Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Orda olsam neler yapmazdımkiBi şaplakatmaz miydin
![]()
Biraz da sevmek lazimKızartma yapmak lazım bu güzel kalçaları![]()
Bol bol şaplak atarım ki sana benBi şaplakatmaz miydin
![]()
Bir şaplak ile başlarım ama duramam devam ederim daha sonra başka olaylara kayarızBi şaplakatmaz miydin
![]()
şaplak yerine sarılmak isterimBi şaplakatmaz miydin
![]()
Mesela neler yapardin bebegim ?Orda olsam neler yapmazdımki![]()
Kibar adamlarin cumleleri de baska azdiriyor beniBence şaplak demiyelim kıyılalamayacak şekilde estetik ve çekici gözüküyor.
Bu yüzden şaplak yerine o anın değerine paralel sıcak ve masumane parmak uçları fiskesi diyelim.
![]()
Darisi basiniza olsun diye burdayim bebegimdarısı başımıza![]()
Kesinlikle ewetMesela neler yapardin bebegim ?fatihin istanbulu fethettigi gibi sen de beni fwtheder miydin
![]()
İsterdik efendimBi şaplakatmaz miydin
![]()
Hımmm böylesine ince görüp sayıyı kaçırmayan elit hanımefendilerde bende etki bırakıyor diyeyim bari 1-1 kalalım maçta.Kibar adamlarin cumleleri de baska azdiriyor beni![]()
Saplaktan fazlasi icin lutfen dmŞaplaktan fazlasını hakeden bir poz![]()
Yastik niyetineBen sarılma ve öpme tarafindayım
Maşallah
Ben hala sabirsizlikla bekliyorum bebegim seniNormalde bu güzel kalçalara tabiki atmamama içerdeyken kendimi tutamayıp atabilirim söz vermiyorum
ancak yakın zamanda deneğimlediğimizde görücez
![]()
yani bu popo ya da şaplak atılırBi şaplakatmaz miydin
![]()
Baska olaylara kaymaya bayildigimi soylemismiydimBir şaplak ile başlarım ama duramam devam ederim daha sonra başka olaylara kayarız![]()
Askim gel kocaman sarilalim ayrilmicak gibişaplak yerine sarılmak isterim
En kisa zamanda beklerim askimEn kisa sürede sizi fethetmek isterim. Belki yarın belki yarından da yakın. Randevu talebinde bulunacağım güzel Lady.
Hayır ama artık öğrenmiş oldum ve inanılmaz hoşuma gitti acilen başka olaylara beraber kaymalıyızBaska olaylara kaymaya bayildigimi soylemismiydim![]()
![]()
Yeter ki sen iste efenimm atmazmıyımBi şaplakatmaz miydin
![]()
Nasıl isterdin şaplağı sevecen ve yumşak mı yoksa biraz daha sert miBi şaplakatmaz miydin
![]()
Sen benim kivranisimdan onu anlarsin askimNasıl isterdin şaplağı sevecen ve yumşak mı yoksa biraz daha sert mi![]()
Hmm tamamdır aşkım ben mesajı aldımSen benim kivranisimdan onu anlarsin askim![]()
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!