Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Randevu saatinde yazmama rağmen cevap alamadim 😔

MOLLY Çevrimdışı
9 Kas 2023
587
2,302
Selamlar , forumdan bir beyefendiyle bu aksam 19:00 icin incall sozlesmemize rağmen beyefendi mesajlarima dönüş yapmadi. Ona guvenerek bu aksama randevu oluşturmamistim . Bu beni biraz madur etti. Mavis beyler lutfen randevu zamani gelemeyecekseniz en azindan 8 saat oncesjnde bilgilendirme yapin sonra cok madur oluyoruz 🥺😔😔

Damla Sönmez Çevrimdışı
8 Mar 2022
98
137
32
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Selamlar , forumdan bir beyefendiyle bu aksam 19:00 icin incall sozlesmemize rağmen beyefendi mesajlarima dönüş yapmadi. Ona guvenerek bu aksama randevu oluşturmamistim . Bu beni biraz madur etti. Mavis beyler lutfen randevu zamani gelemeyecekseniz en azindan 8 saat oncesjnde bilgilendirme yapin sonra cok madur oluyoruz 🥺😔😔
Tatlım Artik çoğumuz ücreti önden alıyoruz sana tavsiyem öyle yapman referans bile olsa ekilme bende çok yaşadım en garanti çözüm ücreti önden almak

İsagi Çevrimdışı
1 May 2023
396
290
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
En azından böyleleri görüp bir daha randevu istediklerin de vermezsin bunlar da en azından ne kaçırdığını düşünüp dursun

Son düzenleme:
İsagi Çevrimdışı
1 May 2023
396
290
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Tatlım Artik çoğumuz ücreti önden alıyoruz sana tavsiyem öyle yapman referans bile olsa ekilme bende çok yaşadım en garanti çözüm ücreti önden almak
katılıyorum çünkü sanki sizin başka işiniz yokmuş gibi sadece onu bekliyorsunuz sanki öyle düşünüyolar sonra ertesi günde işim çıktı diyen çok kişi var cidden en mantıklısı önden almak

phosphoreschence Çevrimdışı
14 Eki 2019
1,078
2,193
40
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
En az üç farklı bayandan referansı olmasına dikkat etmeni öneririm.İzmir için durum farklı gibi belki istanbul a göre daha az bayan var.İzmir içinden forumdaki bayanlardan referansı var mı bu önemli..Dikkat etmen gereken husus..Ön ödeme ile sorun çözülmez..Gelecek adam gelir..Numarasını referans soran bayan olursa ekiyor dersiniz..

burak turanoğlu Çevrimdışı
23 Ara 2021
228
394
45
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
1. Artık o kimseye randevu verilmemeli
2. Kesinlikle ön ödeme rica edilmeli
3. Kişinin ismi zikredilmeli biz nasıl referansımız kötü ise pembişin ismi altına yazıyorsak ve o orada kalıyorsa erkeğinde bu profilinde kalmalı
4. Tabiki ağır mazeret yada önlenemeyen bir durum karşısında 2. Madde hariç hepsi geçersiz kalmalı

Ayrıca en az iki kişiden referans istenmesi özellikle incall görüşmelerde extra bir güven oluşturur

theles Çevrimdışı

theles

0
13 Nis 2019
615
880
Cinsiyetiniz nedir?
Geçmiş olsun… ben bu sitede 50+ görüşme yaptım. 1 yada 2 görüşmede en geç 1 gün önceden benim durumumdan ötürü iptali oldu. Onun dışında 48 görüşmede ne vaktinden erken ne vaktinden geç buluşmam olmadı. En az 10 hanım tarafından ise haberli, habersiz şekilde randevu iptal edildi.

Sizlerin görüşme yaptığınız kişilerle ilgili referans ağınız var. Hatta bazı kayıtlar güvenlik ihlaline bile sebep oluyor. Bu durumun çözümü basittir. Ama onun yerine mağduriyeti genele mal edip ön ödeme yöntemine geçiyorsunuz. Buna sonsuz saygı duyuyorum. Prensipleriniz olmalı ve esnetilmemeli. Bizlerinde şahsi prensipleri olabilenleri var. Mesela ben🤗 1- outcall otel görüşmesi yapmamak. Partner yer ayarlabiliyorsa ve kayıt alınmıyorsa mümkün. 2- ön ödemeli görüşme yapmamak. Çok zaruri olursa 3. Bir şahsı kullanarak para transferi yapmak. 3- gizliliğimi ihmal edecek, önem vermeyen , kurcalayan kişilerle görüşmemek. Partnerler en doğal hakları olarak kendi durum ve konforlarını düşünüyor ve saygı duyuluyorsa bizlerinde düşüncelerimize sansür uygulanmamalı. Fikrimizi söyleyebilmeliyiz.

İnsanları eken, zamanlarını çalan, haddini bilmeyen, sınırları çizemeyen kadın erkek herkesi kınıyorum.

Hanımefendi size de tekrar geçmiş olsun, İyi insanlarla karşılaşmanız dileğimle..

Capitancapitan Çevrimdışı
7 Ağu 2023
664
895
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
3. Kişinin ismi zikredilmeli biz nasıl referansımız kötü ise pembişin ismi altına yazıyorsak ve o orada kalıyorsa erkeğinde bu profilinde kalmalı
4. Tabiki ağır mazeret yada önlenemeyen bir durum karşısında 2. Madde hariç hepsi geçersiz kalmalı

Ayrıca en az iki kişiden referans istenmesi özellikle incall görüşmelerde extra bir güven oluşturur
Konudan bagimsiz, hos geldin hocam tekrardan

12 Şub 2022
232
288
49
Cinsiyetiniz nedir?
Bay

Üstadım hosgeldin

Thorrr Çevrimdışı

Thorrr

Asgardlı
4 Kas 2021
8,619
7,300
33
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Geçmiş olsun canım bence sende diğer kızlar gibi ön ödemeye geçmelisin en azından böyle birşey yaşanmaz

HANDE İZMİR Çevrimdışı
7 Nis 2021
31
65
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Bu tarz insanlara malesef ki çok fazla denk geldim konfirmasyon atmasına rağmen randevu saatine yarım saat kala cevap vermedi üzücü durum geçmiş olsun canım 🙏Beni ref veren olursa bana yazabilirsin benden yana sorun yok☺️🙏

MOLLY Çevrimdışı
9 Kas 2023
587
2,302
Bu tarz insanlara malesef ki çok fazla denk geldim konfirmasyon atmasına rağmen randevu saatine yarım saat kala cevap vermedi üzücü durum geçmiş olsun canım 🙏Beni ref veren olursa bana yazabilirsin benden yana sorun yok☺️🙏
Cok tesekkur ederim , beni referans veren olursa siz de bana yazabilirsiniz 🥰

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar