Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Ruhumu tenimi senle boyasam
Bana bir evet desen neler olacak neler
Bedenlerimiz birbirine değerken , ruhlarımız dans etsin
Değsin güzel hanımefendi, aksın gitsin
Efenim fevkaladenin,fevkinde
Müthiş bir poz tam ÇERÇEVELİK
hayır demem vallaRuhumu tenimi senle boyasam
yaa o ne demek kiiiiBana bir evet desen neler olacak neler
hay hayBedenlerimiz birbirine değerken , ruhlarımız dans etsin![]()
Vera hanım size ulaşmakta biraz zorluk yasiyorum. Kuşlu siteden yazdım ama dönüş olmadı
Şimdiye kadar duyduğum en güzel teklif
her zaman beklerim efenimEfenim fevkaladenin,fevkindeduru bir güzellik en kısa sürede misafiriniz olmak istiyorum
![]()
Ne zaman diyelim o vakit beni boya artıkhayır demem valla![]()
Tabisi...
Sen her geçen gün bir güzelleşiyormusun ?
yaaaaMüthiş bir poz tam ÇERÇEVELİK
nasıl bulacağım ki seniVera hanım size ulaşmakta biraz zorluk yasiyorum. Kuşlu siteden yazdım ama dönüş olmadı
Tatlım sen kendi güzelliğinin farkında değilsin sanırım
fark ettirsene bana güzelliğimiTatlım sen kendi güzelliğinin farkında değilsin sanırım
Kelimeler kifayetsiz kalır yazıyla anlatılamaz bu durumfark ettirsene bana güzelliğimi![]()
bizzat bana gösterirsin belki bir günKelimeler kifayetsiz kalır yazıyla anlatılamaz bu durum)))
Bak işte o olabilir uzun zamandır radarımdasın biyere kaybolamassın radarımdan kaçışın yok haberin olsun güzellikbizzat bana gösterirsin belki bir gün![]()
nasıl bulacağım ki seni![]()
Aynı kullanıcı ismiyle yazdım lütfen ordan bi cvpnasıl bulacağım ki seni![]()
teşekkür ediyorum, görüşmek dileğiyle diyelim o zamanSizinle ruh ,beden vb tüm temaslara hayir demek imkansiz @Vera Ay hanimHerzaman oldugu gibi harikasiniz!
İlk firsatta görüsmek dileklerimle
![]()
Onlar ayrılmıyor zaten,başka başka mı deyse...
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!