Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Ekilme Randevu verip ekti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ataşehir ASYA ÖZ Çevrimdışı
3 Ağu 2025
1,218
3,506
33
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Bak üstte yazan @ŞULE BEBEK yazmış ön ödemesiz görüşme yapmıyorum diye Asya da yazsaydı ona göre yol izlerdim sırf destek olucam diye yaptığın yorum boş
Program yapmayı bilmiyorsan bu benim suçum değil. Herşeyi bizden beklemeyin 34 yaşındayım demiştin benden büyüksün hiçmi aklında kesmiyor. İki gün önce yazmışsın belki hastalandım kendi düşüncesizliğin teyid için yazman lazım belki replik oldum abi her şey olur suçunu bil yakup anla artık

forbiddenwalter Çevrimdışı
21 Nis 2023
91
182
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Yazınız tutarlı kendi içinde ama ben olsam ben böyle yaparım diyorsunuz herkes sizin gibi düşünmüyor ki düşünemez de düşünmek zorunda da değil
Selamlar.

Kimseye benim gibi düşünmek zorunda olduğunu söylediğimi zannetmiyorum. Olması gerektiği gibi kendi fikrimi belirttim, argümanlarımla değerlendirmemi sundum. Benim fikrimdir, beni bağlar. Ben kendi tecrübeme göre bunu iki taraflı bir iletişim kazası olarak değerlendirdim, burada da pek çok konuda olduğu gibi her iki taraf için de dersler olduğunu ifade ettim. Farklı düşünceler olabilir, argümanlar ve ifade biçimimiz önemlidir. Kaldı ki ben burada taraflardan biri değilim, anladığım kadarıyla siz de değilsiniz. Ama fikir beyan ediyoruz değil mi? Ne var ki bizim insanımız ekseriyetle önyargılı ve peşin hükümlü olduğu için @Ataşehir ASYA ÖZ hanımefendinin avukatı ilan edilmeme muhtemelen ramak kalmıştır. Siz üzerinize alınmayın bu arada, birileri gelir birazdan damgalar beni, seviyoruz bu işleri.

Saygılar.

4 Haz 2022
53
197
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Ben konuya %51 konu sahibi haklı olarak bakıyorum da. Pembişin "randevu verdiysem görüşmek zorunda mıyım" konusuna şöyle döneyim; elbette zorunda değilsiniz ama net randevu verip ektiğiniz durumunu değiştirmiyor. Çünkü o ana kadar zaten hiç tanımadığınız biriyle görüşmeyi iptal etmeniz başka biriyle görüşürken mesaj atmam sorun olabilir diye şeklinde bahanenizle yeterince inandırıcı değil gibi. O gün hiç görüşme almasaydınız %100 sizi haklı bulacaktım.
Konunun sonlarına doğru tehditvari yaklaşımınız isim zikretmeniz falan büyük falso.
Bence bu kadar da büyütülecek mevzu değil aslında ama dediğim gibi konu sahipi benim için %51 önde.

3 Ağu 2025
1,218
3,506
33
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Ben konuya %51 konu sahibi haklı olarak bakıyorum da. Pembişin "randevu verdiysem görüşmek zorunda mıyım" konusuna şöyle döneyim; elbette zorunda değilsiniz ama net randevu verip ektiğiniz durumunu değiştirmiyor. Çünkü o ana kadar zaten hiç tanımadığınız biriyle görüşmeyi iptal etmeniz başka biriyle görüşürken mesaj atmam sorun olabilir diye şeklinde bahanenizle yeterince inandırıcı değil gibi. O gün hiç görüşme almasaydınız %100 sizi haklı bulacaktım.
Konunun sonlarına doğru tehditvari yaklaşımınız isim zikretmeniz falan büyük falso.
Bence bu kadar da büyütülecek mevzu değil aslında ama dediğim gibi konu sahipi benim için %51 önde.
O gün hiç haber alamadım programa bir buçuk saat kala yazdı. 2 gün hiç yazmadı tanımıyorum sözünde duran birimi bilmiyorum valla ben kendimi suçlu bulmuyorum ki bugün anladımki çokta iyi olmuş böyle bir insanla iyiki program olmamış. Aynı program siz yapsanız iki önce yazmışsın gün içi bir sorulmazmı program için bir değişiklik varmı diye ?

Zampara_man

Normal Üye
7 Eki 2022
21
29
34
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Eyvallah anlayanlar çıkıyor

3 Ağu 2025
1,218
3,506
33
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Selamlar.

Kimseye benim gibi düşünmek zorunda olduğunu söylediğimi zannetmiyorum. Olması gerektiği gibi kendi fikrimi belirttim, argümanlarımla değerlendirmemi sundum. Benim fikrimdir, beni bağlar. Ben kendi tecrübeme göre bunu iki taraflı bir iletişim kazası olarak değerlendirdim, burada da pek çok konuda olduğu gibi her iki taraf için de dersler olduğunu ifade ettim. Farklı düşünceler olabilir, argümanlar ve ifade biçimimiz önemlidir. Kaldı ki ben burada taraflardan biri değilim, anladığım kadarıyla siz de değilsiniz. Ama fikir beyan ediyoruz değil mi? Ne var ki bizim insanımız ekseriyetle önyargılı ve peşin hükümlü olduğu için @Ataşehir ASYA ÖZ hanımefendinin avukatı ilan edilmeme muhtemelen ramak kalmıştır. Siz üzerinize alınmayın bu arada, birileri gelir birazdan damgalar beni, seviyoruz bu işleri.

Saygılar.
Canım anlamayan insanlarla konuşmak boşuna Adaletli yaklaşımın için teşekkürler 🙏😘

12 Şub 2022
233
288
49
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Öncelikle geçmiş olsun sana, İlk önce program randevu yaptın. Ertesi gün programın öğleden sonra ise öğlene doğru. Tekrardan yazarsın ya da randevu oluşturdun programı yaptın herşeyi konuşursun en son netleşir. Konum istersin. Herşey netleşmiş olur. 2 saat kala konum istenmez.Yani sağlık sıkıntısı olur ölüm kalım acil bir durum olur 2 taraf içinde geçerli bu durum haber vermek iyidir 2. İse WhatsApp yazışmaları @Ataşehir ASYA ÖZ hanım atmış dikkatimi çekti. Ben o adamdan önce randevu aldım onu iptal edin denmez kabaca ve emir vermiş gibi olur. Biraz daha kibar yazmakta fayda var.Asya hanımefendi sizden haber gelmeyince programı oluşturmuş. Sonuç olarak iletişim önemli yolun açık olsun kardeş amacım savunmak değil nacizhane fikrimi söylemek
Iki saat once konum alınmazin yazili bir kuralı mi var? Bal gibi de iki saat kala konum alınır.

1 Ağu 2021
54
76
38
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Teyitleşmek önemli. Sabah günaydın denir ve öğleden sonra konum için yazılacağı söylenir, öğleden sonra konum istenir, konuma yaklaşırken geç kalınacaksa tekrar yazılır. iletişim şart. daha ilk mesajda iletişim yolunun açık olduğu karşı tarafa bildirilmeli. He evliysen de bir zaman aralığı belirlersin iletişim için karşı taraf ona göre hareket eder. geçmiş olsun. bu da bir tecrübe oldu sizin için.

3 Ağu 2025
1,218
3,506
33
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Bu zeka dolu cevabınız sonrası müsadenizle yerin dibine giriyorum 🤣🤣🤣🤣 siz haphaklıymışsınız 🤣🤣🤣 kusuruma

Teyitleşmek önemli. Sabah günaydın denir ve öğleden sonra konum için yazılacağı söylenir, öğleden sonra konum istenir, konuma yaklaşırken geç kalınacaksa tekrar yazılır. iletişim şart. daha ilk mesajda iletişim yolunun açık olduğu karşı tarafa bildirilmeli. He evliysen de bir zaman aralığı belirlersin iletişim için karşı taraf ona göre hareket eder. geçmiş olsun. bu da bir tecrübe oldu sizin için.
Teşekkür ederim canım 😘😘

man034 Çevrimdışı

man034

0
19 Ara 2009
116
142
Cinsiyetiniz nedir?
Iki tarafa da geçmiş olsun, konuyu açan arkadaş kendi cephesinden görüşemediği için kızgın ki bu da normal bir durum ama öte taraftan @asyaataşehir de haklı olarak teyit alamadığı için iptal etmiş ve konu bence çok gereksiz uzamış. Arkadaşın biri konuyu açandan çok her şeye cevap yetiştirmeye çalışmış ki bu da çok nahoş bir durum.

Elnesri Çevrimdışı
11 Mar 2025
429
485
41
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Şimdi sayısız yazıyı okuduk tamam herkesin kendince bir bakışı var. Haklı haksız demeyelim lakin şunu sormak lazım @Ataşehir ASYA ÖZ hanıma..
İki gün evvelinden alınan randevuya teyitlesme süreniz veya buna fikriniz nedir?.. şahıs iki saat kala yazmış size siz tahmin ediyorum ki belki de 3/4 saat evvel o saatlere ön ödemeli programınızı aldiniz..
Şahsi fikrim bu arkadaş size 4 saat önce bile yazsa bence bu görüşmeyi yapamayacakti.. bu fikrim beni bağlar..suçlama anlamında söylemiyorum ama sozlesilmis ve bence partnerin referansini da sormussunuzdur böylesi bir on görüşme neticesinde randevuyu verdiğiniz kişinin iki saat kala geliyorum demesi bence abes deil.
Fakat o sırada çoktan ön ödeme alınmış randevu verilmiş bir baskasina. Yılların zamparasi olarak diyorum ki bence zaten bu arkadaş sabahtan şansımı kaybetmiş..
O yüzden ben sizin aceleci veya ne bileyim belki de özensiz davrandığınizi düşünüyorum.
Fakat üslup ve yazı anlamında hak ettiğinizden daha sert eleştirilmişsiniz biraz daha nezaket beyler🙏🙏🙏

10 May 2026
54
34
49
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Talihsiz olmuş.
İki taraf da kendi açısından olaya bakıyor.
Gün ve saatte anlaşıldıysa ayrıca teyit etmeye gerek kalmamalı. Teyit ya da ön ödeme isteniyorsa da profilde belirtilmeli. Bunu yapmak zor değil. Sadece bir iki cümle eklenecek. Herkes herşeyi bilemeyebilir. Tecrübeli olanın tecrübesi olmayana yol göstermesi işleri kolaylaştırır.
Buradan bir genelleme yapacağım ama hak vereceğinizi düşünüyorum.
Genel olarak bu topraklarda iş yapacaksan, her şeyi bileceksin, her şeyi düşüneceksin ve her zaman işini takip edip karşı tarafı dürteceksin.
Hepimize ders olsun.

Dalgic34 Çevrimdışı
21 Ara 2021
84
151
52
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Şimdi sayısız yazıyı okuduk tamam herkesin kendince bir bakışı var. Haklı haksız demeyelim lakin şunu sormak lazım @Ataşehir ASYA ÖZ hanıma..
İki gün evvelinden alınan randevuya teyitlesme süreniz veya buna fikriniz nedir?.. şahıs iki saat kala yazmış size siz tahmin ediyorum ki belki de 3/4 saat evvel o saatlere ön ödemeli programınızı aldiniz..
Şahsi fikrim bu arkadaş size 4 saat önce bile yazsa bence bu görüşmeyi yapamayacakti.. bu fikrim beni bağlar..suçlama anlamında söylemiyorum ama sozlesilmis ve bence partnerin referansini da sormussunuzdur böylesi bir on görüşme neticesinde randevuyu verdiğiniz kişinin iki saat kala geliyorum demesi bence abes deil.
Fakat o sırada çoktan ön ödeme alınmış randevu verilmiş bir baskasina. Yılların zamparasi olarak diyorum ki bence zaten bu arkadaş sabahtan şansımı kaybetmiş..
O yüzden ben sizin aceleci veya ne bileyim belki de özensiz davrandığınizi düşünüyorum.
Fakat üslup ve yazı anlamında hak ettiğinizden daha sert eleştirilmişsiniz biraz daha

Fakat üslup ve yazı anlamında hak ettiğinizden daha sert eleştirilmişsiniz biraz daha nezaket beyler🙏🙏🙏
Birkaç kelime yazacaktım cevabını görünce vazgeçtim yazmaktan bu cevabın üstüne yazılacak bir şey yok yillarin Zamparası oldugun belli konuyu çok iyi analiz etmişsin tebrik ederim

ENTER Çevrimdışı

ENTER

0
21 May 2009
1,173
981
Cinsiyetiniz nedir?
Burada iyi niyeti mi aramak lazım
Sizin başınıza gelseydi kaç gün öncesinden plan yapıyorsun randevu alıyorsun güzel bir vakit geçirmek için
Ve bu şekilde iptal olıyor siz ne hissedersiniz
İyi niyet mi arardınız yoksa uğradığınız haksızlığı dile mi getiridiniz
Yaşadığınız sıkıntıyı paylaşmanıza bir sözüm yok. Yaşadığınız zorluğu da anlıyorum. Ama karşı taraf da özür dileyerek yanlış anlaşılmadan dolayı kendisine düşen üzüntüyü dile getirmiş. Şirretlik yaparak üste çıkıp, hakaret etmemiş

Dhdhhdhdhd Çevrimdışı
2 Haz 2009
10,704
11,511
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Üstad ..

Kendin yazdın kendin oynadın 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣👏🏻👏🏻👏🏻🤗👏🏻

Kişilerin fikirlerini analiz etmişsin . Eyvallah
Bence @Ataşehir ASYA ÖZ gayet samimi olarak beyefendinin aramayacağını düşünmüş . Ve hayat akışına devam etmeye çalışmış dediğin gibi bir durum olsa idi . Hastayım kusura bakma dese nasıl ispat edilecek . Varsayımın eğer referans yazılır ise zaman zaman tarih belirtmeden yaz diye ricalar alıyoruz hepimiz doğru mu ?
Bence iletişim problemi olmuş .
Ve zaten forumdaş da zamanını hemen değerlendirebilmiş ne mutlu ona ki değerlendirmiş ve mağdur olmamış .
Bence @Ataşehir ASYA ÖZ art niyet ile yapmış olsa idi direk dürüstçe sen aramayacaksın zannettim ben de görüşme aldım demek yerine farklı bir bahane de üretebilirdi hayatın içinden .

Bu da benim fikrim saygılar olsun .

Dhdhhdhdhd Çevrimdışı
2 Haz 2009
10,704
11,511
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Dhdhhdhdhd Çevrimdışı
2 Haz 2009
10,704
11,511
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Tüm sayfalar yüklendi.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar