Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Sarışın Güzeli ile Ateşli Anlar

Thelordofdark

Normal Üye
25 Haz 2024
39
82
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Begüm hanımla 1 gün öncesinden yazıştık ve randevuyu aldım. Kendisiyle bugün görüşme yaptık. Evi site içerisinde güvenlikli bir yerde bulunuyor çekmeköyde evi çok temiz herşey yerli yerindeydi. Karşılaması ve üstündeki kıyafetler beni benden aldı sanki hemen ilişkiye giresim vardı ama sabretmem gerektiğini de farkındayım. Neyse sohbetimiz çok güzel gidiyordu sonrasında operasyona başladık. İlkinde ön sevişme ardından oral yaptık ve kendisi olağanüstüydü. İkinci seansta normal ilişkimizi yaptık ve beni o ihtiraslı görünümünden dolayı kendimden geçtim resmen. Ardından sohbetimize devam ettik ve evinden ayrıldım. Ayrılırken gece boyu kalsaymıydım diye kendime kızıyordum keşke iki saatlik olmasaydı vs diye. Ama kendisi hep aklımda olacak elime geçen ilk fırsatta yine kendisine misafir olacağım. Yaşattığımı muhteşem anlar için kendisine sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Umarım hayatta herşey gönlünce olur 😀 @Begüm Cansın

Kerim İskender Çevrimdışı
16 Eyl 2025
1,033
1,321
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Begüm hanımla 1 gün öncesinden yazıştık ve randevuyu aldım. Kendisiyle bugün görüşme yaptık. Evi site içerisinde güvenlikli bir yerde bulunuyor çekmeköyde evi çok temiz herşey yerli yerindeydi. Karşılaması ve üstündeki kıyafetler beni benden aldı sanki hemen ilişkiye giresim vardı ama sabretmem gerektiğini de farkındayım. Neyse sohbetimiz çok güzel gidiyordu sonrasında operasyona başladık. İlkinde ön sevişme ardından oral yaptık ve kendisi olağanüstüydü. İkinci seansta normal ilişkimizi yaptık ve beni o ihtiraslı görünümünden dolayı kendimden geçtim resmen. Ardından sohbetimize devam ettik ve evinden ayrıldım. Ayrılırken gece boyu kalsaymıydım diye kendime kızıyordum keşke iki saatlik olmasaydı vs diye. Ama kendisi hep aklımda olacak elime geçen ilk fırsatta yine kendisine misafir olacağım. Yaşattığımı muhteşem anlar için kendisine sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Umarım hayatta herşey gönlünce olur 😀 @Begüm Cansın
Güzel referansınız için size & yüreği - gönlü güzel
@Begüm Cansın a teşekkür ederiz

Begüm Cansın Çevrimdışı
22 Kas 2025
309
269
Asıl ben teşekkür ederim
Hayat hep gülsün sana
Sevgiyle kal 💋👌

Thelordofdark

Normal Üye
25 Haz 2024
39
82
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bir ekleme daha yapmak isterim.
Nezaketi, misafirperverliği, samimi ve içten sohbeti ve beni kendi evimde gibi hissettirdiği için ilgi ve alakasından dolayı tşk ederim 😘

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar