Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Ekilme Randevu verip ekti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Zampara_man

Normal Üye
7 Eki 2022
21
29
34
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
İki gün öncesinden @Ataşehir ASYA ÖZ ' den 23 temmuz için randevu aldım ama o gün geldiğinde "ya ben başkasınada randevu verdim ondan ön ödeme aldım onu kabul etmek zorundayım" dedi. Ekti beni Sonrada bana diyorki sen öğlen arayıp teyit etmedin ön ödeme yapmadın eğer senin böyle bir kıstasların varsa görüşme başında söyleseydin bende ona göre davranırdım. izinde olduğum için erkenden randevu alayım sürpriz olmasın dedik.fiyasko ile sonuçlandı. @Joker

Pasa37 Çevrimdışı

Pasa37

0
28 Kas 2018
1,449
1,472
Cinsiyetiniz nedir?
Mesajlaşmaların ekran görüntülerini eklerseniz daha net sonuçta bağlanır sanırım

master1710 Çevrimdışı
12 Eyl 2023
832
840
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
İki gün öncesinden @Ataşehir ASYA ÖZ ' den 23 temmuz için randevu aldım ama o gün geldiğinde "ya ben başkasınada randevu verdim ondan ön ödeme aldım onu kabul etmek zorundayım" dedi. Ekti beni Sonrada bana diyorki sen öğlen arayıp teyit etmedin ön ödeme yapmadın eğer senin böyle bir kıstasların varsa görüşme başında söyleseydin bende ona göre davranırdım. izinde olduğum için erkenden randevu alayım sürpriz olmasın dedik.fiyasko ile sonuçlandı. @Joker
Geçmiş olsun.

Pasa37 Çevrimdışı

Pasa37

0
28 Kas 2018
1,449
1,472
Cinsiyetiniz nedir?
Konu ve kişiden bağımsız ön ödeme, kampanya vs. de de bazen ötelemeler oluyordu. Paraya sıkıştım,normal görüşme almam lazım günümü kapattırsın vs. diyenlere de rastladım zamanında 🙂

Dhdhhdhdhd Çevrimdışı
2 Haz 2009
10,704
11,511
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Öncelikle geçmiş olsun .

Aslında anladığım kadarı ile bunun adı ekilme değil hatlar karışmış .

Sayfasından hatırlamıyorum ön ödeme şartı var mı ?

Ama ön ödeme aldığı birisi ile görüşmüş olması iyi bir şey siz netleşmişmiydiniz .
Günü yada saati de karıştırmış olabilir ..

Heeee bunların hiç birisi beni bağlamaz da diyebilirsiniz .

Zampara_man

Normal Üye
7 Eki 2022
21
29
34
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Öncelikle geçmiş olsun .

Aslında anladığım kadarı ile bunun adı ekilme değil hatlar karışmış .

Sayfasından hatırlamıyorum ön ödeme şartı var mı ?

Ama ön ödeme aldığı birisi ile görüşmüş olması iyi bir şey siz netleşmişmiydiniz .
Günü yada saati de karıştırmış olabilir ..

Heeee bunların hiç birisi beni bağlamaz da diyebilirsiniz .
Evet tabiki 4 saat akşam 19.00 23.00 arası hatta ilk görüşme diye otel ayarlayacaktım referanslara sordu sonra evine davet etti

Dhdhhdhdhd Çevrimdışı
2 Haz 2009
10,704
11,511
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Ataşehir ASYA ÖZ Çevrimdışı
3 Ağu 2025
1,218
3,507
33
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Evet iki gün önce program yaptık ama program olucagı gün son bir saate kadar sizden haber alamadım. Evli olanlar oluyor ben yazıp zor durumda bırakmak istemediğim için yazamadım sizde teyid için bir kaç saat öncesi yazmadınız. Genelde en az 4-5 saat öncesi teyid amaçlı yazılıyor bende programdan emin oluyorum. Kusura bakmayın sizin hatanız olmasına rağmen buraya yazabilmişsiniz. 19.00 program için 16 ya kadar haber bekledim yazan olmadı bende gelmeyecek zannedip başka program aldım. Yazışmaları bende atabilirim hepsi duruyor ön ödeme ben almadım ama en azından haber almam gerekiyor.

Son düzenleme:

Zampara_man

Normal Üye
7 Eki 2022
21
29
34
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Sağol
Evet iki gün önce program yaptık ama program olucagı gün son bir saate kadar sizden haber alamadım. Evli olanlar oluyor ben yazıp zor durumda bırakmak istemediğim için yazamadım sizde teyid için bir kaç saat öncesi yazmadınız. Genelde en az 4-5 saat öncesi teyid amaçlı yazılıyor bende programdan emin oluyorum. Kusura bakmayın sizin hatanız olmasına rağmen buraya yazabilmişsiniz.
Ben niye yazayım ilk kez görünüyorum kaç defa böyle randevu aldım. Hem zaten oluşturulmuş bir randevu için niye teyit alayım zaten acil işi çıkan yazıp söyler, buradaki herkes randevuları ikili muhabbete güvenerek alıyor. Eğer sizin güven sorununuz varsa profil açıklama kısmınızı güncelleyin

3 Ağu 2025
1,218
3,507
33
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Sağol

Ben niye yazayım ilk kez görünüyorum kaç defa böyle randevu aldım. Hem zaten oluşturulmuş bir randevu için niye teyit alayım zaten acil işi çıkan yazıp söyler, buradaki herkes randevuları ikili muhabbete güvenerek alıyor. Eğer sizin güven sorununuz varsa profil açıklama kısmınızı güncelleyin
Ben de birçok kere ekildiğim için 4-5 saat öncesinden En azından teyit amaçlı yazmanızı bekledim ve yazmanız da gerekiyordu bu tarz programlar bu şekilde ilerliyor Çünkü Herkes böyle yapıyor ancak ekip gelmeyecek olanlardan hiç haber alamıyoruz. Ben de ilk defa Program yapmıyor rum programı nasıl yapıldığını ilerleyişi biliyorum.

emirozsoy Çevrimdışı
13 Ağu 2024
249
199
34
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Sanırım bir iletişim problemi olmuş iki taraf için de üzücü bir durum geçmiş olsun (teyitleşmek de önemli ama böyle uzun zaman önce alınan randevularda şahsen ben her zaman görüşme saatinden 3-4 saat önce teyitleşiyorum)

20 Ocak 2016
27
40
Cinsiyetiniz nedir?
Net bir şekilde konuyu açan arkadaş haklı burada 😄 randevu netleştikten sonra tekrar birşey yazmaya gerek olduğunu düşünmüyorum. Farklı bir durum olursa zaten iletişime geçilir. geçmiş olsun diyelim.

Zampara_man

Normal Üye
7 Eki 2022
21
29
34
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Yazışmalarda bu şekilde ben bu güne kadar asla randevuma Saygısızlık yapmadım görüntülerde saat görünüyor beyfendi o saate kadar aramadı teyid için haber alamadım
Yav iyide niye arayayım zaten randevu oluştururken anlaştık. Peki sen 2. Randevuyu olustururken bana neden yazmadın kesin mi geliyormusun diye şimdi bana deme evlimisin bilmiyordum yazmadım bu işi yapan evliyse o onun sorunu, mağdur eden sensin tereyağı gibi üste çıkmaya çalışıyorsun

20 Kas 2025
181
209
36
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Geçmiş olsun öncelikle
İlk randevuyu oluşturduktan sonra o gün tekrardan haberleşiriz teyitleşiriz diye iletildi mi size

Zampara_man

Normal Üye
7 Eki 2022
21
29
34
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Geçmiş olsun öncelikle
İlk randevuyu oluşturduktan sonra o gün tekrardan haberleşiriz teyitleşiriz diye iletildi mi size
Hayır sorunda o zaten öyle birşey demedi, profilinde de yazmıyor. Bende 2 saat kala konum ve daire no istedim ona göre yola çıkayım diye, o ise başka görüşme aldım dedi

3 Ağu 2025
1,218
3,507
33
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Yav iyide niye arayayım zaten randevu oluştururken anlaştık. Peki sen 2. Randevuyu olustururken bana neden yazmadın kesin mi geliyormusun diye şimdi bana deme evlimisin bilmiyordum yazmadım bu işi yapan evliyse o onun sorunu, mağdur eden sensin tereyağı gibi üste çıkmaya çalışıyorsun
Evlisin demedim evli olanlar var ben yazamıyorum insanları riske atmamak için. Mesajları ilettim 17.30 a kadar haber vermediniz ben nereden bileyim gelicekmisin gelmeyecekmisin. Bence siz hatanızı kabul etmek istemiyorsunuz. Ayrıca program iptal et emri vaki tavırlar hiç sevmediğim şeyler. Şuda var sizinle program almak zorunda da değilim bu yapıda biri oldugynuz bilseydim baştan almazdım. Diğerleri evliyse onun sorunu falan bencilce konuşma tarzı hiç yakışmıyor. Sizden özür falan dileyeceğim sanmayın sizde özür dilerseniz kabul etmeyeceğim bilmenizi istiyorum. Kendi hatanız benim hatam yok dahada cevabım yok iyi günler

20 Kas 2025
181
209
36
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Hayır sorunda o zaten öyle birşey demedi, profilinde de yazmıyor. Bende 2 saat kala konum ve daire no istedim ona göre yola çıkayım diye, o ise başka görüşme aldım dedi
Geçmiş olsun demekten başka ne yapılabilir ki
Yapılması gereken nedir ki
Pembişin attığı SS lere baktım yine de siz haklısınız 2 saat öncesinden haber etmişsiniz
Ama kimisi randevu günü erkenden tekrar teyit istiyor kimisi tekrar yazınca darlamak olarak algılıyor garip bir hal alıyor işler
İlk randevu oluşturulurken konuşmak gerekli sanırım o gün tekrar iletişime geçelim diye

Zampara_man

Normal Üye
7 Eki 2022
21
29
34
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Evlisin demedim evli olanlar var ben yazamıyorum insanları riske atmamak için. Mesajları ilettim 17.30 a kadar haber vermediniz ben nereden bileyim gelicekmisin gelmeyecekmisin. Bence siz hatanızı kabul etmek istemiyorsunuz. Ayrıca program iptal et emri vaki tavırlar hiç sevmediğim şeyler. Şuda var sizinle program almak zorunda da değilim bu yapıda biri oldugynuz bilseydim baştan almazdım. Diğerleri evliyse onun sorunu falan bencilce konuşma tarzı hiç yakışmıyor. Sizden özür falan dileyeceğim sanmayın sizde özür dilerseniz kabul etmeyeceğim bilmenizi istiyorum. Kendi hatanız benim hatam yok dahada cevabım yok iyi günler
Sen benim programı iptal ederken sorun yok ama ben sana onun programını iptal et ilk ben randevu aldım diyince sorun oluyor tabi tabi, hâlâ tek bir cümlenin arkasına sığınıyorsun bana öğlen yazmadın teyit etmedin, bunu ben senden görüşme istediğimde senin bana bak iki gün önce randevu alıyorsun görüşme günü öğlen bi yaz teyit et diye senin belirtlen lazım 2. Olarak burada herkes bu işi para için yapıyor kimse babasının hayrına yapmıyor o yüzden kimseye empati yapmak zorunda değilim. Evli veya bekar bu işi yapıyorsa kılıfına uydursun kardeşim yok işte geç yazmadım uygun olmaz yok işte öğlen yazmadım eşi görür banane kardeşim burda eşini aldatıyorsa o onun sorunu burda kimse ahlak bekçiliği yapmıyor burada herkes para karşılığı hizmet alıyor sende net ol ön ödemeyi gördüm seni ektim yeni randevu aldım de.

3 Ağu 2025
1,218
3,507
33
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Sen benim programı iptal ederken sorun yok ama ben sana onun programını iptal et ilk ben randevu aldım diyince sorun oluyor tabi tabi, hâlâ tek bir cümlenin arkasına sığınıyorsun bana öğlen yazmadın teyit etmedin, bunu ben senden görüşme istediğimde senin bana bak iki gün önce randevu alıyorsun görüşme günü öğlen bi yaz teyit et diye senin belirtlen lazım 2. Olarak burada herkes bu işi para için yapıyor kimse babasının hayrına yapmıyor o yüzden kimseye empati yapmak zorunda değilim. Evli veya bekar bu işi yapıyorsa kılıfına uydursun kardeşim yok işte geç yazmadım uygun olmaz yok işte öğlen yazmadım eşi görür banane kardeşim burda eşini aldatıyorsa o onun sorunu burda kimse ahlak bekçiliği yapmıyor burada herkes para karşılığı hizmet alıyor sende net ol ön ödemeyi gördüm seni ektim yeni randevu aldım de.
Asla öyle bir şey yok sizden kazancım daha fazla eger para söz konusu olsa 2 saat değil 4 saat program seçer ön ödeme atanın ödemesini iade edebilirdim. Kimle program alacağıma ben karar veririm ve iki saat kala iptal etme hakkım var iptal ettim ben bir saat kala iptal edenleri bile anlayışla karşılıyorum. Pişman asla değilim.

MrBloom Çevrimdışı
27 Eyl 2025
152
295
47
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Konu sizler bir saat kala bile iptal edebiliyorsunuz biz neden edemiyoruz. Mecburmuyuz anlamadım.
Konu şu ki; bizler 1 saat kala iptal ettiğimizde ekmiş oluyoruz ve meşhur wapp gruplarına "ekiyor" diye kaydediliyoruz. Siz ise 2 saat öncesinde iptal hakkınız! olduğunu bile söylüyorsunuz. Biraz sıkışınca da "sizinle görüşmek zorunda değilim" argümanıyla yine haklı çıkıyorsunuz.
Üstadın da dediği gibi
"Nerden baksan tutarsızlık..."

3 Ağu 2025
1,218
3,507
33
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Adam randevuyu 2 gün önceden alıyor. Programa 2 saat kala yazıyor. Sonuç "sizinle görüşmek zorunda değilim. Öğlen yazsaydın, ikindi yazsaydın"
🤷 Geçmiş olsun 🤷
Ben yazamam onun yazmasını beklerim medeni durumu hakkında bilgim olmadıgı için. 2 saat kala iptal de olabiliyor siz neden bunu anlayamıyoruz

3 Ağu 2025
1,218
3,507
33
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
ZimaBlue Çevrimdışı
25 Tem 2020
1,173
1,379
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
"Ben o adamdan önce randevu aldım, onu iptal edin"

Nedense güldürdü bu beni 😅

Teknik olarak arkadaş haklı görünse de forumun yazılı olmayan kuralıdır tekrar bir teyit almak. Haaa zaten randevu oluşmuş, neyin teyidi derseniz de haklısınız, bence de öyle.

ENTER Çevrimdışı

ENTER

0
21 May 2009
1,175
982
Cinsiyetiniz nedir?
Yazışmalarda bu şekilde ben bu güne kadar asla randevuma Saygısızlık yapmadım görüntülerde saat görünüyor beyfendi o saate kadar aramadı teyid için haber alamadım
Mesajları okuyunca @Ataşehir ASYA ÖZ hanımın kötü niyetinin olmadığı anlaşılıyor. Hem başka randevu almasının gerekçesini yazmış hem de özür dilemiş. Karşılıklı beklentiler konusunda anlaşmazlık söz konusu o kadar.

forbiddenwalter Çevrimdışı
21 Nis 2023
93
185
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Teyitleşmek çok önemli. Ben aynı güne ayarlanmamış her randevumda, eğer partnerim demez ise, son mesajımda mutlaka "yarın teyitleşiriz" yazarım, ve ertesi gün teyitleşirim, karşı tarafın yazmasına mahal vermeden teyit için yazarım, hem gizlilik hem de prensip. Burada @Ataşehir ASYA ÖZ şu açıdan haklı ; yazmak istemez, bu işlere dün girmemiş olan herkes de bunu bilir. Evlilik, gizlilik gibi gibi birçok durumdan dolayı partnerler asla kendi mesaj atmaz, birkaç saat geç görünce bile yazmaz. @Zampara_man arkadaş da mağdur mu? Evet mağdur. Ama buna anca talihsizlik derim ben, karşılıklı iletişim sorunu. Ben her şeyden ders çıkarmaya çalışırım, bu tam öyle bir şey.

Dipnot: @Ataşehir ASYA ÖZ hanımefendiyi tanımam, kendisi beni hiç tanımaz. Bir gün umarım tanışırız ve kaynaşırız, o ayrı. Konuya nötr yaklaşsam da beni şimdi avukat diye etiketlemek isteyen olursa diye bunu belirtmek istedim.

Saygılar ve sevgiler.

20 Kas 2025
181
209
36
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Mesajları okuyunca @Ataşehir ASYA ÖZ hanımın kötü niyetinin olmadığı anlaşılıyor. Hem başka randevu almasının gerekçesini yazmış hem de özür dilemiş. Karşılıklı beklentiler konusunda anlaşmazlık söz konusu o kadar.
Burada iyi niyeti mi aramak lazım
Sizin başınıza gelseydi kaç gün öncesinden plan yapıyorsun randevu alıyorsun güzel bir vakit geçirmek için
Ve bu şekilde iptal olıyor siz ne hissedersiniz
İyi niyet mi arardınız yoksa uğradığınız haksızlığı dile mi getiridiniz

3 Ağu 2025
1,218
3,507
33
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Teyitleşmek çok önemli. Ben aynı güne ayarlanmamış her randevumda, eğer partnerim demez ise, son mesajımda mutlaka "yarın teyitleşiriz" yazarım, ve ertesi gün teyitleşirim, karşı tarafın yazmasına mahal vermeden teyit için yazarım, hem gizlilik hem de prensip. Burada @Ataşehir ASYA ÖZ şu açıdan haklı ; yazmak istemez, bu işlere dün girmemiş olan herkes de bunu bilir. Evlilik, gizlilik gibi gibi birçok durumdan dolayı partnerler asla kendi mesaj atmaz, birkaç saat geç görünce bile yazmaz. @Zampara_man arkadaş da mağdur mu? Evet mağdur. Ama buna anca talihsizlik derim ben, karşılıklı iletişim sorunu. Ben her şeyden ders çıkarmaya çalışırım, bu tam öyle bir şey.

Dipnot: @Ataşehir ASYA ÖZ hanımefendiyi tanımam, kendisi beni hiç tanımaz. Bir gün umarım tanışırız ve kaynaşırız, o ayrı. Konuya nötr yaklaşsam da beni şimdi avukat diye etiketlemek isteyen olursa diye bunu belirtmek istedim.

Saygılar ve sevgiler.
Çok teşekkür ederim çok dogru yazmışsınız sizin gibi olgun bilinçli insanların oldıgunu bilmek güzel Saygı duydum.

Tabaddon Çevrimdışı
21 Mar 2021
135
118
37
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Konuyu açan arkadaş iptal edilmeye karşı tepkili, bu durumu anlarım. Evli olmadığını veya kendisine mesaj atılabileceğini belirtmediği için haksız. Zira neden mesajla haber vermedin diye tepki gösterdiği için haksız. Asya mesaj atmama konusunda haklı, evli olsa ve mesaj atmış olsa burada linçe uğrardı neden mesaj atıyorsun diye. İptal etme konusunda haksız, randevu oluşurken o gün tekrar konuşuruz öğlene kadar vb diye belirtmediği için. İletişim herşeydir keşke en başında ikiniz de birbirinize net olsaydınız istekler talepler konusunda. Ben incall görüşmediğim için ilerleyişe hakim değilim, otele erken gider haber veririm genelde ve ilk mesajımda dilediğiniz an mesaj atabilirsiniz diye özellikle belirtirim. İki taraf için de üzücü ancak ileride oluşturulacak randevular için tecrübe dersi olmuş diye yorumluyorum.

20 Kas 2025
181
209
36
Cinsiyetiniz nedir?
Bay

Saygılar ve sevgiler.
Yazınız tutarlı kendi içinde ama ben olsam ben böyle yaparım diyorsunuz herkes sizin gibi düşünmüyor ki düşünemez de düşünmek zorunda da değil

Zampara_man

Normal Üye
7 Eki 2022
21
29
34
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Etmedim haber vermediği için by durum yaşandı. Ben programına duyarlı insanları tercih ediyorum. Bir kaç saat öncesi haber veren bir aksilik yok değilmi akşamki program için deyip bilgi almasını bekledim herkes öyle yapıyor çünkü. Benim hatam değil kendi hatası her şeyde de bir hayır vardır İyi ki de olmamış aslında
O zaman profiline yaz demi erken randevu alan görüşme günü içinde teyit etsin diye ben nereden bileyim senin böyle takıntılı olduğunu. İyikide olmamış sen ekince forumdan hayal su ile görüştüm çokta güzel geçti, herkes sana referansda iyi yazınca sorun yok böyle durum yaşanınca mesaj yağmuruna tutuyon neyse profiline randevu oluşturmak isteyenler senin her an iptal edip karşı tarafa bilgi vermeyip 2 saat kala iptal hakkı olduğunu biliyordur umarım @Joker bizde Asya gibi böyle bir hak istiyoruz 2 saat kala iptal

3 Ağu 2025
1,218
3,507
33
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Konuyu açan arkadaş iptal edilmeye karşı tepkili, bu durumu anlarım. Evli olmadığını veya kendisine mesaj atılabileceğini belirtmediği için haksız. Zira neden mesajla haber vermedin diye tepki gösterdiği için haksız. Asya mesaj atmama konusunda haklı, evli olsa ve mesaj atmış olsa burada linçe uğrardı neden mesaj atıyorsun diye. İptal etme konusunda haksız, randevu oluşurken o gün tekrar konuşuruz öğlene kadar vb diye belirtmediği için. İletişim herşeydir keşke en başında ikiniz de birbirinize net olsaydınız istekler talepler konusunda. Ben incall görüşmediğim için ilerleyişe hakim değilim, otele erken gider haber veririm genelde ve ilk mesajımda dilediğiniz an mesaj atabilirsiniz diye özellikle belirtirim. İki taraf için de üzücü ancak ileride oluşturulacak randevular için tecrübe dersi olmuş diye yorumluyorum.
İletişim sorunu oldu evet. Çok teşekkür ederim desteğiniz için dogru bir yaklaşım olmuş
whatsaptaki yazışmalarda kötü niyet yok ama komik durum mesajlarda özür dileyip burada sizden özür dilemeyeceğim diyip üste çıkması konu açıldı diye kızdı sanırım
Üste çıkmak değil ben programlarımı iletişim kurarak yapıyorum. Benim hatam kadar hatası olmasına rağmen özür diledim dün ama bugün bu kabalıgından sonra tabiki özür dilemem. Haber mutlaka verilmeli her gün mutlaka bir kere ekiliyoruz madur olmamak adına program aldım. Şeyde diyebilirdim hastalandım farklı bir şey oldu dogru olanı söyledim hatalı değilim. Ve özrünü bile kabul etmeyeceğim

Tabaddon Çevrimdışı
21 Mar 2021
135
118
37
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
O zaman profiline yaz demi erken randevu alan görüşme günü içinde teyit etsin diye ben nereden bileyim senin böyle takıntılı olduğunu. İyikide olmamış sen ekince forumdan hayal su ile görüştüm çokta güzel geçti, herkes sana referansda iyi yazınca sorun yok böyle durum yaşanınca mesaj yağmuruna tutuyon neyse profiline randevu oluşturmak isteyenler senin her an iptal edip karşı tarafa bilgi vermeyip 2 saat kala iptal hakkı olduğunu biliyordur umarım @Joker bizde Asya gibi böyle bir hak istiyoruz 2 saat kala iptal
@Hazal Su görüşmüşsün, Hayal diyorsun adına. Güzel diyorsun, ona referans açmadan olumsuzu açıyorsun. Bazen insanlar kendi kendine yapıyor diye üzülmüyorum açıkcası... Yazdığın şu yazı da komik oldu, gereksizdi. Neyse konuya daha fazla mesaj atmak gereksiz.

Zampara_man

Normal Üye
7 Eki 2022
21
29
34
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
@Hazal Su görüşmüşsün, Hayal diyorsun adına. Güzel diyorsun, ona referans açmadan olumsuzu açıyorsun. Bazen insanlar kendi kendine yapıyor diye üzülmüyorum açıkcası... Yazdığın şu yazı da komik oldu, gereksizdi. Neyse konuya daha fazla mesaj atmak gereksiz.
Herşey referans ise şimdi yazıyorum

mertcan_8355 Çevrimdışı
29 Haz 2025
150
143
43
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Teyitleşme o gün için sabahtan yapılır ki randevu zaten 2/3 gün önceden alınıyor .o gün teyitleşilir ve randevu saati yaklaşırken konum istenir.

3 Ağu 2025
1,218
3,507
33
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Evet ben böyle program Alıyorum bilinçli insanlarda zaten ben söylemeden haber veriyor bende onlarla görüşmeyi tercih ediyorum.

Oktayca Çevrimdışı

Oktayca

Gecenin karanlık gölgesindeyiz. ✌️
29 Ağu 2021
3,524
3,049
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Öncelikle geçmiş olsun sana, İlk önce program randevu yaptın. Ertesi gün programın öğleden sonra ise öğlene doğru. Tekrardan yazarsın ya da randevu oluşturdun programı yaptın herşeyi konuşursun en son netleşir. Konum istersin. Herşey netleşmiş olur. 2 saat kala konum istenmez.Yani sağlık sıkıntısı olur ölüm kalım acil bir durum olur 2 taraf içinde geçerli bu durum haber vermek iyidir 2. İse WhatsApp yazışmaları @Ataşehir ASYA ÖZ hanım atmış dikkatimi çekti. Ben o adamdan önce randevu aldım onu iptal edin denmez kabaca ve emir vermiş gibi olur. Biraz daha kibar yazmakta fayda var.Asya hanımefendi sizden haber gelmeyince programı oluşturmuş. Sonuç olarak iletişim önemli yolun açık olsun kardeş amacım savunmak değil nacizhane fikrimi söylemek

Zampara_man

Normal Üye
7 Eki 2022
21
29
34
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Teyitleşme o gün için sabahtan yapılır ki randevu zaten 2/3 gün önceden alınıyor .o gün teyitleşilir ve randevu saati yaklaşırken konum istenir.
Bak bazı kızlar diyorki anlık veya gün içinde randevu alıyorum bazıları ise 1 gün 2 gün 3 gün önceden randevu alıyorum diye peki bunu yazıp niye (görüşme günü teyit için yazın ) diye not düşmüyorlar ? Ben nereden bileyim öyle kafada olduğunu "görüşme günü yazıyorlar" niye herkesi aynı kefeye koyuyon

3 Ağu 2025
1,218
3,507
33
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Öncelikle geçmiş olsun sana, İlk önce program randevu yaptın. Ertesi gün programın öğleden sonra ise öğlene doğru. Tekrardan yazarsın ya da randevu oluşturdun programı yaptın herşeyi konuşursun en son netleşir. Konum istersin. Herşey netleşmiş olur. 2 saat kala konum istenmez.Yani sağlık sıkıntısı olur ölüm kalım acil bir durum olur 2 taraf içinde geçerli bu durum haber vermek iyidir 2. İse WhatsApp yazışmaları @Ataşehir ASYA ÖZ hanım atmış dikkatimi çekti. Ben o adamdan önce randevu aldım onu iptal edin denmez kabaca ve emir vermiş gibi olur. Biraz daha kibar yazmakta fayda var.Asya hanımefendi sizden haber gelmeyince programı oluşturmuş. Sonuç olarak iletişim önemli yolun açık olsun kardeş amacım savunmak değil nacizhane fikrimi söylemek
Çok teşekkür ederim canım. Sizin gibi insanların varlığı güzel 🙏🙏❤️❤️

3 Ağu 2025
1,218
3,507
33
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Bak bazı kızlar diyorki anlık veya gün içinde randevu alıyorum bazıları ise 1 gün 2 gün 3 gün önceden randevu alıyorum diye peki bunu yazıp niye (görüşme günü teyit için yazın ) diye not düşmüyorlar ? Ben nereden bileyim öyle kafada olduğunu "görüşme günü yazıyorlar" niye herkesi aynı kefeye koyuyon
Aynı gün program için gerek yok uygun olduğumda anlık program da Alıyorum. 2-3 gün önceden alınmış program için öğlen saatlerinde teyid için yazılıyor. Bende yazamayacagım için sizin yazmanız gerekiyor. Sizde bunu anlayın

MrBloom Çevrimdışı
27 Eyl 2025
152
295
47
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Az kaldı adam haksız çıkacak 🤣🤣🤣 Bu ortamda bazılarının kadınları haklı çıkarmak icin takındıkları canhıraş tutumu saygıyla karşılamak bir yana, benim nazarımda bu olay düpedüz ekilmedir.
Forumdan referanslı bir zampara birgün önceden randevu istiyorsa, partner refi sorgulayıp randevu veriyorsa, zampara randevuya 2 saat kala yazıyorsa bu teyittir. Partner aynı saate randevu aldıysa ekmiştir. Net!

Pasa37 Çevrimdışı

Pasa37

0
28 Kas 2018
1,449
1,472
Cinsiyetiniz nedir?
İki tarafta kendi açısından bir haklılık oluşturmaya çalışıyor ama sonuç olarak ortada bariz iletişim eksikliğiniz olduğu aşikar, iki cümle yazsaymış taraflardan biri, sonuç çok farklı olacakmış. Paylaşılan SS lerle de bu olay çözülmez ki iki kişinin arasındaki detayların buraya sayfalarca dökülmesi de doğru olmaz. Kendimce fikrim ben siz yazmayınca iptal ettiniz sandım bir bahane olmamalı, savunma olarak çok basit kalmış. Nazarlık olsun iki tarafa da, neyse ki taraflar günü başka kişilerle değerlendirebilmiş (y)

osman4454 Çevrimdışı
31 Tem 2025
412
525
33
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Konuyu açan beyefendi haklı da ne bu tantana. Topu topu 2 saat önce görüşme iptal olmuş para yok bir şey yok.
Beyefendi biraz gergin yazıyor ama bu kadar olay edilecek bir şey değil

3 Ağu 2025
1,218
3,507
33
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Burada iyi niyeti mi aramak lazım
Sizin başınıza gelseydi kaç gün öncesinden plan yapıyorsun randevu alıyorsun güzel bir vakit geçirmek için
Ve bu şekilde iptal olıyor siz ne hissedersiniz
İyi niyet mi arardınız yoksa uğradığınız haksızlığı dile mi getiridiniz
Öğlen teyitleşmesi mutlaka gerekiyor 2 gün önce yazılmış emin olmak adına. Ben mağdur olmamak adına böyle yapmak zorundaydım kim ne derse desin her gün olan iptaller kendimi bu şekilde korumayı öğretti bana sizde bunu anlayamıyoruz

Zampara_man

Normal Üye
7 Eki 2022
21
29
34
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Aynı gün program için gerek yok uygun olduğumda anlık program da Alıyorum. 2-3 gün önceden alınmış program için öğlen saatlerinde teyid için yazılıyor. Bende yazamayacagım için sizin yazmanız gerekiyor. Sizde bunu anlayın
Bak işte kendi ağzınla kendini ifşaladın ben Anadolunun bir şehrinden gelen garip bir adam Ahmet siteyi keşfettim internetten işlerim vardı halledeyim son günde Asya ile görüşüp dönerim dedim naptım Asya'dan 2 gün sonrası için randevu aldım o arada işlerimi hallettim görüşme günü geldiğinde ne olaki Asya beni ekmiş niye öğlen yazıp teyit etmedim diye iyide profilinde öyle bir bilgi yokki Ahmet niye öyle birşey yapsın ki diye düşündü çünkü Asya her hafta görüştüğü üyeler ile Ahmet'i bir tuttu Ahmet bu işin raconunu bilmiyordu ve şuan bu grupta Asya ya güzelleme yapan üyelerin ne düşündüğü hakkında bir bilgisi yoktu çünkü Ahmet felekten Bir gece çalıp gidecekti ama konuştuğu kız hâlâ gündüz teyit için yazmadı gibi saçma bir argümanın arkasına sallanıyordu bu çok saçmaydı İstanbul da 16 milyon insan vardı herkesin bu siteden haberdar olması imkansızdı bu işin jargonunu bilmesi imkansızdı oda profilde yazan bilgilere göre hareket etti ve hâlâ suçlu çıkarılmaya çalışılıyor.

20 Kas 2025
181
209
36
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Öğlen teyitleşmesi mutlaka gerekiyor 2 gün önce yazılmış emin olmak adına. Ben mağdur olmamak adına böyle yapmak zorundaydım kim ne derse desin her gün olan iptaller kendimi bu şekilde korumayı öğretti bana sizde bunu anlayamıyoruz
Haklısınız madem böyle yapmak zorunda isiniz o zaman randevuyu oluştururken o gün geldiğinde haberleşelim deseydiniz çünkü belirttiğiniz gibi bu konuda daha tecrübeli olan sizsiniz ve magdur olmak isteyen de sizsiniz

3 Ağu 2025
1,218
3,507
33
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
aynen öyle , tanıtımına yazsın ozaman görüşme günü teyit için yazın diye
Bilinçli insanlar bunu biliyor zaten. Anlık görüşmede veya aynı gün programda teyide gerek yok. 2-3 gün önce alın
Bak işte kendi ağzınla kendini ifşaladın ben Anadolunun bir şehrinden gelen garip bir adam Ahmet siteyi keşfettim internetten işlerim vardı halledeyim son günde Asya ile görüşüp dönerim dedim naptım Asya'dan 2 gün sonrası için randevu aldım o arada işlerimi hallettim görüşme günü geldiğinde ne olaki Asya beni ekmiş niye öğlen yazıp teyit etmedim diye iyide profilinde öyle bir bilgi yokki Ahmet niye öyle birşey yapsın ki diye düşündü çünkü Asya her hafta görüştüğü üyeler ile Ahmet'i bir tuttu Ahmet bu işin raconunu bilmiyordu ve şuan bu grupta Asya ya güzelleme yapan üyelerin ne düşündüğü hakkında bir bilgisi yoktu çünkü Ahmet felekten Bir gece çalıp gidecekti ama konuştuğu kız hâlâ gündüz teyit için yazmadı gibi saçma bir argümanın arkasına sallanıyordu bu çok saçmaydı İstanbul da 16 milyon insan vardı herkesin bu siteden haberdar olması imkansızdı bu işin jargonunu bilmesi imkansızdı oda profilde yazan bilgilere göre hareket etti ve hâlâ suçlu çıkarılmaya çalışılıyor.
Ben seni tanımıyorum iki gün önce program için emin olmak adına öğlen teyid için yazılır. Her gün ekiliyoruz kendimi düşünmek zorundayım sizin anlamadığınız bu.

3 Ağu 2025
1,218
3,507
33
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
aynen öyle , tanıtımına yazsın ozaman görüşme günü teyit için yazın diye
Önceki programlarımda teyid için yazıldı herkes bunun bilincinde siz bilmiyorsanız bu sizin eksikliğiniz. Mağdur olmamak adına bu şekilde hareket ediyorum. Aynı gün veya anlık program uygunsam Alıyorum o zaman teyide gerek olmuyor umarım anlarsınız.

osman4454 Çevrimdışı
31 Tem 2025
412
525
33
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Beyfendi haklı, başka biriyle görüşmese yine daha da haklı olur belki de görüşmüş, mutlu da olmuş. Yaz geç nötr referans. Burda 2 taraflı çok uzaltılmış konu. Belli ki bu görüşme yaşansa daha mutlu olmazmış

Zampara_man

Normal Üye
7 Eki 2022
21
29
34
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bilinçli insanlar bunu biliyor zaten. Anlık görüşmede veya aynı gün programda teyide gerek yok. 2-3 gün önce alın

Ben seni tanımıyorum iki gün önce program için emin olmak adına öğlen teyid için yazılır. Her gün ekiliyoruz kendimi düşünmek zorundayım sizin anlamadığınız bu.
Aynı tas aynı hamam, aynı terane, aynı laf, aynı cümle... yazdığımı anlamadıysan bi önceki yazdığımı bidaha okumanı tavsiye ederim. Anlamazsan bidaha oku!!! yeter artık yoruldum, sabahtan beri yazdığı tek cümle 'teyit için yazmadı '

3 Ağu 2025
1,218
3,507
33
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Az kaldı adam haksız çıkacak 🤣🤣🤣 Bu ortamda bazılarının kadınları haklı çıkarmak icin takındıkları canhıraş tutumu saygıyla karşılamak bir yana, benim nazarımda bu olay düpedüz ekilmedir.
Forumdan referanslı bir zampara birgün önceden randevu istiyorsa, partner refi sorgulayıp randevu veriyorsa, zampara randevuya 2 saat kala yazıyorsa bu teyittir. Partner aynı saate randevu aldıysa ekmiştir. Net!
Kusura bakmayın 2 saat kala teyid değildir. 2 gün önce alınmış bir program ön ödeme yok öğlen teyid için yazılır. Tekrar etmek zorundayım son saatte her gün iptaller oluyor mağdur olmamam için böyle yapmak zorundayım anlamadınız bu. Ben tanımıyorum kim bilmiyorum nereden bileceğim gelicekmi gelmeyecekmi. Teyid şart anlayın

3 Ağu 2025
1,218
3,507
33
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Aynı tas aynı hamam, aynı terane, aynı laf, aynı cümle... yazdığımı anlamadıysan bi önceki yazdığımı bidaha okumanı tavsiye ederim. Anlamazsan bidaha oku!!! yeter artık yoruldum, sabahtan beri yazdığı tek cümle 'teyit için yazmadı '
Anlamıyorsun tekrar tekrar yazıyorum bir daha aynı şeyleri yaşama.

3 Ağu 2025
1,218
3,507
33
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Haklısınız madem böyle yapmak zorunda isiniz o zaman randevuyu oluştururken o gün geldiğinde haberleşelim deseydiniz çünkü belirttiğiniz gibi bu konuda daha tecrübeli olan sizsiniz ve magdur olmak isteyen de sizsiniz
Ben bilemem bilinçsiz biri oldugynu burda herkes biliyor bu durumu bu güne kadar herkes yazmıştır teyid için. Tanımıyorum nereden bileyim aynı gün sabah aklıma geldi ama ben yazamam onun yazmasını bekledim. Yazmıyorsa iptal oldu diye düşünüyorum.

3 Ağu 2025
1,218
3,507
33
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
konuyu açana yazılmamış önceki referansınd ayazıldıgını nereden bilsin yeni görüşenler
Bilmiyorsa şikayet etme hakkıda yoktur. Parasını almadım. İletişim kurmadı iptal sandım. Ben tanımıyorum nereden bileyim bu tarz durumları bilmediğini. Siz 2 gün önce yaptığınız program için öğlen teyid almıyorsunuz belki bayan hasta oldu belki başına bir şey geldi nereden bileceksiniz teyip bunun için var

Zampara_man

Normal Üye
7 Eki 2022
21
29
34
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Anlamıyorsun tekrar tekrar yazıyorum bir daha aynı şeyleri yaşama.

Bak bu yazdığımı tekrar oku. 'teyit için yazmadı ' gibi saçma bir argümanın arkasına sığınma forumda bazı üyeler kesinlikle otel görüşmesi yapmıyor onu büyük harflerle net şekilde belirmiş okuyunca anlıyorsun, sende büyük harflerle bundan " 1 GÜN VE ÜZERİ RANDEVU ALANLAR GÖRÜŞME GÜNÜ ÖĞLEN TEYİT İÇİN MESAJ ATSIN" diye yaz, bunuda ben sana öğreneceksem o profili niye yönetiyorsun

phosphoreschence Çevrimdışı
14 Eki 2019
1,078
2,193
40
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
İletişimsizlik olmuş.Ama usül şöyledir.Önceden alınan randevularda öğlene kadar sabahtan karşılıklı teyitleşilir.Sorun,sıkıntı yok vs karşılıklı.Bunu bana söyleyen bayanlar oldu forumda son akşam yine yaz vs..Söz verilsede..Görüşme günü yazman netleştirir durumu..Ha görüşmüyorlarşar mı?paran cebinde kaldı neden üzülüyorsun..seçeneklere odaklanacaksın..Eskiden Whatsapp yoktu görüşme günü mesajlaşıp.Bayan arardı geliyormusun?diye😉neler gördük neler..Düzelir..Sevişmeye devam..

mertcan_8355 Çevrimdışı
29 Haz 2025
150
143
43
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Aynı günde teyitleşme zaten olmuyor ki. 2/3 gün öncesinden aldığın randevu için o g0n nezaketen yazarsın randevumuz vardı bir sıkıntı yoksa benim için uygun sizin içinde uygunsa görüşebiliriz yazarsın.. randevu aldığın günden 2 gün geçmiş acil bir durum olur hasta olur unutulur gibi.. ben şahsen böyle yapıyorum

Dhdhhdhdhd Çevrimdışı
2 Haz 2009
10,704
11,511
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Oldu .. @Joker
Peçete ve kolonya tedariği de talep ediyoruz ...
komik olmuş forumdaş ..
İletişim problemi olmuş . Geçmiş olsun evet hazırlık organize olmak da bir kayıp . Ciddi kayıp hemde haklı taraflarınız var . Ama bu biraz da yöntem meselesi . Ben sabah erken olmasa da en az 4-5 saat önce yazarım .
Akşam için bir problem var mı . Gün içinde ufak da olsa takılmalar . Ve yola çıkmadan teyit ve konum isterim . Yeri bilsem de trafik için mutlaka konum isterim .
Evet bu benim tarzım siz ise bir kere konuştuk bitti kafasında olabilirsiniz bu sa sizin tarzınız saygı dıyarım .
Ancak şöyle bir durum var pembiş açıkça söylemiş ve özür dilemiş heee haklı yada haksız demiyorum ama en azından dürüstçe söylemiş olması da iyi bir şey değil mi ?
Farz edelim midemi bozdum dese idi sağlık raporu mu isteyecektiniz ..
tabiki hayır zaten isteseniz de kişisel bilgileri olduğu için yollayamacaktır ..
iletişim problemi denir yani o şekilde alışmış ise partneriniz yapacak bir şey kaldı mı ? yada tarz olmadı . Telafisi oluyor mu ? Ona bakın gereksiz stres yüklemeyin kendinize ..

Öyle oldu böyle yaptın vs halamın bıyıkları olsa amcam olurdu gibi bir şey ...
Haklı yada haksız demiyorum .
Ama geriye dönük yapılacak bir şey yok mevzu bu

Geçmiş olsun tekrar

3 Ağu 2025
1,218
3,507
33
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
görüşme günü teyit için yazın diye bir bilgi yazmadığın için bilmemesi normal böyle bir bilfi vermediğin için ve ektiğin için şikayet etme hakkına sahiptir neyse sen kendini haklı görmeye devam et tamam sensin sen haklısın özür dileriz onun adına
Teyid etmeyi bilir insan. Farklı bir şeyde olabilir hastalık veya ailevi sorunlar teyid etmeden olurmu. İletişim kurması lazım. 2 gün önceden konuşulmuş ben nerden bileyim tanımıyorum hala ne diyorsunuz bence siz bu durumu kavrayın artık.

Dhdhhdhdhd Çevrimdışı
2 Haz 2009
10,704
11,511
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Aynı günde teyitleşme zaten olmuyor ki. 2/3 gün öncesinden aldığın randevu için o g0n nezaketen yazarsın randevumuz vardı bir sıkıntı yoksa benim için uygun sizin içinde uygunsa görüşebiliriz yazarsın.. randevu aldığın günden 2 gün geçmiş acil bir durum olur hasta olur unutulur gibi.. ben şahsen böyle yapıyorum
Aynı kafadayım ...

3 Ağu 2025
1,218
3,507
33
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Oldu .. @Joker
Peçete ve kolonya tedariği de talep ediyoruz ...
komik olmuş forumdaş ..
İletişim problemi olmuş . Geçmiş olsun evet hazırlık organize olmak da bir kayıp . Ciddi kayıp hemde haklı taraflarınız var . Ama bu biraz da yöntem meselesi . Ben sabah erken olmasa da en az 4-5 saat önce yazarım .
Akşam için bir problem var mı . Gün içinde ufak da olsa takılmalar . Ve yola çıkmadan teyit ve konum isterim . Yeri bilsem de trafik için mutlaka konum isterim .
Evet bu benim tarzım siz ise bir kere konuştuk bitti kafasında olabilirsiniz bu sa sizin tarzınız saygı dıyarım .
Ancak şöyle bir durum var pembiş açıkça söylemiş ve özür dilemiş heee haklı yada haksız demiyorum ama en azından dürüstçe söylemiş olması da iyi bir şey değil mi ?
Farz edelim midemi bozdum dese idi sağlık raporu mu isteyecektiniz ..
tabiki hayır zaten isteseniz de kişisel bilgileri olduğu için yollayamacaktır ..
iletişim problemi denir yani o şekilde alışmış ise partneriniz yapacak bir şey kaldı mı ? yada tarz olmadı . Telafisi oluyor mu ? Ona bakın gereksiz stres yüklemeyin kendinize ..

Öyle oldu böyle yaptın vs halamın bıyıkları olsa amcam olurdu gibi bir şey ...
Haklı yada haksız demiyorum .
Ama geriye dönük yapılacak bir şey yok mevzu bu

Geçmiş olsun tekrar
Teşekkür ederim adaletli yaklaşımın için 🙏🙏

MrBloom Çevrimdışı
27 Eyl 2025
152
295
47
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Kusura bakmayın 2 saat kala teyid değildir. 2 gün önce alınmış bir program ön ödeme yok öğlen teyid için yazılır. Tekrar etmek zorundayım son saatte her gün iptaller oluyor mağdur olmamam için böyle yapmak zorundayım anlamadınız bu. Ben tanımıyorum kim bilmiyorum nereden bileceğim gelicekmi gelmeyecekmi. Teyid şart anlayın
Ben 20 senedir bu ortamlarda koşturuyorum böyle bir kural bilmiyorum. Hangi köyün adeti acaba? 🤣
Neyse yolunuz açık olsun 🙋

emirozsoy Çevrimdışı
13 Ağu 2024
249
199
34
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Kalemine sağlık 👏

zerre Çevrimdışı
20 May 2025
392
738
26
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Tüm yazışmaları okumadım.

Kaç kaç durum? Dakika ve skor bilgisi alabilri miyim? :)

Şaka bir yana da bu pilav daha çok su çeker.

Ortada bir iletişim kazası var. Asya Hanım ekmek niyetiyle değil hareket etmemiş, belki tecrübelerinden yola çıkarak ekildiğini düşünerek zamanını garantiye almış. Bana göre keşke ilk yazışmada ya da profil sayfasında o gün sabahında teyit istediğini belirtseymiş, o zaman daha iyi olurmuş. Bu durumda maviş arkadaşımız mağdur olmuş.

Evet, yazılı olmayan kuraldır. Program günü teyit etmek gerekir ama adı üzerinde, yazılı olmayan kuraldır ve herkes bilmeyebilir bu kuralı. Ben olsam bir gün öncesinden de ederdim ama gene de bildirimsiz iptal can sıkıcıdır maviş açısından.

Geçmiş olsun diyelim.

3 Ağu 2025
1,218
3,507
33
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan

Ortada bir iletişim kazası var. Asya Hanım ekmek niyetiyle değil hareket etmemiş, belki tecrübelerinden yola çıkarak ekildiğini düşünerek zamanını garantiye almış. Bana göre keşke ilk yazışmada ya da profil sayfasında o gün sabahında teyit istediğini belirtseymiş, o zaman daha iyi olurmuş. Bu durumda maviş arkadaşımız mağdur olmuş.

Evet, yazılı olmayan kuraldır. Program günü teyit etmek gerekir ama adı üzerinde, yazılı olmayan kuraldır ve herkes bilmeyebilir bu kuralı. Ben olsam bir gün öncesinden de ederdim ama gene de bildirimsiz iptal can sıkıcıdır maviş açısından.

Geçmiş olsun diyelim.
Canım burada artık bilinçli yapıldığını düşünüyorum şimdide özel mesajla saygısızlık yapıyor burada üç profilden biri

Ekli dosyalar

• Screenshot_20260724_195751_Chrome.jpg
    Screenshot_20260724_195751_Chrome.jpg
    54.1 KB · Görüntüleme: 80
3 Ağu 2025
1,218
3,507
33
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
görüşme günü teyit için yazın diye bir bilgi yazmadığın için bilmemesi normal böyle bir bilfi vermediğin için ve ektiğin için şikayet etme hakkına sahiptir neyse sen kendini haklı görmeye devam et tamam sensin sen haklısın özür dileriz onun adına
Hayır bunları yapmakla bana bir şey olmaz karakterini belli edersin

Ekli dosyalar

• Screenshot_20260724_195751_Chrome.jpg
    Screenshot_20260724_195751_Chrome.jpg
    54.1 KB · Görüntüleme: 65
Dhdhhdhdhd Çevrimdışı
2 Haz 2009
10,704
11,511
Cinsiyetiniz nedir?
Bay

Geçmiş olsun diyelim.
👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻

Dhdhhdhdhd Çevrimdışı
2 Haz 2009
10,704
11,511
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Dhdhhdhdhd Çevrimdışı
2 Haz 2009
10,704
11,511
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
sen hep kendini haklı sanan başlığı açan kişiyi ekmene rağmen üste çıkıp özür bekleyen değişik garip ruh hastası bir insansın seninle muhattap olmak istemiyorum konuyu kapatırsan sevinirim
Üstad konuyu açan ile açılan konuşsun inan senin yorumun çok daha fazla ..
Benim gördüğüm kadarı ile
Buradan bakınca sanki konuyu sen açtın zannettim inan bana iki kere '' başa çıkıp baktım emin olmak için '' baktım ..

Bence yorum yapıp kenara çekilmek en doğrusu .. olayı tatlılığa bağlarlar umarım ki konuyu sen açtın zannettim
Ki açan forumdaş da zaten günü heba etmemiş ..

Dhdhhdhdhd Çevrimdışı
2 Haz 2009
10,704
11,511
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Dhdhhdhdhd Çevrimdışı
2 Haz 2009
10,704
11,511
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Peki söyleyen gitti cuf cufa binip ..

ŞULE BEBEK Çevrimdışı
20 Eki 2023
476
2,930
Bu durum benımde başıma gelıyor ama ben bana yazan 100 kişiye bakın ön ödeme alıyorum diyemem zaten sayfam da yazıyor ön ödemesiz görüşme yapmıyorum
Görüşme gerçekleştirmek için
Saat zaman ve mekan konuşulması gerekır sonrasında ön ödeme yapılır ve kesınlesir

3 Ağu 2025
1,218
3,507
33
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Bu durum benımde başıma gelıyor ama ben bana yazan 100 kişiye bakın ön ödeme alıyorum diyemem zaten sayfam da yazıyor ön ödemesiz görüşme yapmıyorum
Görüşme gerçekleştirmek için
Saat zaman ve mekan konuşulması gerekır sonrasında ön ödeme yapılır ve kesınlesir
Teşekkür ederim canım. 2 gün öncesinden konuştuk programa birbuçuk saat kala yazdı en azından öğlen iletişim kursa yeterdi tanımadığım için bende yazamam zor durumda kalmasın diye. Ekmedim iptal sandım iletişim kurmayınca

Beyza Han Çevrimdışı
30 Ocak 2022
825
6,743
Haklı on odeme atılmamış 🫰

Tüm sayfalar yüklendi.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar