Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Prenseslerden Ricamdır

bartupoyraz Çevrimdışı
15 Ağu 2024
181
208
38
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Kıymetli platform renkleri, sizlerin varlığı bizler için ayrı bir motivasyon sebebi. 2025 yılının son ayında girmişken sizlerden naçizane ricacı olacağım. Hem TL ile ödeme yapmak koca bir zarf taşımaya sebep olur nitelikte hemde sürekli bir gerginlik sebebi.

Incall görüşmeler için
1 saat Incall 100$
2 saat Incall 150$
3 saat Incall 200$
4 saat Incall 250$

Bu şekilde bir aylık bir kampanya ve sabit bir değer üzerinde mutabık kalırsanız eğer hem paylaşmanizi hemde burda yorumda bulunmanızı rica edeceğim.

En güzel günler sizin olsun...

Painkiller84 Çevrimdışı
14 Ocak 2025
486
958
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Kıymetli platform renkleri, sizlerin varlığı bizler için ayrı bir motivasyon sebebi. 2025 yılının son ayında girmişken sizlerden naçizane ricacı olacağım. Hem TL ile ödeme yapmak koca bir zarf taşımaya sebep olur nitelikte hemde sürekli bir gerginlik sebebi.

Incall görüşmeler için
1 saat Incall 100$
2 saat Incall 150$
3 saat Incall 200$
4 saat Incall 250$

Bu şekilde bir aylık bir kampanya ve sabit bir değer üzerinde mutabık kalırsanız eğer hem paylaşmanizi hemde burda yorumda bulunmanızı rica edeceğim.

zarfa 2 banknot koy git dimi😁😁
banknotları katlıyoz zarfa sığsın die😂😂

osman4454 Çevrimdışı
31 Tem 2025
408
523
33
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Hizmetin fiyatını, hizmeti veren kişi belirlemiyor muydu yoksa ben mi yanlış anladım.
Bir de her yer sürüyle bankamatik, bankamatiklerde 15 bin tl sınırı var. Bu mesele de yine gereğinden fazla abartılan işlerden birisi gibi

kingcrimson Çevrimdışı
9 Ara 2021
1,618
3,226
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Okurken aklıma bir hikaye geldi.
Zamanında Rusya da kalpazanları yakalamışlar. Adamlar yüz binlerce dolar basmış hem de aynısı.
Peki demişler bu kadar beceriklisiniz neden burada daha kolay harcayabileceğiniz ruble basmadınız?
Adamlar demişler ki Rusya da her şeyde olduğu gibi mürekkepte de sıkıntı var. O nedenle sadece yeşil renk bulabildik ve biz de dolar bastık 🤣🤣🤣

emirozsoy Çevrimdışı
13 Ağu 2024
245
194
34
Cinsiyetiniz nedir?
Bay

Incall görüşmeler için
1 saat Incall 100$
2 saat Incall 150$
3 saat Incall 200$
4 saat Incall 250$

Güzel bir paylaşım olmuş teşekkürler ben katılıyorum bu konuya umarım güzel tepkiler gelir pembislerimizdende

Yk43 Çevrimdışı
12 Eki 2023
278
380
46
Cinsiyetiniz nedir?
Bay

Incall görüşmeler için
1 saat Incall 100$
2 saat Incall 150$
3 saat Incall 200$
4 saat Incall 250$

Ne yazık ki ben dolarla maaş almıyorum sene de 1 Kez zam alıyorum

Dhdhhdhdhd Çevrimdışı
2 Haz 2009
10,578
11,336
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Dhdhhdhdhd Çevrimdışı
2 Haz 2009
10,578
11,336
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar