- 17 Mar 2024
- 433
- 654
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Merhaba herkese
Bugün @DORA MOON ile görüşme gerçekleştirdik.
Çok anlık gelişti konunun adı o yüzden şansıma 20.30 gibi yazdım 20.50 gibi okeyleştik yakın olduğumuz için 21.30 da görüşmek için randevulaştık hızlıca attığı konuma vardım yazdım hemen yukarı davet etti sağolsun
kapıyı açtı çok naif çok kibar çok kaliteli bi hanımefendi @DORA MOON söylediğim referanslarımında etkisi vardır diye düşünüyorum çünkü oda o kişilerle yakın arkadaş bende o kişilerle birkaç görüşme yaptığım için çok güzel bi karşılama oldu 
Sohbet etmek için oturma odasına geçtik çok güzel sohbet ettik oda konuşkan bende konuşkan
sohbetimizde çok güzel gittiği için artık belli bi zaman geçti ne için geldiğimizi unutmuştuk yani sigaralarımız bitince sevişelimmi demesi ile şimşek çaktı tabi dedim ne demek
böyle bi teklif hayır diyecek insan olamaz zaten
heleki karşındaki @DORA MOON gibi kaliteli naif ve elit bi kadınsa
duşumu aldım dişlerimi gargaraladım ve oturma odasına döndüm ayakta başlayan sevişmemizle yatağa yatmamızdan sonrasını anlatmıyorum , kendisi çok güzel sevişiyo ön sevişmesi çok güzel oralı çok güzel
görüşmek isteyen kişiler asla düşünmeden gidebilirler
beni tanıyanlarınız bilir herkese referans yazmam kefilde olmam ama siz neyseniz oda öyledir kaliteli gidin kaliteli görüşün derim 
Daha fazla detaya girmiyorum , iyiki tanımışım seni @DORA MOON herşey için teşekkür ediyorum güzel anılar biriktirmeye diyelim

Bugün @DORA MOON ile görüşme gerçekleştirdik.
Çok anlık gelişti konunun adı o yüzden şansıma 20.30 gibi yazdım 20.50 gibi okeyleştik yakın olduğumuz için 21.30 da görüşmek için randevulaştık hızlıca attığı konuma vardım yazdım hemen yukarı davet etti sağolsun
Sohbet etmek için oturma odasına geçtik çok güzel sohbet ettik oda konuşkan bende konuşkan
Daha fazla detaya girmiyorum , iyiki tanımışım seni @DORA MOON herşey için teşekkür ediyorum güzel anılar biriktirmeye diyelim