Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

SEKSİ KADIN DAMLA

ravioli Çevrimdışı
27 Haz 2019
1
9
Cinsiyetiniz nedir?
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
merhabalar,
hesabımın şifresini hatırlayamadım kaç kez denedim giremedim hatta yeni üyelik açtım falan ama sonunda girebildim. yazmak için uğraştım çünkü yazmasam damla'ya haksızlık olacaktı.
bu hafta içinde damla ile görüştüm. ilk kapıyı açınca korktun mu dedi ama korkmadım kapının arkasında durduğu için kapıdan girdiğimde göremedim ve gördüğümde heyecanlandım. ben daha önce de meltem ile görüşmüştüm ve bence damla'yı da gördükten sonra da anladım iyi seçim yapıyorum galiba.
damla türkiye'de pek benzerini göremeyeceğiniz bir fiziğe sahip. ya da ben görmedim diyebilirim. yumuşacık bir teni ve dudakları var. şimdi anlatsam memeleri çok güzel, kalçaları çok güzel falan anlatmakla bitmez. o kadar anlatmayı da beceremem zaten. ben kendisine hasta oldum. bir de süper seksi bakışları var. desem mi demesem mi bilemedim ama çok güzel oral yapıyor. bu konuda hünerliyim demişti zaten :)
hem bunlar var hem de yurtdışında bir sürü ülke gezmiş kültürlü bir kadın(zanzibar'a dalışa giden bir kız damla)
tanıştığıma memnun oldum teşekkürler süper seksi kadın

ThExc Çevrimdışı
5 Eyl 2019
216
220
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
merhabalar,
hesabımın şifresini hatırlayamadım kaç kez denedim giremedim hatta yeni üyelik açtım falan ama sonunda girebildim. yazmak için uğraştım çünkü yazmasam damla'ya haksızlık olacaktı.
bu hafta içinde damla ile görüştüm. ilk kapıyı açınca korktun mu dedi ama korkmadım kapının arkasında durduğu için kapıdan girdiğimde göremedim ve gördüğümde heyecanlandım. ben daha önce de meltem ile görüşmüştüm ve bence damla'yı da gördükten sonra da anladım iyi seçim yapıyorum galiba.
damla türkiye'de pek benzerini göremeyeceğiniz bir fiziğe sahip. ya da ben görmedim diyebilirim. yumuşacık bir teni ve dudakları var. şimdi anlatsam memeleri çok güzel, kalçaları çok güzel falan anlatmakla bitmez. o kadar anlatmayı da beceremem zaten. ben kendisine hasta oldum. bir de süper seksi bakışları var. desem mi demesem mi bilemedim ama çok güzel oral yapıyor. bu konuda hünerliyim demişti zaten :)
hem bunlar var hem de yurtdışında bir sürü ülke gezmiş kültürlü bir kadın(zanzibar'a dalışa giden bir kız damla)
tanıştığıma memnun oldum teşekkürler süper seksi kadın

Deneyiminizi paylaştığınız için teşekkürler.

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,562
10,735
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Eskiler hükümet gibi kadın derdi; bir de üzerine gözlerinin içine kitlenerek yapılan upuzun oralı ekleyince @Zeynep Ünal dan etkilenmemek imkansız hale geliyor :giggle: Paylaşımiçin her iki tarafa da teşekkürler... (y)

cravitamin Çevrimdışı
21 Tem 2019
56
61
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Forum bünyesindeki güzellerle rakipsiz. Gerçekten kaliteli paylaşımlar ve seviyeli görüşmeler var. Zeynep te her türlü yürek hoplatıyor. Paylaşıma ve güzelliğine sağlık.

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar