Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Prensesim hk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kibar bey

Normal Üye
29 Eyl 2023
5
10
32
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Merhabalar forumda ilkez yazıyorum inşallah son da olmaz

Forumu PRENSESİM sayesinde tanıdım yani 2 yıla yaklaşık bir zaman oldu
fazla uzatmadan konuya girmek istiyorum
PRENSES ile tanışmam tam bir tesadüf neden diyeceksiniz bilirsiniz öcden ön ödeme talep edenlere çok inanıp gönderdim ve görüşme olmadı ama PRENSES İLE İRTİBATA GEÇİNCE BENDEN ÖN ÖDEME TALEP ETTİ TEREDDÜT ETMEDEN GÖNDERDİM GÖRÜŞME GERÇEKLEŞTİ TANIŞMAMIZ 2021 YILI TEMMUZ 25 DE BAŞLAYIP HALA DEVAM EDİYOR
Kendisi çok cana yakın birisi ve inancınız olsun kendi evindeymiş gibi rahat ediyorsunuz

Açıkçası anlatılmaz yaşanır dedikleri bu olsa gerek
Bir görüşmemizde kendisi ile beraber alışverişe gittik ve o kadar doğal ve güzeldi ki bazı kızlar gibi makyajını abartmıyor

Alışverişe giderken samimi duygularıyla beraberinde ve sanki kendi canından kanındanmış gibi davranması çok hoş ve tatlıydı

Beni bazen kendi araması bile hoşnut ediyor bazen ben arayıp randevulaşıp ve o günü iple çekiyorum ve o gün gidince bambaşka ruh halinde oluyorum çünkü çok tatlı halde karşılama ve tebessüm ile karşılama oluyor

Buradan sizlerin gözleri önünde itiraf edeyim

PRENESES SENİ İYİKİ TANIMIŞIM TÜM KALBİ DUYGULARIMLA SANA TEŞEKKÜR EDERİM

❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

Moderatör tarafında düzenlendi:
HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
15,834
13,234
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
paylaşımınız için teşekürler

Joker Çevrimdışı

Joker

0
14 Şub 2006
5,882
2,108
Merhabalar forumda ilkez yazıyorum inşallah son da olmaz

Forumu PRENSESİM sayesinde tanıdım yani 2 yıla yaklaşık bir zaman oldu
fazla uzatmadan konuya girmek istiyorum
PRENSES ile tanışmam tam bir tesadüf neden diyeceksiniz bilirsiniz öcden ön ödeme talep edenlere çok inanıp gönderdim ve görüşme olmadı ama PRENSES İLE İRTİBATA GEÇİNCE BENDEN ÖN ÖDEME TALEP ETTİ TEREDDÜT ETMEDEN GÖNDERDİM GÖRÜŞME GERÇEKLEŞTİ TANIŞMAMIZ 2021 YILI TEMMUZ 25 DE BAŞLAYIP HALA DEVAM EDİYOR
Kendisi çok cana yakın birisi ve inancınız olsun kendi evindeymiş gibi rahat ediyorsunuz

Açıkçası anlatılmaz yaşanır dedikleri bu olsa gerek
Bir görüşmemizde kendisi ile beraber alışverişe gittik ve o kadar doğal ve güzeldi ki bazı kızlar gibi makyajını abartmıyor

Alışverişe giderken samimi duygularıyla beraberinde ve sanki kendi canından kanındanmış gibi davranması çok hoş ve tatlıydı

Beni bazen kendi araması bile hoşnut ediyor bazen ben arayıp randevulaşıp ve o günü iple çekiyorum ve o gün gidince bambaşka ruh halinde oluyorum çünkü çok tatlı halde karşılama ve tebessüm ile karşılama oluyor

Buradan sizlerin gözleri önünde itiraf edeyim

PRENESES SENİ İYİKİ TANIMIŞIM TÜM KALBİ DUYGULARIMLA SANA TEŞEKKÜR EDERİM

❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
Paylaşım için teşekkürler ikinizede gençler :)

Tüm sayfalar yüklendi.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar