Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Rüyalar gerçek olur mu ki acaba?
Tersi çıkmasın daRüyalar gerçek olur mu ki acaba?
Sen sorarsana görmediğin gün var mi diye çok güzelsin çokkkk
Waaowww muhteşemler. Ölçüler tam olarak ele almalık, birer ısırık ile başlayan uzun uzun yemelik olmuş.
Yine demek istedin sanırım
Bu güzelliği ve seksiliği umarım sadece rüyalarda görmekle kalmam , birgün yakınen de tanıma fırsatı yakalarım
Hem rüyaları hem hayalleri süsleyen kadın
Bu aralar , ancak öyle görüyorum zaten
Uyuyacaktım ben ama uykum kaçtı şimdi
Gerçekte ne zaman görüyorum sadece rüyaları süsleme
Hiç kimseye söylemeden
olur tabiiiRüyalar gerçek olur mu ki acaba?
teşekkür ederimMuhteşem![]()
Ne dikkat var maşallahBen müsadenizle revizyon veriyorum. İlk fotoğrafta arkada bir bebe yağı var. Onu dökelim. Bir zahmet. Biraz daha fazla lütfen. Evet bu şekilde. Teşekkürler.
Rüyada seni görünce sabahın köründe yıkanmak zorunda kalıyorum gelen su faturasının yarısını senden alıcam haberin olsun
shhsahhaha manyak ayıptır söylemesi çok fena masaj yapar beyfendi
hahaha çok tatlısın ya. tabi zararımızı karşılarız her türlüRüyada seni görünce sabahın köründe yıkanmak zorunda kalıyorum gelen su faturasının yarısını senden alıcam haberin olsun))
Seviliyorsun kalbi ve kendi güzel kadın çok öpüyorum senihahaha çok tatlısın ya. tabi zararımızı karşılarız her türlü![]()
artık beni tanımış olman gerekiyor. öcü değilim benRüyalara kaldı işim![]()
ben de seni çok hemdeSeviliyorsun kalbi ve kendi güzel kadın çok öpüyorum seni
Bu ara forma girmeye pek zamanım olmadı herhangi bi kampanyanız oldumu bu süreçteben de seni çok hemde![]()
Evetttttshhsahhaha manyak ayıptır söylemesi çok fena masaj yapar beyfendi
kaldırdım bile çoktan, geri çıkartayım mı?![]()
ya aslında oldu yapmıştım ama bu sefer de numaram ile alakalı bir sorun çıkınca kampanya paylaşımını kaldırdım iletişim kuramadığım için. bugün yarın çözdüğümde tekrar bir paylaşım yaparımBu ara forma girmeye pek zamanım olmadı herhangi bi kampanyanız oldumu bu süreçte))
En kısa zamanda şöyle kallavi bi kampanya patlat ki ortalık yangın yerine dönsün alem kampanya görsün dillere destan olsunya aslında oldu yapmıştım ama bu sefer de numaram ile alakalı bir sorun çıkınca kampanya paylaşımını kaldırdım iletişim kuramadığım için. bugün yarın çözdüğümde tekrar bir paylaşım yaparım![]()
son yaptığım da öyleydi heyt be. istersiniz de yapmaz mıyım. tek isteğim mutluluğunuzEn kısa zamanda şöyle kallavi bi kampanya patlat ki ortalık yangın yerine dönsün alem kampanya görsün dillere destan olsun)) yaptığınız kampanyadan haberim olmadı aynı şartlar geçerlimi bana acaba
))
Yaşa ... sen çok yaşaaaaaason yaptığım da öyleydi heyt be. istersiniz de yapmaz mıyım. tek isteğim mutluluğunuz![]()
Bikaç güne kadar gelirmi acaba kampanya haftaya işlerim biraz hafifliyor zaman sıkıntısı yaşamamış okurum 4 gözle yok yok 6 gözle bekliyorumson yaptığım da öyleydi heyt be. istersiniz de yapmaz mıyım. tek isteğim mutluluğunuz![]()
Çok özlendin en kısa zamanda çok öpüyorum seni ipeksi tenli
İnsan böylesi rüyadan uyanmak istemez ki @Vera Ay
Af çıktı o zamanartık beni tanımış olman gerekiyor. öcü değilim ben
yazabilirsin bana fakat sınırlarımı öğren artık, her anlamda hem de. öpüyorum seni
@Vera Ay hanım numaranız da geldi hepimiz sizden kampanya bekliyoruz yine heybetli güzel bir kampanya mutlu edin hepimizison yaptığım da öyleydi heyt be. istersiniz de yapmaz mıyım. tek isteğim mutluluğunuz![]()
sen şansını fazla zorlama bence. affettim evet ama şımarma@Vera Ay hanım numaranız da geldi hepimiz sizden kampanya bekliyoruz yine heybetli güzel bir kampanya mutlu edin hepimizi![]()
göbek deliğine fan club bile açılır
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!