Demirtugay_82
Normal Üye
- 23 Şub 2022
- 4
- 43
- 43
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
İnanılmaz kahve yapıyor, inanılmaz sevişiyor, dopamin gibi hatun
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Aşkım niye zahmet ettin yaİnanılmaz kahve yapıyor, inanılmaz sevişiyor, dopamin gibi hatun
Kısa ve öz paylaşım için teşekkürler... Sanırım zamanınız yoktu yazmaya....![]()
C8 H11 NO2 diyosunİnanılmaz kahve yapıyor, inanılmaz sevişiyor, dopamin gibi hatun
Ahahaha ne bileyim yanımda şakır şakır konuşuyorduAdam kelimeleri kaybetmiş sanırım. İmge ne yaptın adama![]()
Bende arabayı bulamamıştımAhahaha ne bileyim yanımda şakır şakır konuşuyorduben bıraktığımda böyle değildi
Yahu insanları korkutmasanıza beBende arabayı bulamamıştım![]()
Hatun taş gibi adamın dilini tutması, kelimelere sığdıramaması normaldir
pAylaşim icin teşekkürlerİnanılmaz kahve yapıyor, inanılmaz sevişiyor, dopamin gibi hatun
Aklımızı aldın aklımızı. Boşuna ruhum İmgede kaldı demedim benYahu insanları korkutmasanıza bebişey olduğu yok
![]()
Bnde şimdi korkmaya başladm yaYahu insanları korkutmasanıza bebişey olduğu yok
![]()
Akrep kadinlari tehlikeli diyorlar acaba ne kadr tehlikeliAhahaha ne bileyim yanımda şakır şakır konuşuyorduben bıraktığımda böyle değildi
![]()
Herkes sen değil ki anlatsınC8 H11 NO2 diyosun![]()
Benim arabam bozuldu o bile dayanamadıBende arabayı bulamamıştım![]()
Pekiii yalnz yalniş kişiyi etiketlemişin
Olsun siz mesajı almışsınız ki cevap yazmışsınızPekiii yalnz yalniş kişiyi etiketlemişin
Ahahahah deme deme öyle deme ahahBenim arabam bozuldu o bile dayanamadı![]()
Aldm aldm peki aramiz ne zmn düzelecekOlsun siz mesajı almışsınız ki cevap yazmışsınız![]()
Düzelmeyecek! Siz de buna göre davranın lütfenAldm aldm peki aramiz ne zmn düzelecek![]()
PekiDüzelmeyecek! Siz de buna göre davranın lütfen
Araba bile dedi ki yolda yanlış yoldasın dön geri dön dinlemedim oda sen misin dinlemeyen dedi kaldı öyleAhahahah deme deme öyle deme ahah![]()
Sevişmene sağlık hocam , bu kadar az kelime ile bu kadar çok olumlu referans bilgisi veren az bulunur bir yazı olmuşİnanılmaz kahve yapıyor, inanılmaz sevişiyor, dopamin gibi hatun
Kahve sevişme tamamdır diyoruz yaniSevişmene sağlık hocam , bu kadar az kelime ile bu kadar çok olumlu referans bilgisi veren az bulunur bir yazı olmuş![]()
Kalbin ve ayakların seni bana getirecekAraba bile dedi ki yolda yanlış yoldasın dön geri dön dinlemedim oda sen misin dinlemeyen dedi kaldı öyle![]()
Aşırı dopamin yüklenmesi.sonucu klavye basamama , cümle kuramayacak kadar nefessiz kalma etkileri. Mükemmel bir referans bu daha ne olsun imge hanımKahve sevişme tamamdır diyoruz yaniharikasınız öpüyorum kalbinizden
![]()
umarım daha mükemmel olanını siz yazarsınızAşırı dopamin yüklenmesi.sonucu klavye basamama , cümle kuramayacak kadar nefessiz kalma etkileri. Mükemmel bir referans bu daha ne olsun imge hanım
“Detaylı paylaşım için teşekkürler” ciler için kötü bir yorum olmuş. Adamlar nasıl teşekkür edecek şimdiİnanılmaz kahve yapıyor, inanılmaz sevişiyor, dopamin gibi hatun
Forum tarihinin gelmiş geçmiş en kısa yorumu olmaya aday ,belki de en kısası @İMGEİnanılmaz kahve yapıyor, inanılmaz sevişiyor, dopamin gibi hatun
Ahahaha“Detaylı paylaşım için teşekkürler” ciler için kötü bir yorum olmuş. Adamlar nasıl teşekkür edecek şimdi![]()
İmge kanatlandırırAlfabenin yarısı gitmiş belli başlı harflerle cümle kurulmuş imge harika imge ucurur![]()
Anlam yoğunluğu derin bir yazı olmuş. Paylaşım için teşekkürler...![]()
Formülle anlatmasına ramak kalmışHerkes sen değil ki anlatsın![]()
Yok en kısası bu değil geçmiş referanslarımda bi tane daha var sadece ‘Number One’ yazıyorForum tarihinin gelmiş geçmiş en kısa yorumu olmaya aday ,belki de en kısası @İMGE
Hep sana mı denk geliyor @İMGEYok en kısası bu değil geçmiş referanslarımda bi tane daha var sadece ‘Number One’ yazıyorşaka değil sadece referansın içeriği bu
forumun en kısa referansı net odur yani
![]()
Demek kiHep sana mı denk geliyor @İMGE
Ahahah öyle görünüyorAnlaşılan randevuyu erken almak lazım, eve gitmeden önce 1-2 saat toparlanmaya ihtiyaç var.
Çok açıklayıcı bir referans olmuş teşekkürlerİnanılmaz kahve yapıyor, inanılmaz sevişiyor, dopamin gibi hatun
Oda anlatmıyor artıkHerkes sen değil ki anlatsın![]()
Neden ? Anlatsana birazReferans çok kısa ama etkileşimi çok yüksek olmuş..Neden acaba?![]()
Tabii ki senin minnoşluğundanNeden ? Anlatsana biraz![]()
Valla herkes kaçak güreşi,kaçak et kesiyor baktım ki
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!