Revolution
Normal Üye
- 8 Eyl 2021
- 1
- 22
- 42
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Kendisi ile 3/den fazla kez otelde görüştüm, kendisi odaya girdiğinde bir yaz rüzgarı gibi eski arkasından çiçek kokuları ile.. Odayı adeta bir yaz bahçesine çevirdi.... Kendisi babilin gizli asma bahçeleri gibi.....yüzü çok güzel, fiziği muhteşem, üstünü çıkarınca göğsündeki piercinleri görünce insan ayrı bir haz duyuyor, nirivaya ulaştım sayesinde,,, yatak muhabbetine girmicem kimseler bilmesin o güzel anlarımı, kendime saklamak istiyorum,,,
İncall başlayınca da kendisi ile evinde de 3/4 defa görüştüm, kendisi çok misafirperver, ikramlar, alkoller(ben kullanmıyom) ama ikram ediyor, evi güzel merkezi konumda, ev çok temiz düzenli, kendisi de çok titiz,, yatakta da bşr erkeğin tüm isteklerini karşılayan bir geyşa...
Kendisi çok seviyorum gf tadında görüşüyor, bana yaşattığı güzel duygular için teşekkür ederim... İyiki varsın bebiş
İncall başlayınca da kendisi ile evinde de 3/4 defa görüştüm, kendisi çok misafirperver, ikramlar, alkoller(ben kullanmıyom) ama ikram ediyor, evi güzel merkezi konumda, ev çok temiz düzenli, kendisi de çok titiz,, yatakta da bşr erkeğin tüm isteklerini karşılayan bir geyşa...
Kendisi çok seviyorum gf tadında görüşüyor, bana yaşattığı güzel duygular için teşekkür ederim... İyiki varsın bebiş