- 18 May 2026
- 400
- 2,260
- 23
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bayan
Kullanıcı adı: ROSE
İsim (Name): Rose
Yaş (Age) : 23
Şehir (City) : 34 İstanbul
Semt (District) : Beylikdüzü
Boy (length): 1.68
Kilo (Weight): 67
Göğüs Ölçüsü (Chest Size): 85
Bel Ölçüsü (Write your waist measurement in numbers.): 62
Kalça Ölçüsü (Write your hip size as a number.): 95
Göz Rengi (Eye Color) : Kahverengi
Saç Rengi (Hair Color): Koyu kahve
Ten Rengi (Skin Color): Buğday ten
Vücut Tipi (Body Type) : Fit (fit)
Randevulaşma Yöntemi (Dating Type) : Anlık olarak randevu alabilirim. Sorunuz (I can make an appointment instantly. your question), 1 Gün önceden iletişime geçmelisiniz. (You must contact 1 day in advance.)
Görüşme Yeri Tercihim (My Preferred Meeting Place) : 2 Referansı olan kişiler ile görüşmelere öncelik veriyorum (2 I prioritize conversations with people with references), Outcall - Otel Görüşmesi Kabul ediyorum (Outcall - I Accept Hotel Call)
Şehir Dışı Program (Out of City Program): Evet Yapıyorum (Yes I do)
Sigara Kullanımı (Smoking): Kullanmıyorum yanımda kullanabilirsiniz. (I do not use it, you can use it with me.)
Alkol Kullanımı (Alcohol Use): Kullanıyorum yanımda kullanılmasına izin veririm. (I use it, I allow it to be used with me.)
Yabancı Dil (Foreign language) : Diğer - Açıklamada belirtiniz. (Other - Specify in description.)
Standart Servislerim (My Standard Services): O-Level (Oral sex), DFK (Deep french kissing), Kucakdansı (Lap Dance), GFE (Kız arkadaş deneyimi), Öpüşme (kissing)
Extra Ücretli Servislerim (My Extra Paid Services): CIM (Ağza Boşalma), COF (Yüze Boşalma), COB (Vücuda Boşalma)
Yasaklarım (my bans): Yutma (Swallowing9, Anal Rimming (Anüs Yalama),kondomsuz seks
Hakkımda (About Me):
ROSE | İSTANBUL 
Merhabalar, ben Rose. İstanbul Beylikdüzü’nde yaşıyorum. Kendi yerim olmadığı için incall görüşme yapmıyorum.23 yaşındayım, fit ve bakımlı bir fiziğe sahibim. 1.70 boyunda, 67 kiloyum. Kendine özen gösteren, zarif ve seçici biriyim.Kalite, gizlilik ve uyum benim için ön planda. Bu yüzden iletişim kurarken saygılı ve net olmanızı rica ediyorum.
İstanbul’da seçkin ve özel anlar arayanlar için buradayım. 
İlk mesajınızda yaşınız kilonuz boyunuz ve yüz resminiz, kaç saat arasında program yapmak istediğinizi ve referanslarınızı yazmanızı rica ediyorum . Bu detayı önemseyen, iletişimi düzgün kişilerle görüşme yapıyorum.
Görüşmelerimi 5 yıldızlı otellerde gerçekleştiriyorum.
Referansı olan kişilerle, referans dahilinde outcall görüşme de yapabilirim.
Referansı olmayan kişilerle, güven oluşması açısından ilk görüşme yalnızca otelde gerçekleşmektedir.
Temiz, titiz ve bakımlı biriyim. Aynı özeni karşımdaki kişiden de beklerim.
Genital bölgesinde siğil, HPV vb. herhangi bir durum fark ettiğimde görüşmeyi sonlandırırım ve ücret iadesi yapılmaz. Bu tarz durumu olan kişilerin benimle iletişime geçmemesi rica olunur.
kısa ve acele görüşmeler bana uygun değildir bu nedenle 1 saatlik görüşme yapmıyorum.
Gizlilik benim için oldukça önemlidir, bu nedenle yüz fotoğrafı paylaşmıyorum.
Görüşmeler için önceden planlama tercih edilir. Randevu oluşturmak için en az 3–4 saat önce, tercihen 1 gün öncesinden iletişime geçilmesini rica ederim.
Pazarlık yapılmamaktadır.
Sağlık açısından kondom kullanımı zorunludur.
Anal kesinlikle yapmıyorum teklif etmeyiniz.
Taksi ücreti size aittir geliş ve dönüş.
Gecelik program yapıyorum

Şehir dışı programı yapıyorum
Duo görüşmesi yapıyorum
Uzun görüşmelerde alkol eşliğinde keyifli sohbet ve eğlenceli vakit geçirmeyi severim.

İçerik
Öpüşme ✓
Tüm pozisyonlar ✓
Birlikte duş ✓
Kız arkadaşlığı tadında ✓
Dans ✓
Programın netleşebilmesi için otel rezervasyonunun geri ödemesiz şekilde yapılmış konfirmasyonunun benimle paylaşılması rica olunur. Bu sayede programımı kesinleştirip sizi sorunsuz şekilde ağırlayabilirim.
Anlayışınız için teşekkür ederim
TELEGRAM KANALIM
Lavinia Günlükleri
İSTANBUL/AVRUPA X başka, burası başka. Daha yakın, daha filtresiz
t.me t.me
WHATSAPP NUMARAM : +62 831-8819-7874
Whatsapp hızlı iletişim için linke tıklayınız.!!
wa.me
*GÖRÜŞME YAPTIĞIM ÜYELERİN AÇTIĞI REFERANS KONULARINI GÖRMEK İÇİN AŞAĞIDAKİ LİNKE TIKLAYINIZ.!*
İsim (Name): Rose
Yaş (Age) : 23
Şehir (City) : 34 İstanbul
Semt (District) : Beylikdüzü
Boy (length): 1.68
Kilo (Weight): 67
Göğüs Ölçüsü (Chest Size): 85
Bel Ölçüsü (Write your waist measurement in numbers.): 62
Kalça Ölçüsü (Write your hip size as a number.): 95
Göz Rengi (Eye Color) : Kahverengi
Saç Rengi (Hair Color): Koyu kahve
Ten Rengi (Skin Color): Buğday ten
Vücut Tipi (Body Type) : Fit (fit)
Randevulaşma Yöntemi (Dating Type) : Anlık olarak randevu alabilirim. Sorunuz (I can make an appointment instantly. your question), 1 Gün önceden iletişime geçmelisiniz. (You must contact 1 day in advance.)
Görüşme Yeri Tercihim (My Preferred Meeting Place) : 2 Referansı olan kişiler ile görüşmelere öncelik veriyorum (2 I prioritize conversations with people with references), Outcall - Otel Görüşmesi Kabul ediyorum (Outcall - I Accept Hotel Call)
Şehir Dışı Program (Out of City Program): Evet Yapıyorum (Yes I do)
Sigara Kullanımı (Smoking): Kullanmıyorum yanımda kullanabilirsiniz. (I do not use it, you can use it with me.)
Alkol Kullanımı (Alcohol Use): Kullanıyorum yanımda kullanılmasına izin veririm. (I use it, I allow it to be used with me.)
Yabancı Dil (Foreign language) : Diğer - Açıklamada belirtiniz. (Other - Specify in description.)
Standart Servislerim (My Standard Services): O-Level (Oral sex), DFK (Deep french kissing), Kucakdansı (Lap Dance), GFE (Kız arkadaş deneyimi), Öpüşme (kissing)
Extra Ücretli Servislerim (My Extra Paid Services): CIM (Ağza Boşalma), COF (Yüze Boşalma), COB (Vücuda Boşalma)
Yasaklarım (my bans): Yutma (Swallowing9, Anal Rimming (Anüs Yalama),kondomsuz seks
Hakkımda (About Me):
Merhabalar, ben Rose. İstanbul Beylikdüzü’nde yaşıyorum. Kendi yerim olmadığı için incall görüşme yapmıyorum.23 yaşındayım, fit ve bakımlı bir fiziğe sahibim. 1.70 boyunda, 67 kiloyum. Kendine özen gösteren, zarif ve seçici biriyim.Kalite, gizlilik ve uyum benim için ön planda. Bu yüzden iletişim kurarken saygılı ve net olmanızı rica ediyorum.
Öpüşme ✓
Tüm pozisyonlar ✓
Birlikte duş ✓
Kız arkadaşlığı tadında ✓
Dans ✓
Programın netleşebilmesi için otel rezervasyonunun geri ödemesiz şekilde yapılmış konfirmasyonunun benimle paylaşılması rica olunur. Bu sayede programımı kesinleştirip sizi sorunsuz şekilde ağırlayabilirim.
Anlayışınız için teşekkür ederim
Lavinia Günlükleri
İSTANBUL/AVRUPA X başka, burası başka. Daha yakın, daha filtresiz
t.me t.me
WHATSAPP NUMARAM : +62 831-8819-7874
Whatsapp hızlı iletişim için linke tıklayınız.!!
Share on WhatsApp
WhatsApp Messenger: More than 2 billion people in over 180 countries use WhatsApp to stay in touch with friends and family, anytime and anywhere. WhatsApp is free and offers simple, secure, reliable messaging and calling, available on phones all over the world.
*GÖRÜŞME YAPTIĞIM ÜYELERİN AÇTIĞI REFERANS KONULARINI GÖRMEK İÇİN AŞAĞIDAKİ LİNKE TIKLAYINIZ.!*
Ekli dosyalar
-
WhatsApp Image 2026-05-18 at 19.06.14 (1).jpeg122.5 KB · Görüntüleme: 8,586 -
WhatsApp Image 2026-05-18 at 19.06.14 (2).jpeg88.1 KB · Görüntüleme: 8,388 -
WhatsApp Image 2026-05-18 at 19.06.14 (3).jpeg58.2 KB · Görüntüleme: 8,557 -
WhatsApp Image 2026-05-18 at 19.06.14.jpeg83.6 KB · Görüntüleme: 8,589 -
WhatsApp Image 2026-05-18 at 19.06.15 (1).jpeg96.7 KB · Görüntüleme: 8,543 -
WhatsApp Image 2026-05-18 at 19.06.15 (2).jpeg125.7 KB · Görüntüleme: 8,471 -
WhatsApp Image 2026-05-18 at 19.06.15 (3).jpeg233.5 KB · Görüntüleme: 8,345 -
WhatsApp Image 2026-05-18 at 19.06.15 (4).jpeg113.5 KB · Görüntüleme: 8,303 -
WhatsApp Image 2026-05-18 at 19.06.15 (5).jpeg158 KB · Görüntüleme: 8,171 -
WhatsApp Image 2026-05-18 at 19.06.15.jpeg106 KB · Görüntüleme: 8,658