Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Seli zerafeti ve samimiyeti

Burakmert

Normal Üye
22 Ağu 2024
1
8
36
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Merhabalar seli hanımın uzun süredir takibindeydim bütçemi ve zamanımı ayarlayıp randevu aldım saolsun kırmadı ve hep orta yolu bulma yolunda ilerledi.oteli gecelik görüşmek için ayarladım sohbeti muazzam yatakda inanılmaz hünerli sadece biraz geç kaldı bunun dışında beni benden aldı.hiç bitmesini istemediğim dolu dolu bir gündü tüm dünyadan bağlantımı kesti 🥰teşekkürler güzel kadın en kısa sürede tekrar görüşmek üzere😘

Seli AKSU Çevrimdışı
4 Ocak 2024
69
280
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Merhabalar seli hanımın uzun süredir takibindeydim bütçemi ve zamanımı ayarlayıp randevu aldım saolsun kırmadı ve hep orta yolu bulma yolunda ilerledi.oteli gecelik görüşmek için ayarladım sohbeti muazzam yatakda inanılmaz hünerli sadece biraz geç kaldı bunun dışında beni benden aldı.hiç bitmesini istemediğim dolu dolu bir gündü tüm dünyadan bağlantımı kesti 🥰teşekkürler güzel kadın en kısa sürede tekrar görüşmek üzere😘
Teşekkürler Burak bey güzel yazınız için 🥰 Üslubunuz duruşunuz gayet güzel, karakterli bir beysiniz 💋tekrar görüşmek üzere 😈❤️

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar