Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
süper ikili
benide aranıza alın prenses
Sen incall ve arkadaşın harika çok güzel 3 lü kombinasyon
Evet son 20 günsüper ikili
Çok teşekkür ederimArkadaşın çok güzel prenses ikinizde göz kamaştırıyorsunuz
SöyleyeceğimKeşke İrina Hanım da foruma katılsa ileri deDuo ya denk gelemeyenler için fırsat kaçacak
@PRENSESIM
Tabikidebenide aranıza alın prenses
Sen ve ben
Hım arkadaşıma ayıp olacak ama Prenses olunmaz Prenses doğulurÖyle olucak beraber sadece sen ve ben birlikte![]()
Duruma göre bakarız enerjime bağlıHım arkadaşıma ayıp olacak ama Prenses olunmaz Prenses doğulur![]()
Tek sadece sarışın olurmu
Katılacak evet
Müthiş görünüyorsunuz![]()
OlurmuşTek sadece sarışın olurmu
20 gün sadece sonra yurt dışındayımNe kadar devam edecek bu duo
Senden mavişleri düşünen güzel bir kampanya istesek ... nasıl olur20 gün sadece sonra yurt dışındayım![]()
Şahanesiniz ikiniz de
WhatsApp’tan yazın lütfenSizin profilinizde yeteri kadar foto ve video var, siz zaten harika görünüyorsunuz. İrina Hanım çok tatlı ve sexymiş. Kendisi tek görüşme yapıyor mu acaba?
Çok teşekkürlerŞahanesiniz ikiniz de
Maşallah![]()
![]()
Randevular dolu çoktan günde tek bir beyefendiye özel olmayı seviyorum çünkü ben asla ikinci beyefendiyi almıyorumDuruma göre bakarız enerjime bağlı![]()
Olga hanım eklencekti siteye foto ve numarasıyla birlikte sanırim müsait olamadi
O kız sıkıntılı bir kız ref değilim artıkOlga hanım eklencekti siteye foto ve numarasıyla birlikte sanırim müsait olamadi
O kız sıkıntılı bir kız ref değilim artık
Nerde buldunuzki Olgayı kimse gitmesin o kız bir partnere yanlış yaptı referans değilim artık dolandırmış benim bu konuda ne kadar sert disiplinli prensipli olduğumu biliyorsunuz direk yol verdimDolandırdı mı insanları ona göre bilelim de seans almayalım
Daha önce burada duyurusunu yapmıştınız Bir de zamparaların ortak buluşma noktası uygulaması vardi forma uygulamayi indirip giriyorduk kapandi şimdi giriş yapılmıyor.O formda siz de vardınız. Olga hanım İlanı fotoyla birlikte koymuştu ama irtibata geçmedim Teli paylaşmamıştı zatenNerde buldunuzki Olgayı kimse gitmesin o kız bir partnere yanlış yaptı referans değilim artık dolandırmış benim bu konuda ne kadar sert disiplinli prensipli olduğumu biliyorsunuz direk yol verdim
Aynen o şekilde numara paylaşmıyorum demişti ben de referans olmuştum ilan açması için benim referansım yeterli her zaman ama o dolandırıcılık yaptı referans değilim artık daha net nasıl anlatabilirim dolandırıcı bir insana referans mı olayım gerçek yüzünü sonradan anladım ve yolları ayırdım benim net prensibim vardır her zaman her şey olabilir ama ince çizgilerim vardırDaha önce burada duyurusunu yapmıştınız Bir de zamparaların ortak buluşma noktası uygulaması vardi forma uygulamayi indirip giriyorduk kapandi şimdi giriş yapılmıyor.O formda siz de vardınız. Olga hanım İlanı fotoyla birlikte koymuştu ama irtibata geçmedim Teli paylaşmamıştı zaten
Teşekkürler aydınlattığınız için güzeller güzeliAynen o şekilde numara paylaşmıyorum demişti ben de referans olmuştum ilan açması için benim referansım yeterli her zaman ama o dolandırıcılık yaptı referans değilim artık daha net nasıl anlatabilirim dolandırıcı bir insana referans mı olayım gerçek yüzünü sonradan anladım ve yolları ayırdım benim net prensibim vardır her zaman her şey olabilir ama ince çizgilerim vardır
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!