- 24 Eki 2025
- 251
- 306
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Tüm forumdaşlara selamlar, sevgiler
Hayırlı Cumalar herkese;
Sevgili esmer güzeli @DEMET ile geçen hafta Cumartesi günü çok keyifli bir 3 saatlik görüşmemiz oldu.
Oralda kendisi çok iyi gitmeyenlere mutlaka tavsiye ederim.
Şarjörü doldurarak gidin ve endişelenmeyin zaten o tüm mermileri boşaltır

İşten çıktıktan sonra; tüm yorgunluğumu ve stresimi fazlasıyla aldı ve iyi kondisyon yaptırdı. Tekrardan teşekkürler Demetciğim haftalık sporumun üstüne de güzel bir cila oldu
Kaybolduğunuz kahverengi gözler, giyinmesini istediğim sarı kıyafet (PAPATYA gibi olmuştu) ve müthiş vücudu sizi fazlasıyla tatmin ediyor. Kendisi ile önceki görüşmemize nazaran (birbirimizi daha iyi tanıyoruz) daha tatminkar ve daha ateşli bir sevişme yaşadık.
Kanalına da yardımcı olabildiysem ne mutlu bana bu arada
(çorbada tuzumuz bulunsun)
İkramları, "DÜRÜSTLÜĞÜ" (bu aralar çok zor bulunuyor
), güler yüzlü olması, içtenliği ve özellikle muhteşem vücudu
(meme ve popo) sizi kendisine çeken en önemli unsurlardan...
Her şey için tekrardan çok teşekkür ederim
Beni fazlası ile tatmin ettin sağolasın Demetciğim

Seni tekrardan tatmin edebildiysem ve sen de keyif aldıysan ne mutlu bana ve bize diyelim
Sağlıcakla kalman dileğiyle, görüşmek üzere
Sevgiler, bol öpücükler
Allah'a emanet ol GÜZELİM ❤
Hayırlı Cumalar herkese;
Sevgili esmer güzeli @DEMET ile geçen hafta Cumartesi günü çok keyifli bir 3 saatlik görüşmemiz oldu.
Oralda kendisi çok iyi gitmeyenlere mutlaka tavsiye ederim.
Şarjörü doldurarak gidin ve endişelenmeyin zaten o tüm mermileri boşaltır
İşten çıktıktan sonra; tüm yorgunluğumu ve stresimi fazlasıyla aldı ve iyi kondisyon yaptırdı. Tekrardan teşekkürler Demetciğim haftalık sporumun üstüne de güzel bir cila oldu
Kaybolduğunuz kahverengi gözler, giyinmesini istediğim sarı kıyafet (PAPATYA gibi olmuştu) ve müthiş vücudu sizi fazlasıyla tatmin ediyor. Kendisi ile önceki görüşmemize nazaran (birbirimizi daha iyi tanıyoruz) daha tatminkar ve daha ateşli bir sevişme yaşadık.
Kanalına da yardımcı olabildiysem ne mutlu bana bu arada
İkramları, "DÜRÜSTLÜĞÜ" (bu aralar çok zor bulunuyor
Her şey için tekrardan çok teşekkür ederim
Beni fazlası ile tatmin ettin sağolasın Demetciğim
Seni tekrardan tatmin edebildiysem ve sen de keyif aldıysan ne mutlu bana ve bize diyelim
Sağlıcakla kalman dileğiyle, görüşmek üzere
Sevgiler, bol öpücükler
Allah'a emanet ol GÜZELİM ❤