sırtlan
Normal Üye
- 26 Ara 2023
- 26
- 114
- 32
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
İlbige ile görüşmemden bahsetmek istiyorum 4 5 aylık serüven bir türlü onun müsait olamaması benim olamam derken 1 ay önce planlamayı yaptık Maltepe'de güzel bir otelde görüşme gerçekleştiedik ama ne görüşme
odada @İLBİGE'yi beklerken heyecanım daha artmaya başladı kapı çaldı ve karşımda tatlı ve bir o kadarda pozitif bir kadın üstünde deri bir palto üstünden çıkartınca siyah jartiyer takım ortam birden alev almaya başladı 15 20 dk sohbet birbirimizi tanıdık ama ben bir yandan gözlerimi alamıyorum derken orda film koptu koltukta başladık kendine oral yapılmasından büyük keyif alıyor sonra aynaya karşı bol sulu blowjob cim ile bitirdik duşlar alındı sohbet muhabbet derken 2 ve 3 seans daha sert geçti yönlendirmeye açık geniş bir yelpazesi var tabi odanında avantajlarını büyükdü adım atilmadık yer bırakmadık ilbige tam submissive ne isterseniz onu yapıyor Göstermelik değil gerçek bir hard
deneyim seviyorsanız sonuna kadar sunuyor ilbige extra servislerinden faydalandım çok memnun kaldım Queen @İLBİGE 
iyi ki tanıdım bana yaşattığın deneyim için Teşekkür ederim