- 19 Kas 2024
- 331
- 872
Çok çok teşekkür ederim güzel, düşünceler, içinisimde çok güzel fotoraflarda çok iyi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Çok çok teşekkür ederim güzel, düşünceler, içinisimde çok güzel fotoraflarda çok iyi
Herkese Selamlar PARİS Ben 30 yaşında 1.60.boyunda 62 kilo fizik bilgilerim
Görüşmelerimi REFERANS dahilinde Kendi Evimde yapıyorum.
ALT tarafta yer alan fotoğraflarımın tamamı bana ait ve günceldir.
Görüşme anı iki tarafında keyif alabilmesi için karşılıklı beğeni çok önemlidir.
Temizlik, hijyen konusunda fazlası ile hassasım ve aynı özeni siz değerli partnerlerimden de bekliyorum.
Lütfen görüşme öncesi ağız ve vücut temizliğine önem vermenizi rica ediyorum.Anal Seks Yok
Kondom, şartım Var, bilginize. Beyler
1 saat :4.000
2 saat: 6.000
3 saat: 8.000
4 saat: 1.0000
Gecelik 6.saat: 1.5000
WHATSAPP NUMARAM : +31 6 30066045
Whatsapp hızlı iletişim için linke tıklayınız.!!
**GÖRÜŞME YAPTIĞIM ÜYELERİN AÇTIĞI REFERANS KONULARINI GÖRMEK İÇİN AŞAĞIDAKİ LİNKE TIKLAYINIZ.!**
Gerçeklerini getirmek dileğiyleOyyy teşekkür çiçekler için❤❤
Kısmetse tabikideGerçeklerini getirmek dileğiyle
TabikideGerçeklerini getirmek dileğiyle
Geldim, burdayım samsun'da yım asale bySamsuna gelin tekrar![]()
Kaç gün samsun dasın kraliçe
Burlardayim sizden ricam bana watsaptan ulasirsaniz sevinirim ben buraya fazla giremiyorum sevgiler OdaklanmaKaç gün samsun dasın kraliçe
Paris hanım merhabaHerkese Selamlar PARİS Ben 30 yaşında 1.60.boyunda 62 kilo fizik bilgilerim
Görüşme anı iki tarafında keyif alabilmesi için karşılıklı beğeni çok önemlidir.
Temizlik, hijyen konusunda fazlası ile hassasım ve aynı özeni siz değerli partnerlerimden de bekliyorum.
Lütfen görüşme öncesi ağız ve vücut temizliğine önem vermenizi rica ediyorum.Anal Seks Yok
1 saat :4.000
2 saat: 6.000
3 saat: 8.000
4 saat: 1.0000
Gecelik 6.saat: 1.5000
**GÖRÜŞME YAPTIĞIM ÜYELERİN AÇTIĞI REFERANS KONULARINI GÖRMEK İÇİN AŞAĞIDAKİ LİNKE TIKLAYINIZ.!**
Merhabalar ben buraya fazla giremiyorum bana watsaptan ulasirsaniz sevinirim memnun oldum bu arada sevgilerParis hanım merhaba
Ben Samsun yakınlarında yaşıyorum ve sizinle birkaç saat geçirmek için fırsat kolluyorumyakın zamanda görüşmek dileğiyle
![]()
Whatsaptan lütfen iletişimde olalım, sevgilerParis Hanım sevgiler, yarın yani cumartesi günü Samsun'da mısınız?
Evet ulaşılamıyorParis hanıma ulaşabilen var mı. WhatsApptan ulaşılamıyor.
Memleketi Samsun’da olduğundan dolayı olabilirEvet ulaşılamıyor
Herkes iyi akşamlar Paris hanıma ulaşamıyorum kendisine ulaşabilecek birisiar var mıHerkese Selamlar PARİS Ben 30 yaşında 1.60.boyunda 62 kilo fizik bilgilerim
1 saat :5.000 ❤
2 saat: 8.000 ❤
3 saat: 1.0000 ❤
4 saat: 1.3000 ❤
Gecelik 6.saat: 1.8000 ❤
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!