- 16 Ağu 2021
- 19
- 66
- 37
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Evet doğru okudunuz. Kalbimi ve ruhumu onda rehin bıraktım. Parçalandım ve her bir parçamı İmge'de rehin bıraktım. Rehin bıraktım, düşler ülkemi bir daha ki "İmgelenme"ye kadar.
Bu seferki ikinci "İmgelenmem"de dün akşamki 6 saatlik bir görüşmeydi. İlk 3 saatlik incall için sözleştim. Lakin İmge'yi günce önce dondum, naif güzelliğinden ötürü. Sonra cesaretimi toparlayıp ( birazda kekeledim tabiki de
) "6 saaatlik bir görüşme yapma imkanımız varmıdır" diye sordum. İmge'de uygun olduğunu ve benimle görüşmesini 6 saatlik yapabileceğini söyledi. Ve gecemiz başladı. Görüşmemiz uzun olunca sohbet eşliğinde olması kaçınılmazdır. Ama İmge'nin güzelliği, zarif ve tatlı güzelliği sarhoş ediyor benim gibi her göreni
Çünkü İmge'nin "İmgeleme" etkisi halen devam edecek kadar kudretlidir. Yaşamayan bilemez. Yaşayan ise başka denizlerde yelken açsada İmge denizini özlem dolu bir şekilde arar sürekli. İmge'yi başka nasıl tarif etsem bilemiyorum. Çünkü kelimelerim kıfayetsiz kalıyor. Yaşamadan onunla anlayamazsınız. Kültürlü bir insan, bu yüzden sohbeti akıcı. 6 saat süremizde vakit nasıl geçiyor anlayamadım. Vücudu benim için kusursuz. Ama daha önemlisi yüz güzelliği...

Muhteşem ötesi. Harikulade bir güzellik kendisi. Bana göre kadın eski ve yeni dünyanın 8. harikasıdır. İmge'yi görünce neden 8 ile kadının eşleştiğini, neden 1. harika diye yazılmadığını anlıyorum. Çünkü sonsuzluk işaretine en çok benzeyen rakam 8'dir. "∞" ve 8. İmge'de sohbetinin güzelliğine yaramazlık dolu gülüşünü, ekleyince doyum olmuyor sohbet etmeye. Birde o ateşli öpüşmesi varya.

Herşeye bedel. Beni benden alıp götürüyor. Daha özelimizi anlatmam. Çünkü anlatsam inanmazsınız. Candan Erçetin ablamızın yorumladığı gibi "Parçalandım" Lakin ben her bir parçamı 
Rehinci İmge'ye 
bıraktım. Bence tanışıp kendiniz keşif edin derim.