- 14 Eki 2019
- 1,078
- 2,193
- 40
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Beni bu havalar mahvetti demiş şair..Ben nerede mahvoldum falan filan sorgularken kendimce değişiklik ararken forumda Beyza’yı gördüm..Kısa yazışmadan sonra yola koyuldum.Konum çok iyi bildiğim yer eve de daha önce gelmiştim.Temiz,düzenli daha hoş olmuş..Kapı açılır boy fizik orantılı..Gülümseyen gözler.Yüzü çok hoş..Neyse salona geçtim minik arkadaşlarım da vardı..Kenarda oturuyorlar rahatsız etmiyorlar..Benim tüye alerjim olabiliyor ama burada öyle birşey imkansız hem kediler çok temiz hem de ev tertemiz..Oturdum şarabından ikram etti..Güzel kadınlarla şarap içmeye hayır demem asla..Muhabbeti çok hoş her konuda bilgili,hayatın içinden biri..Gözlerinin rengine,saçlarına,tenine bakmaya doyamazsınız..Konuşkan biri,sohbeti de etkileyici
Gelelim bizim konuya tertemiz teni pamuk gibi,göğüsler hoş,kıvrımlar cezbedici,kalçalar davetkar..Hararetli sevişme,dudakların buluşması,bedeninde gezinmek bambaşkaydı…Oralı sulu,tahrik edici,istekli yapıyor forumdaki enlerimden diyebilirim..Uzun tutuyor sevişme ve oralı sizinle haraket ediyor ve en önemlisi keyif alıyor ilişkiden
Dogyde kalçalarının arasında olmak,misyonerde ten tene hazzı yaşamak bambaşkaydı..Sevişirken göz teması kurması da iyiydi..Yatak sohbeti de sarıyor..Biraz olsun içinde bulunduğum durumdan çıkıp kendime geldim bol güldük eğlendik 2 saate sığdırmaya çalıştık..Bu akşam üzeri samimi,doğal,içten,karşısındakini tanımaya çalışan analiz eden..Seksi acele etmeden keyif alarak yapan karşılıklı kafa ve ten uyumunun olduğu güzel anlar yaşadım..İkramların,sohbetin,misafirperverliğin,arkadaşlığın ve yaşattığın unutulmaz hazlar için çok teşekkür ederim
İyi ki tanıştık Beyza Han
tekrarına