Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
yerinde olmak isteyenler var biliyorsunuz değil mi
Tabii ki de biliyorum ben prensesim bu sorduğunuz soru muyerinde olmak isteyenler var biliyorsunuz değil mi![]()
haklısınız kendimi cezalandırmam gerekiyor bu durumda size böyle bir soru sormaman gerekirdiTabii ki de biliyorum ben prensesim bu sorduğunuz soru mu![]()
Derhal hemde cezayı ben seçerimhaklısınız kendimi cezalandırmam gerekiyor bu durumda size böyle bir soru sormaman gerekirdi![]()
oooo bu ceza olmaz ki ama sanırım affederek bana ödül vereceksinizDerhal hemde cezayı ben seçerim![]()
Sizin gibi naif beyefendi isterde olmaz mıoooo bu ceza olmaz ki ama sanırım affederek bana ödül vereceksinizödül olarakta bir rica olarak o güzel dudaklarınızdan bir öpücük olabilir mi
![]()
işte bu da benim için bir ödülSizin gibi naif beyefendi isterde olmaz mı![]()
işte bu da benim için bir ödülteşekkürü bir borç bilirim efendim teveccühünüz
![]()
sizin güzelliğinizi görünce iyi olmamak elde miiyisin iyi
![]()
Benim guzelligim dillere destan siz de haklısınız hiç mütevazi olamayacağım bu konudasizin güzelliğinizi görünce iyi olmamak elde mi![]()
olabildiğince kullanmaya çalışıyorum ama sanırım karşında olsam heyecandan dilim tutulabilirdiBenim guzelligim dillere destan siz de haklısınız hiç mütevazi olamayacağım bu konuda
Çok teşekkür ederim sen de belli tatlı dillisin dilini iyi kullandığın belli
Sizin dilinizin faydasız kalacağı bir şey olduğunu düşünmüyorum dillere destan olan guzelligim onun dışında siz de diliniz konusunda iddialıysanız bence yarışırızolabildiğince kullanmaya çalışıyorum ama sanırım karşında olsam heyecandan dilim tutulabilirdigüvenemiyorum kendime bu konuda dillere destan olduğunuz için benim dilimde faydasız kalabilir
![]()
sanırım bu teklifi düşünmeden kabul etmeliyim çok makul bir teklif çünküSizin dilinizin faydasız kalacağı bir şey olduğunu düşünmüyorum dillere destan olan guzelligim onun dışında siz de diliniz konusunda iddialıysanız bence yarışırız![]()
sanırım bu teklifi düşünmeden kabul etmeliyim çok makul bir teklif çünkü![]()
o zaman bu şansı değerlendirmem gerekiyor şimdi aşırı bir heyecan bastı beni dilimde tutulabilir ama bunun kilidini bence sizin güzel vücudunuzda açabilirim tabi sizin izinleriniz teşrif ederseher zaman teklif sunmam aşırı şanşlısınız
![]()
Anlamadımo zaman bu şansı değerlendirmem gerekiyor şimdi aşırı bir heyecan bastı beni dilimde tutulabilir ama bunun kilidini bence sizin güzel vücudunuzda açabilirim tabi sizin izinleriniz teşrif ederse![]()
işte dedim size dilim tutuldu gördünüz mü nasıl bir etkiniz varAnlamadımöpüldünüz
Biraz daha net resim lazım ..
Benim etkim her zaman Nirvana zaten farkındayımişte dedim size dilim tutuldu gördünüz mü nasıl bir etkiniz var![]()
bunu sanırım kesin yaşayacağım o kadar istek belirdi içimde ve tabi ki dilimi de sizde bir tecrübe etmek istiyorumBenim etkim her zaman Nirvana zaten farkındayım
Siz bilirsiniz efendimbunu sanırım kesin yaşayacağım o kadar istek belirdi içimde ve tabi ki dilimi de sizde bir tecrübe etmek istiyorum![]()
Yenisi ne zaman gelir ...Taze bitti maalesef![]()
Kız arkadaşım çalışmıyor şahsi mesleğimdenYenisi ne zaman gelir ...
Şipariş için servis .![]()
Anlaşıldı surçi lisan etti isek affola ..Kız arkadaşım çalışmıyor şahsi mesleğimden
![]()
EstğAnlaşıldı surçi lisan etti isek affola ..
planlarıma aldım sizi hanımefendi bu güzelliği yaşamadan olmaz bırakında dilimiz tutulsunSiz bilirsiniz efendimOrensesi yaşamak kolay değil sşzede nasip olsun birgün
![]()
planlarıma aldım sizi hanımefendi bu güzelliği yaşamadan olmaz bırakında dilimiz tutulsun![]()
2019 dan beri burada bu kadar aktif değildim şimdi çok aktifim ama dilimde size karşı çok aktif olacak emin olabilirsiniz ulaşılmaz yerlere sizin izninizle ulaşmak istiyorum2019’dan bu zamana diliniz tutulmadıysa artık sizin sorununuz
Bakalım diliniz dayanabilecek mi
Bana ulaşmak çok zor ulaşılmaz yani de ulaşacağınıza emin olmaya başladım çok öpüyorum sizi spora gideceğim şimdi2019 dan beri burada bu kadar aktif değildim şimdi çok aktifim ama dilimde size karşı çok aktif olacak emin olabilirsiniz ulaşılmaz yerlere sizin izninizle ulaşmak istiyorum![]()
sizi tüm isteğimle bekliyor olacağım ve cidden size ulaşıp bu güzelliği yaşamak istiyorum bana olumlu olur musunuzBana ulaşmak çok zor ulaşılmaz yani de ulaşacağınıza emin olmaya başladım çok öpüyorum sizi spora gideceğim şimdi![]()
Tabikide efendim WhatsApp’tan yazabilirsiniz kullanıcı adinizi yazarsınız tanımam açısından referanslarınızı yazarsınız iletişime geçersiniz çok memnun oldum tekrardan beyefendiciğimsizi tüm isteğimle bekliyor olacağım ve cidden size ulaşıp bu güzelliği yaşamak istiyorum bana olumlu olur musunuz![]()
en yakın zamanda bu işlemi gerçekleştireceğimTabikide efendim WhatsApp’tan yazabilirsiniz kullanıcı adinizi yazarsınız tanımam açısından referanslarınızı yazarsınız iletişime geçersiniz çok memnun oldum tekrardan beyefendiciğim
NORT shield eskiden benim de keyf aldığım mekanlardan biri idi..arkadaşınla forum üyeleri olarak tanışma şansı var mı?
Afiyet bal şeker olsun löp löp et olsun
Yok bu piyasadan değilNORT shield eskiden benim de keyf aldığım mekanlardan biri idi..arkadaşınla forum üyeleri olarak tanışma şansı var mı?
Afiyet bal şeker olsun löp löp et olsun![]()
Sahibe olarakYok bu piyasadan değil
Ne sahibesi bu arada yasaklarım içinde sahibelikSahibe olarak![]()
Mecazi anlamda dedim canım yoksa bende löp löp ete karşıyımafiyet olsuna teşekkür ederim ama löp löp ete hayır
![]()
O zaman bu piyasanin prensesine talibim..Yok bu piyasadan değil
Mecazi olarak Löplöp etin karşılığını bilemedim kusura bakmayın bunun neresi mecazMecazi anlamda dedim canım yoksa bende löp löp ete karşıyım![]()
İnş denk gelirsiniz çok randevu almıyor diye duydumO zaman bu piyasanin prensesine talibim..![]()
Çok teşekkür ederimAfiyet olsun selamlar
Kapısının önüne sandalye çekerim..İnş denk gelirsiniz çok randevu almıyor diye duydum![]()
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!