King of Spades
Normal Üye
- 2 Ağu 2025
- 7
- 45
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Geçen hafta @TADIM ile tanışma fırsatı buldum ve açıkçası anlatıldığı kadar varmış—gerçekten tadı damağımda kaldı. Hatta 3-4 gün sonra, bayramın ilk günü sabah saatlerinde tekrar görüşme şansı yakaladım.
Görüşmeye biraz geç kaldım ama bunu hiç sorun etmedi, anlayışı için ayrıca teşekkür ederim. İki buluşmamızda da beni son derece sıcak ve özenli karşıladı; kendimi gerçekten rahat ve mutlu hissettim.
Çezvede yapılan Türk kahvesi ise sadece özel anlarda değil, sohbet sırasında da ne kadar kaliteli ve keyifli biri olduğunu gösteriyordu
Özel anları çok detaylandırmayı sevmem ama şunu söyleyebilirim ki benim için unutulmaz, ilk kez yaşadığım çok güzel deneyimlerdi.
Her şey için teşekkür ederim.
Bir dahaki sefere hediyelerini unutmayacağım
Sevgiler,
@TADIM
Görüşmeye biraz geç kaldım ama bunu hiç sorun etmedi, anlayışı için ayrıca teşekkür ederim. İki buluşmamızda da beni son derece sıcak ve özenli karşıladı; kendimi gerçekten rahat ve mutlu hissettim.
Çezvede yapılan Türk kahvesi ise sadece özel anlarda değil, sohbet sırasında da ne kadar kaliteli ve keyifli biri olduğunu gösteriyordu
Özel anları çok detaylandırmayı sevmem ama şunu söyleyebilirim ki benim için unutulmaz, ilk kez yaşadığım çok güzel deneyimlerdi.
Her şey için teşekkür ederim.
Bir dahaki sefere hediyelerini unutmayacağım
Sevgiler,
@TADIM