Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Ekilme Sebepsizce ekildim.

cptetzel Çevrimdışı
17 Kas 2021
1
2
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Merhaba bugün sözde görüşme yapacaktık Ajda Hanım’la ancak kendisi beni saatlerce oyalayıp en sonunda da engelledi. Kötü tek bir kelimem ya da bir davranışım olmadı. Sana haber vereceğim deyip dönüş yapmayınca kendisini arayıp ulaşmaya çalıştım ancak ne telefonlarımı açtı ne de açıklayıcı bir mesaj yazdı. En sonunda da her yerden engellediğini gördüm. Hiçbir suçum olmadığı halde bana bu şekilde davranmış olması çok zoruma gitti. Ben kendisine karşı çok kırgınım. En azından özür mahiyetinde bir açıklama yapabilirdi. Bu bir iletişim sorunu diyenler olacaktır ancak saatlerce konuşup sonra bi anda ortadan kaybolmak bir iletişim sorunu değil olumsuz referanstır. Saygılarımla…

Livai Çevrimdışı
22 Nis 2022
111
274
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Üşenmeden 2 foruma da üye olup 2 foruma da aynı boş referansı paylaşmışsın tebrikler. Saygılarımla.

phosphoreschence Çevrimdışı
14 Eki 2019
1,083
2,215
40
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Böyle durumlarda başkasına bakacaksın,ısrar etmeyeceksin..Cevap yazmıyorsa sen muhatap olmayacaksın..Birçok bayan var,seçenek çok..Değmez uğraşmaya😉Forum bu yüzden bu çeşitlilikten var..

quasimado

Normal Üye
7 Eki 2023
6
2
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Üşenmeden 2 foruma da üye olup 2 foruma da aynı boş referansı paylaşmışsın tebrikler. Saygılarımla.

Neden üşensin, kendisine teşekkürlerimi sunarım. Olumlu referanslar kadar olumsuz referanslar da önemli.

• Beğen
Tepkiler: zft
26 Eyl 2019
66
81
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bilgilendirmen için teşekkürler, bu tarz olumsuz referansları özellikle dikkate alarak görüşme yapıyorum ben. Olumsuz örnekler olumlu örnekleri daha değerli kılıyor. Ayrıca iki forumda paylaşmış olmanız da takdire şayan. Böylece daha az olumsuz şeyle karşılaşırız diye düşünüyorum.

Hulviii Çevrimdışı
28 May 2021
83
125
42
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Forumda hanımefendilerin bir çoğunun yaş kriteri var. Belki siz de bu gibi kriterlere uymadınız. Alternatifleriniz sınırlı ise ısrarcı olmak yerine uygun zaman kollamak daha mantıklı gibi duruyor. Bence bu olumsuz referans olamaz..

burak turanoğlu Çevrimdışı
23 Ara 2021
231
419
45
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
"boş referans" demek biraz kabalık olmuş zira kişinin açtığı konu başından geçen kötü bir deneyim silinmediği takdirde partnerlerin bunu dikkatte alacağı bir husus

Mulholland Drive Çevrimdışı
26 May 2023
242
409
25
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Hocam belki kriterlerine uymamış olabilirsiniz,
Nasıl Bir iletişim kurdunuz,
Bazı özel istekleriniz oldu mu mesajlasirken..

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,722
11,018
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
"boş referans" demek biraz kabalık olmuş zira kişinin açtığı konu başından geçen kötü bir deneyim silinmediği takdirde partnerlerin bunu dikkatte alacağı bir husus
Foruma 10 yıldır üye olup sadece 5 mesajı olan ve foruma ortalama yılda bir defa giren bir partnerin ne kadar umrunda olacaktır sence ekilme, olumsuz referans vb.? Kendisinin belirli bir kitlesi var ve onunla mutlu ki, çok da uğramıyor buralara...

burak turanoğlu Çevrimdışı
23 Ara 2021
231
419
45
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Foruma 10 yıldır üye olup sadece 5 mesajı olan ve foruma ortalama yılda bir defa giren bir partnerin ne kadar umrunda olacaktır sence ekilme, olumsuz referans vb.? Kendisinin belirli bir kitlesi var ve onunla mutlu ki, çok da uğramıyor buralara...
Son görülme iki ay evvel… Haklısınız… lakin “boş refenas” diyip rencide etmek yakışıksız kalmış

berkem Çevrimdışı

berkem

Normal Üye
10 Eki 2023
21
8
39
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Olumsuz görüşmelerde iki tarafı da dinlemek lazım. İşine ve bu platforma saygı duyan partnerler hemen cevap yazıyor ve aydınlanıyoruz. Ajda hanımda henüz bunu göremedik. Biraz beklenebilir lakin bu formu kullanıyorsa sık aralıklar ile girip kontrol etmesi gerekir. Aksi halde burayı kullanmasın. Yöneticilere önerim uzun süre giriş yapmayan ya da paylaşım yapmayan pembişlere uyarı gönderilmesi. Benim fikrim.

Livai Çevrimdışı
22 Nis 2022
111
274
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Adam diyeceğim olmayacak bu insan müsvettesi kanıt paylaşmayı etik bulmuyormuş ama çamur atmak etik herhalde. Kanıtsız buraya ben de bi hikaye uydursam alkış tutacaklar var demekki.
Son görülme iki ay evvel… Haklısınız… lakin “boş refenas” diyip rencide etmek yakışıksız kalmış
Diğer foruma da yazmış anında banlandı. Neden çünkü düzgün bir sistem var. Hakkedene hakkettiği veriliyor. Babamın oğlu olsa kanıtsız ciddiye almam.
Sen şovalyeliğe ve adminlere oral yapmaya devam et. İnşallah aynı durumdan bi tarafların yanar. Boş neymiş görürsün.
Buradaki admini tanımam hatta bazı durumlardan dolayı sevmem bile. Yine söylüyorum boşsun. Objektif yaklaşmak Şovalyelikse evet kralı benim boş yapma.
Burda olumsuz bir şey yazınca hemen bi üşüşmeler falan. Bir çocuğunuz yalakası olmuşsunuz buradaki pembelerin. Keşke biraz adam olsanız da erkek dayanışması olsa. Böyle böyle bi yerlerini kaldırdınız insanların.
Olumsuz birşey görünce önce yazana bakarım. Yeni üye gibisin öfke kusar gibi ve tekrar söylüyorum kanıtsız delilsiz çene yapıyosun.
Bu ikilinin biri diğerine yanlıyor. @Livai midir nedir o da zaten baş oralcı.
Senin gibi aşağılık birinin bu şeyleri yazıp hala banlanmaması da ayrı Bi konu. Klavye delikanlısı.

Livai Çevrimdışı
22 Nis 2022
111
274
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
14 Eki 2019
1,083
2,215
40
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Dolduruşa gelmeyin dostlar salın gitsin..rahat olun..Herhangi bir bayan benle görüşmedi ya da ekti buna üzülmem ki..sevinirim para cepte kaldı diye hemen görmek istediğim başka bayana yönelirim..

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,722
11,018
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Sende çok komiksin bir de plus üyesin. Hakaret eden adamın yorumuna haha atıyorsun. Arkadaşın şakşakçısı mısın yoksa
Sen niye bana sardın ki şimdi? Adam sana olduğu kadar bana da hakaret etmiş, ama zekası yeterli olmayana anca gülerim ben, onunla ağız dalaşına girmem. Yönetime raporladım zaten, ilerleyen saatlerde görünce gerekeni yaparlar. Uzun sözün kısası boşuna sarma istersen bana, senin düşmanın ben değilim. Son söz olarak da sanalda kimse bana kime gülüp kime geçeceğime karar veremez, en fazla yönetim üyeliğimi sonlandırır çok gerekiyorsa, onun haricinde herhangi bir üyeye söz düşmez 🙋‍♂️

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,722
11,018
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Dolduruşa gelmeyin dostlar salın gitsin..rahat olun..Herhangi bir bayan benle görüşmedi ya da ekti buna üzülmem ki..sevinirim para cepte kaldı diye hemen görmek istediğim başka bayana yönelirim..
Dolduruşa gelecek bir durum yok da, yıllarca bu forumda adminlik yapmış biri olarak, şahsıma 3 günlük elemanlar tarafından emir kipli hareketler olunca doğal olarak sinirim bozuluyor, neyse yönetim gerekeni yapar artık herhalde hepimizin hakkında 🙋‍♂️

Arno Çevrimdışı
3 Ocak 2021
88
62
42
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Geçmiş olsun öncelikle ama zorlamanın anlamı yok baktın açmıyor eyvallah deyip gideceksin.

14 Eki 2019
1,083
2,215
40
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Dolduruşa gelecek bir durum yok da, yıllarca bu forumda adminlik yapmış biri olarak, şahsıma 3 günlük elemanlar tarafından emir kipli hareketler olunca doğal olarak sinirim bozuluyor, neyse yönetim gerekeni yapar artık herhalde hepimizin hakkında 🙋‍♂️
Söylediğiniz doğru adminlik yapmışlık,forumlarda yaşanmışlıklar vs seni tanımadıkları için diğer arkadaşta yüklenmiş..Foruma sataşılmış bilip bilmeden.Benim üzüldüğüm nokta görüşme yok birşey yok,bayanın siteye girdiği yok..uzayıp gitmiş…

HiPo Çevrimdışı

HiPo

0
18 Eki 2015
373
672
63
Cinsiyetiniz nedir?
Sen şovalyeliğe ve adminlere oral yapmaya devam et. İnşallah aynı durumdan bi tarafların yanar. Boş neymiş görürsün.

Burda olumsuz bir şey yazınca hemen bi üşüşmeler falan. Bir çocuğunuz yalakası olmuşsunuz buradaki pembelerin. Keşke biraz adam olsanız da erkek dayanışması olsa. Böyle böyle bi yerlerini kaldırdınız insanların.

Bi yalama da bu çıkmış şimdi.
ne bu yaaa ... seviyesiz yazışmalar ... hadi aynen devam ediniz, muhtemelen bana da saydıracaksınız, ne farkeder ***, banlanacaksınız ... sonra farklı bir nickle yine girip ... boşveeer, edeplice, kaidesine göre talgamıza bağalım biz ...

Sen niye bana sardın ki şimdi? Adam sana olduğu kadar bana da hakaret etmiş, ama zekası yeterli olmayana anca gülerim ben, onunla ağız dalaşına girmem. Yönetime raporladım zaten, ilerleyen saatlerde görünce gerekeni yaparlar. Uzun sözün kısası boşuna sarma istersen bana, senin düşmanın ben değilim. Son söz olarak da sanalda kimse bana kime gülüp kime geçeceğime karar veremez, en fazla yönetim üyeliğimi sonlandırır çok gerekiyorsa, onun haricinde herhangi bir üyeye söz düşmez 🙋‍♂️
boşver kadiköyişkom ... ne işin var, sakın tutma, sal gitsin, çişin var ... hergün yeni bi şey öğreniyoz burda, aslında öğrenmiyoz, kimyamız değişiyo, koyveriyoz, saçma sapan şeylere takıyoz, ondan sonra da ... hadi beeeeğğ diyoz ...
(amma anlamlı konuştum be !)
:ROFLMAO:

Sunam Karaca Çevrimdışı
27 Mar 2019
1,295
3,748
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
ne bu yaaa ... seviyesiz yazışmalar ... hadi aynen devam ediniz, muhtemelen bana da saydıracaksınız, ne farkeder ***, banlanacaksınız ... sonra farklı bir nickle yine girip ... boşveeer, edeplice, kaidesine göre talgamıza bağalım biz ...

boşver kadiköyişkom ... ne işin var, sakın tutma, sal gitsin, çişin var ... hergün yeni bi şey öğreniyoz burda, aslında öğrenmiyoz, kimyamız değişiyo, koyveriyoz, saçma sapan şeylere takıyoz, ondan sonra da ... hadi beeeeğğ diyoz ...
Anlamlı adamlar anlamlı konuşur kanka 😎

Sunam Karaca Çevrimdışı
27 Mar 2019
1,295
3,748
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Seni tanimayipta laf edenlerde ne bileyim ne söyleyeyim🥴

Avtandil Çevrimdışı
1 Şub 2021
713
987
Cinsiyetiniz nedir?
Bay

Abi yine döktürmüşsün 😁😁

Anlamadığım, @kadikoylu ile alıp veremedikleri mevzu 🤔🤔

kingcrimson Çevrimiçi
9 Ara 2021
1,667
3,396
Cinsiyetiniz nedir?
Bay

@kadikoylu hocam burası zaten sanal alem. Eline klavyeyi alan her şeyi yazıyor. Çokta şeeyetmemek lazım 🖐

Arda Tuna Çevrimdışı
13 Eki 2021
1,973
3,622
46
Cinsiyetiniz nedir?
Bay

Komik olma bence daha fazla 🙋‍♂️
Seni tanimayipta laf edenlerde ne bileyim ne söyleyeyim🥴
Bi yalama da bu çıkmış şimdi.
Bu ikilinin biri diğerine yanlıyor. @Livai midir nedir o da zaten baş oralcı.

Biz 100 kişiyiz 100'ümüz de birbirimizi biliriz. Burada kim neyi ne için yazar, kimin niyeti kötüdür, kim adamdır 3-5 havaya sıkılan yorumla olmaz o Işler. 10 yıldan fazladır bu ortamda olan bir kadın, bir erkek boşuna buralarda olmaz, vardır bir hikmeti. @kadikoylu' ye sarmadan önce biraz forum tarihi bilmek okumak gerekir. @ajda cariye de dünkü pek bir değildir en nihayetinde. Seviyeyi düşürmeden fikirler düşünceler yazılır söylenir ama seviye düştüyse bir kere ancak 3 gün rating yapacak insan olunur bu ortamda dördüncü güne kalmaz kimsenin varlığı. Nacizane kime yazdığınıza ve yine naçizane uslubunuza dikkat edin. Hakikaten komik oluyor.

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar