanabilirsiniz.
Alkol Kullanımı: Kullanıyorum yanımda kullanılmasına izin veririm.
Yabancı Dil: İngilizce
Standart Servislerim: OWO (Kondomsuz Oral), Soft Sex, 69 (69 sex pozisyonu), Erotic massage, Grup Seks, Sex oyuncakları, Öpüşme
Extra Ücretli Servislerim: Extra Servisim Yok
Yasaklarım: A-Level (Anal sex), Kondomsuz Sex, OWO (Kondomlu Oral), CIM (Ağza Boşalma), COF (Yüze Boşalma), COB (Vücuda Boşalma), Yutma, DFK (Deep french kissing), Anal Rimming (Anüs Yalama), Striptease, Hard Sex, Ayak fetişi, Sınırsız (Seans sınırı yok), Dominasyon - Sahibelik
Hakkımda: Merhaba selin akay 29 yasındayım 168 boyunda sarışın atesli sohbetli guvenli hijyen bakım eglenceli bir gorusme istıyorsanız selin akay lutfen kendinizi tanıtmadan mesaj atmayın ve referanslarınız dahil
WHATSAPP NUMARAM : +905372294714
Whatsapp hızlı iletişim için linke tıklayınız.!!
wa.me
*GÖRÜŞME YAPTIĞIM ÜYELERİN AÇTIĞI REFERANS KONULARINI GÖRMEK İÇİN AŞAĞIDAKİ LİNKE TIKLAYINIZ.!*

İsim: Selin akay
Semt: Atasehır
Boy: 1.70
Kilo: 60
Göğüs Ölçüsü 85
Bel Ölçüsü: 60
Kalça Ölçüsü: 80
Göz Rengi: Kahverengi
Saç Rengi: Sarı
Ten Rengi: Buğday
Vücut Tipi: Balık Etli
Randevulaşma Yöntemi: Anlık olarak randevu alabilirim. Sorunuz, Anlık olarak randevu almıyorum. Sormayınız, 1 Gün önceden iletişime geçmelisiniz., 2 Gün önceden iletişime geçmelisiniz., 3 gün önceden iletişime geçmelisiniz.
Görüşme Yeri Tercihim: Referanssız görüşme almıyorum, İncall - Evimde Görüşme Kabul ediyorum, Outcall - Otel Görüşmesi Kabul ediyorum, İncall - Outcall Görüşmeler yapıyorum
Şehir Dışı Program: Hayır Yapmıyorum
Sigara Kullanımı: Kullanıyorum yanımda kullanabilirsiniz.
Alkol Kullanımı: Kullanıyorum yanımda kullanılmasına izin veririm.
Yabancı Dil: İngilizce
Standart Servislerim: OWO (Kondomsuz Oral), Soft Sex, 69 (69 sex pozisyonu), Erotic massage, Grup Seks, Sex oyuncakları, Öpüşme
Extra Ücretli Servislerim: Extra Servisim Yok
Yasaklarım: A-Level (Anal sex), Kondomsuz Sex, OWO (Kondomlu Oral), CIM (Ağza Boşalma), COF (Yüze Boşalma), COB (Vücuda Boşalma), Yutma, DFK (Deep french kissing), Anal Rimming (Anüs Yalama), Striptease, Hard Sex, Ayak fetişi, Sınırsız (Seans sınırı yok), Dominasyon - Sahibelik
Hakkımda: Merhaba selin akay 29 yasındayım 168 boyunda sarışın atesli sohbetli guvenli hijyen bakım eglenceli bir gorusme istıyorsanız selin akay lutfen kendinizi tanıtmadan mesaj atmayın ve referanslarınız dahil
WHATSAPP NUMARAM : +905372294714
Whatsapp hızlı iletişim için linke tıklayınız.!!
Share on WhatsApp
WhatsApp Messenger: More than 2 billion people in over 180 countries use WhatsApp to stay in touch with friends and family, anytime and anywhere. WhatsApp is free and offers simple, secure, reliable messaging and calling, available on phones all over the world.
*GÖRÜŞME YAPTIĞIM ÜYELERİN AÇTIĞI REFERANS KONULARINI GÖRMEK İÇİN AŞAĞIDAKİ LİNKE TIKLAYINIZ.!*

Son düzenleme: