Geçmiş olsun… ben bu sitede 50+ görüşme yaptım. 1 yada 2 görüşmede en geç 1 gün önceden benim durumumdan ötürü iptali oldu. Onun dışında 48 görüşmede ne vaktinden erken ne vaktinden geç buluşmam olmadı. En az 10 hanım tarafından ise haberli, habersiz şekilde randevu iptal edildi.
Sizlerin görüşme yaptığınız kişilerle ilgili referans ağınız var. Hatta bazı kayıtlar güvenlik ihlaline bile sebep oluyor. Bu durumun çözümü basittir. Ama onun yerine mağduriyeti genele mal edip ön ödeme yöntemine geçiyorsunuz. Buna sonsuz saygı duyuyorum. Prensipleriniz olmalı ve esnetilmemeli. Bizlerinde şahsi prensipleri olabilenleri var. Mesela ben

1- outcall otel görüşmesi yapmamak. Partner yer ayarlabiliyorsa ve kayıt alınmıyorsa mümkün. 2- ön ödemeli görüşme yapmamak. Çok zaruri olursa 3. Bir şahsı kullanarak para transferi yapmak. 3- gizliliğimi ihmal edecek, önem vermeyen , kurcalayan kişilerle görüşmemek. Partnerler en doğal hakları olarak kendi durum ve konforlarını düşünüyor ve saygı duyuluyorsa bizlerinde düşüncelerimize sansür uygulanmamalı. Fikrimizi söyleyebilmeliyiz.
İnsanları eken, zamanlarını çalan, haddini bilmeyen, sınırları çizemeyen kadın erkek herkesi kınıyorum.
Hanımefendi size de tekrar geçmiş olsun, İyi insanlarla karşılaşmanız dileğimle..