- 5 Ocak 2024
- 565
- 526
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Dün @EYLÜLRÜYA ile 2 saatlik bir görüşme gerçekleştirdim. Kendisi ile 2 gün önce kısa ve net bir yazışmadan sonra vakti beklemeye başladım. Lokasyon araçla gidecek olanlar için gayet uygun ve park sorunu yok. İçeri girişte güzel bir tarif ile yolu kolayca bulabiliyorsunuz. Ama her şey içeri girişte başladı. Ne olduğunu anlamadan içeri girer girmez kendimi @EYLÜLRÜYA nın dudaklarında buldum sonra da bana seni hemen yatağa atayım mı diye bir teklifte bulununca tabi ki buna hayır diyemezdim.
Hemen yatak odasına geçtik ve beni kendi elleri ile soyduktan sonra ateşli bir sevişme başladı. Dolgun göğüslerinin, bacaklarının ve minik ve tatlı ayaklarının tadı hala damağımda.
Karşılıklı yapılan oral seksten sonra misyoner ile devam eden sevişmemiz tabi ki o muhteşem göğüslere boşalarak sona erdi.
Ne yalan söyleyeyim ilk defa böyle girer girmez yatağa atılınca biraz kendime gelmek zor oldu ama bana elleri ile yaptığı kahveyi içmek için ve biraz da sohbet edip dinlenmek için odaya geçtik.
Eylül Rüya bıcır bıcır minyon ve neşesi bol bir hatun olduğundan sohbeti de bir o kadar güzel, sohbet esnasında da pek yerimizde durduğumuz söylenemez. Hafif oynaşmalar devam ediyordu aramızda. Neyse buna daha fazla dayanamayıp yatak odasına attık kendimizi. Tatlı ve sulu bir oral ile başlayan sevişmemiz doggy ile hafif sert ve dirty talk devam ederken o muhteşem kalçaları seyretmek inanılmazdı.
Sonra kalçaları daha yakından hissetmek için 69 ile davam edip güzel handjob ile bitirdik ikinci seansımızı. Sevişmeyi ve partnerini mutlu etmeyi gerçekten çok iyi bilen güzel ve seksi @EYLÜLRÜYA ile geçirdiğim her dakika için kendisine teşekkür ederim. Umarım o da memnun kalmıştır. Tekrar görüşmek üzere çılgın kadın
Eylül Rüya bıcır bıcır minyon ve neşesi bol bir hatun olduğundan sohbeti de bir o kadar güzel, sohbet esnasında da pek yerimizde durduğumuz söylenemez. Hafif oynaşmalar devam ediyordu aramızda. Neyse buna daha fazla dayanamayıp yatak odasına attık kendimizi. Tatlı ve sulu bir oral ile başlayan sevişmemiz doggy ile hafif sert ve dirty talk devam ederken o muhteşem kalçaları seyretmek inanılmazdı.